Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia współczuje nocki oby się poprawiło !
Pestka trochę mnie uspokoiłas, ze tez tak masz. Do tego raz boli mniej raz więcej, wzięłam nospe na noc i było trochę lepiej. Mam dziś ostatnia szanse ba wizytę u gina ( nie mojego) siostra mówi ze moZe mi szyjkę spr i Ew pod ktg podłączyć ale mie chce z siebie idiotki zrobić bo to trochę wczesny etap hehe
Mam uparty charakter i chciałam chodzić do pracy do 35/36 tyg ciekawe czy dam radę 🤔
Apropo wózków ja nic nie doradzę bo u mnie wchodziły w grę tylko biegowe , wybrałam "najszybszy " Thule Glide czyli bez skretnego przedniego koła dodatkowo jest dość duży( w wielu kasach w sklepach się nie mieścimy ) za to od urodzenia codziennie użytkowany po 3-4 h dziennie. Plusem jest bardzo duża gondola , dwójka dzieci by się zmieściła 😂Służyła nam na wyjazdach za łóżeczko potem.Pestkaa lubi tę wiadomość
-
U mnie jak od 2 lat - plamienie, odwołuję jutrzejsze testowanie“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Ja jadę na krzywą cukrową, trzymajcie kciuki!!!
przedszkolanka:), Niezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:dokladnie, wywalilam kupe kasy na wozek, dziekco wozka nie lubilo (glownie chusta)
w 8miesiacy zycia przesiadla sie do parasolki. takze ten.
Uuu Monia zdrowka dla małej!
Testerki powodzenia :* -
nick nieaktualny
-
Nona, jakoś u mnie w tym cyklu plamienie nie pozostawia złudzeń - patyczek intensywnie brązowo czerwony.
Bardzo bym się zdziwiła gdyby akurat teraz się udało. Na nowy cykl mam bardzo intensywne plany, dużo nowości - clo od 3 a nie 5 dc, pełny monitoring u dr W, ovitrelle, glucophage, no i gwiazda programu IUI. Eliminuję więc wszystkie moje podejrzenia poza endometriozą - późne owulacje, może niepękające pęcherzyki, szalejącą insulinę i przeciętne nasienie. Jak się teraz nie uda niestety będą musiały wjechać najcięższe działa. Proszę więc o kciuki przez calutki cyklNiezapominajka2, przedszkolanka:), Beti82, Dośka, Nona, Pestkaa, Lami, Meggs, Wik89, Szczęściara, Nikodemka, kark zakamuflowany na maksa, blair., Arashe, Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova;( dobrze że od razu jest plan na kolejny cykl, kciuki;)
Ja już też dzisiaj po badaniach. Jedynie tego anty xa nie zrobiłam bo cholera nie robią w moim labo ;/ i w ogole w Opolu problem żeby gdziekolwiek robili. Zobaczę po podstawowym panelu na krzepnięcie czy jest coś niepokojącego i będę szukać, ale trochę drogo dać ok 200 zł za badanie...
Anionka kciuki za krzywą, dasz radę pierwsza godzina po wypiciu była dla mnie najgorsza A później już z górkitęczova lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Eeee to było dobre nawet, taka przesłodzona lemoniada. Na czczo z palca cukier 97. Trochę sporo ale zrobiły mi pobieranie