Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha Domi to ty już w ogóle z tą kapustą ;p Ja siadałam ze słoikiem kapuchy i żarłam ją widelcem, nieco mniej odrażająco ;p ale pies się czasem też załapał ;p
Mi też się podobał ten espiro w limitowanej edycji w listki. Koleżanka ma. Ale cena 2800 to trochę za dużo dla nas. Rodzice nam kupili wózek więc nie chciałam ich naciągać aż tak za ten husky daliśmy 2100 ze spiworkiem, mufką itd na zimęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nawet nie wiecie jak Wam bardzo bym chciała wybierać już coś dla swojego maluszka..
Szczęściaro, obstawiam dziewczynkę 😊
Ale zaluje, że nie mam testu na jutro..Szczęściara, Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej witam się po weekendzie i detoxie od internetu byliśmy na Mazurach, zero zasięgu
Właśnie Was nadrabiam. Mega cenne rady remontowe przydadzą nam się też, bo późną jesienią/zimą będziemy się urządzać już zaczęłam sobie trochę jeździć i oglądać, co mi się podoba.
Meggs ja też team baby design husky, ale kupiłam używany, bo spacerówkę będę chciała jakąś inną, mniejszą, lżejszą wózek w idealnym stanie, a po taniości
Niezapominajko z ikei szuflady o wysokości dobrej do położenia przewijaka to hemnes i brimnes. Drewnianą półkę na przewijak, co się dokręca do komody można kupić na allegro potem się po prostu odmontowuje i zostaje Ci komoda niezniszczona
Alex mnie, co parę dni łapią bóle i kłucia, ale póki mały się rusza, nie mam skurczów, ani ból nie jest taki, że nie mogłabym się np. poruszać albo funkcjonować to stwierdzam, że nie ma co panikować w końcu te wszystkie zmiany nie mogą być takie bezobjawowe. Wystarczy, że dziecko się jakoś ostatnio przekręciło, że kopało tak w dół to myślałam, że oszaleję, już nie wiedziałam, co robić, żeby przestał
Słoneczko trzymam kciuki za betę jutro!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 21:25
Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Haha domi padłam. O kapusta kiszona mniam.. Lecę wziąć kąpiel bo jutro już w warunkach prymitywnych 😂😂
A przedszkolanko żebyś wiedziała w pierwszej ciąży była najpierw dziewczynka a pod koniec inny gin że chłopak beke miałam jak nic..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti tak będziemy robić pokoik. Musimy wyrzucić graciarnie jaka tam teraz jest i odmalować 😊 dodatkowo chce już mieć łózeczko , przewijak i komode zeby mieć gdzie trzymać rzeczy dla dziecka, bo gdzie indziej nie ma miejsca 😋 Ale na początku w sypialni planuję dostawkę oczywiście i by spał z nami bo jego pokój byłby za daleko.
Domi też myślałam o Bebetto, ale się naczytałam opini 😋 teraz bardziej się przymierzam do właśnie Espiro Next albo Dotty Baby Design bo je ludzie chwalą. Choć nie powiem wymarzyłam sobie nieco nowocześniejszy design. Ale tu funkcjonalność i wygoda uzytkowania jest najważniejsza 😊Nona, Domi_tur, sunshine03, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs ja też poczytałam opinie, ale potem dodałam się do grupy Bebetto na Fb, gdzie ludzie rzetelnie oceniają i naprawdę mnie to przekonało. Poza tym, wózek 2w1 to nie jest wózek na długie lata, po roku pewnie będziemy się przerzucać na zwinną spacerówkę do zwiedzania świata i w tą zainwestujemy a tak zapłaciliśmy za wózek niecałe 1600 (mam rabat na stronkę madarbaby 10% na wózki i foteliki jakby któraś chciała) i nie będzie mi żal za rok się z nim rozstać 😁
Nona, Meggs, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:no i nie chudne wcale, miesiac bez slodycyz w tygodniu i nic hehe
Moze wezme sie za ograniczenie mięsa jednak?
tyle rad dałyście a ja dalej, 164cm, 58kg, o jakies 3kg za dużo. Dupa, biodra, wiadomo.Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko pytałaś o tapetę, ale ja je dzielę tylko na ładne/brzydkie, drogie/tanie nie kładłam nigdy własnoręcznie, nie wiem jakie się klei łatwiej jakie gorzej. Jedynie co mogę podpowiedzieć, że jak już gdzieś w remontach tapety się przewinęły to fachowiec patrzył na grubość i pod taką papierową, cienką powiedział, że trzeba położyć cienką warstwę gładzi na tynki maszynowe, które w stanie deweloperskim nie był idealne, bo tak to byłoby widać nierówności. Pod tą grubszą nic nie kładł i wyszło cacy. Także cena pracy na jednej ścianie wyszła sporo przez "oszczędność" na jednej cienkiej, papierowej, tapecie
Meggs nie wiem jakie masz potrzeby wózkowe od tych oczywistych jaki teren spacerowy, czy musisz wnosić gdzieś na piętro. Ja II piętro bez windy, bez możliwości zostawienia wozu na dole, małe mieszkanie, więc fajnie jakby lekki i się zgrabnie składał. Wybór skurczył się bardzo. Może wpadnie Ci w oko to na co patrzyłam wg swoich kryteriów a mieszczą się w Twoim budżecie: MUUVO Quick, X-lander X-Cite, cybex balios s. Jak nie masz takich wymagań to polecane przez dziewczyny Next Avenue Espiro albo Baby Design Husky wydają się bardzo spoko Co do Bebetto hmmm miałam okazję z tą firmą "współpracować" zawodowo, no nie zrobili dobrego wrażenia, że się tak delikatnie wyrażę, ale! moja koleżanka ma hollanda tej firmy i śmiga.
U mnie najbliższym ideału są wózki easywalker Charley glacier blue albo Harvey2, ale ten drugi jest cięży i droższy. No i w ogóle obydwa tanie nie są. Cybex Mios lekki i śliczny, ale już poza pułapem cenowym, a i tam mam do niego jakieś ale Mi to chyba byłoby łatwiej się przeprowadzić niż wybierać wózek pod mieszkaniowe ograniczeniaMeggs, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Pestka za rzetelną opinię. Piętro mamy 4 bez windy, ale wózek będzie zostawiany albo na dole albo w aucie, bo targać go na góre nie zamierzam. Musi ogarniać krzywe chodniki i teren leśny, drogi nieutwardzone bo często gdzieś jezdzimy wiec dla mnie koła pompowane. Byc w miare zwrotny , niezawodny i bezpieczny. Nie mam jakiś wygórowanych wymagań. Baby design husky jakoś mi wizualnie nie podchodzi ale już wersja dotty gdzie sa inne materiały i rama mi pasuje 😊 i cena ok 2 tys mi odpowiada. Tez mysle o tym że wozek posluzy troche a potem przerzuce sie na lzejsza i mniejsza spacerowke, ale to czas pokaze jak bedzie dlatego nie zamierzam inwestowac w wozek milionow 😊
Pestkaa, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alez Wam zazdroszcze tego wybierania wozkow... Dla mnie to taki symbol tego, ze macierzynstwo zbliza sie na powaznie
Cieszcie sie tymi chwilami, mam nadzieje, ze odkupie od ktorejs z Was zawirusowana bryke.
Cycki bola niemilosiernieMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niech to szlag.
Mala ma od 3 dni katar a dzis wieczorem dostala goraczki. Maz w pracy na nocke a my bawimy sie barbie zamiast spac ... Boje sie ataku drgawek. Bo pamietacie ze mamy....
Nocka cala z glowy bo musze pilnowac. Jutro bedzie cudowny dzien ... 👀 -
Nocka z glowy . mala z goraczka a ja z bolem brzucha i biegunka z nerwow. Maly czuł i cala noc szalal.
Narazie obylo sie bez drgawek dzieki Bogu , tylko z dreszczami. Dlaczego my zawsze musimy miec pecha .. mam nadzieje ze maly nie odziedziczy tego po siotrze. Wszystkie dzieci w rodzinie normalnie przechodza goraczke a m zss oczywiscie musimy miec dodatkowe atrakcje..