Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko, z czystej ciekawosci, przy okazji zelaza W tym miesiacu nie mam dupka ani lutki, chyba chcialabym sprawdzic jak ten prog sie zachowuje, ale jeszcze to przemysle.
Meggs- a z jakim wozkiem chodzilas w swoim snie zanim zaszlas w ciaze?
Doska- tego testu nie sprawdzalam, musze kupicDośka lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro ja myślę że to moje damskie wiruski jednak i będzie dziewczynka;)
Dziewczyny dziękuję, uspokoiłyście mnie trochę ja właśnie już sama nie wiem czy te bóle normalne są bo ona tak gwałtownie teraz rośnie. Wiem że mega mocno i często się rusza, jakby w ogóle nie spała. I robi to mega boleśnie i coraz mocniej niekiedy.
Skurczy nie mam. Tzn jak boli to boli bez przerwy a nie pojawia się nagle i puszcza. Dłużej to trwa niż kilka sekund dlatego tak wnioskuję. Mam mega zaparcia i po 2 dniach to powoduje mega ból. Może to wszystko do kupy sprawia że tak się czuje.
Lami ja też myślę że jakbym teraz miała wizyty co 2 tygodnie, byłabym spokojniejsza. Muszę z ginem o tym zagadać. Tym bardziej że chce l4 wziąć od 17.07 na 2 tygodnie na miejsce zameldowania u rodziców i po 2 tygodniach zmienić na Opole. Nie wiem czy tak mogę? Czy normalnie dać na Opole i zadzwonić do ZUS że wtedy i wtedy będę pod innym adresem?
Niezapominajko ja łóżeczko mam z AMC i jestem zadowolona z wykonania i wyglądu zobaczymy jak użytkowaniem. Przewijak kupiłam w smyku na łóżeczko, komodę mam z jyska. Jeszcze muszę zamówić fotel uszak do karmienia, Śpiworek, ten monitor oddechu też chcę. Fotelik z bazą już mam w domu, kupowalismy w smyku online bo taniej o wiele. Wózek odbieramy że sklepu w połowie sierpnia. Ubranka z szafki się już wysypują A i całej apteki i kosmetyków mi brakuje jeszcze ale to w sumie 1 zamówienie.Szczęściara, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hehe Nikodemko dobre pytanie 😁 to był granatowy Joolz Day 3 bo widywałam go czesto na ig, ale on niestety odpadnie z racji ceny... kosztuje prawie 5 000 zł. A teraz po zakupie auta , czekajacego nas remontu pokoiku, zakupie mebli i skompletowania całej wyprawki na taki luksus nie bedziemy mogli sobie pozwolić.
Bede szukać raczej wózka w przedziale do 2 - 2,5 tys zł.Szczęściara, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko, kupiłam Malma na 4 szuflady z myślą o przewijaku na niej, bo na 3 była ewidentnie za niska. Ta z 4 jest za wysoka, się śmieję, że musiałabym kłaść główkę dziecka i resztą pchnąć zamaszyście, żeby się wyślizgnęła. Ale ciuszki, pieluszki i wszytko będzie się w niej na pewno dobrze trzymać 😊 W górnej szufladzie pójdą kosmetyki i leki i pieluchy, niżej ciuszki, na dole to, co najmniej używane, jakieś koce, śpiworki itd. Jak miałam teraz prasowanie to wszystko składałam na kartoniku o szerokości 15 cm, więc wyszły idealne równo poskładane te ciuszki, także spokojnie można układać je jakby bokiem, żeby "od góry" widzieć każde body i śpiochy.
Obok malma albo nakręcimy ciut niżej blat, albo będę szukać jeszcze po olx jakiegoś przewijaka, tylko ten tani z Ikei też mnie nie urządza, bo wydaje mi się być za niski na moje 170.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs wrote:Ja dzisiaj pół dnia oglądałam wózki i czytałam opinie i wiem jeszcze mniej niż zanim się za to zabrałam 😔
Nikodemko zobacz co dla Ciebie mam https://www.prostyplan.pl/blog/cz-1-prace-budowlane zapowiada sie fajna seria wpisów na blogu architektki o wykńczeniu mieszkania w ujęciu finansowym na przykładzie jej realizacji z ubiegłego roku. Obserwuję ją od dawna, ma bardzo fajne, rzeczowe i życiowe podejście.Meggs, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściaro napisz czy się czujesz jak przy córci czy inaczej, czy robiłaś jakieś wróżby domowe i na co masz ochotę to zgadniemy 😉
Wstawiam wreszcie obiecaną kicię 😀
My mamy sunie Abrę, więc pierwsza myśl dla kotki to Kadabra, ale chyba za długie 😅
Inne typy moje i M to:
Mohito, Konopia, Parówa, Tequila, Stara.
Dzieci chciały Milka albo Pchełka, bo jest łaciata i mała, ale stwierdził, że to takie pospolite.
No i M miał pomysł na Kot... 😶 Także cieszę się, że suczka jest rodowodowa, bo by pewnie miała na imię Pies 😳😌
Aha! No i oczywiście miał pomysł, że ma wąsa czarnego jak Hitler, ale zabroniłam mu kończyć zdania 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 20:08
Dośka, Pestkaa, alex0806, Szczęściara, Beti82, blair., Nikodemka, Niezapominajka2, tęczova, Słoneczko123, madziorek86, Arashe, Magda - mbc, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kadabra jest super ;p W połączeniu z Abra
Wy tu z planowaniem tych remontów jak zawodowcy dziewczyny moja siostra pracuje w Londynie w West elm i to jak mi opowiada, że ludzie sobie nawet poduszek do sofy sami nie dobiorą i potrzebują konsultacji projektanta to masakra;p no ale dzięki temu ma pracę ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kark kociak przeuroczy, a Kadabra pasuje idealnie 😀
A my akurat w ten weekend zamówiliśmy wózek, sprawdzony i polecony przez siostrę (ona jeszcze używa więc niestety nam się nie skapnie 😛) Husky Baby Design 2w1🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 20:14
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Ja bym Alex zmieniła adres u lekarza i przy okazji zrobiła wizytę co 2 tygodnie i tyle. Mniej podejrzeń z Zusu niż jak przyjdziesz do nich osobiście z pismem i zmianą miejsca pobytu. Wszystkie choroby miałam do tej pory podawany wrocławski, bo taki wczytywał się w systemie i nie chciałam nigdy internistę robić problemowy, a jak już się zaczęło zwolnienie od giną na icd10 związane z ciążą, to stwierdziłam, że i tak siedzę na tyłku, więc niech przychodzą mnie tu gdzie jestem kontrolować i podaje na mieszkanie poza Wrocławiem, mimo, że ten adres nigdzie nie widnieje (w sensie ani w pracy, ani do korespondencji bankowej itd.), nikt nie jest tu zameldowany itd. Nikogo nie było do tej pory na kontroli. Ale ostatnio na wrocławskiej grupie kazali babce przyjść na kontrolę w terminie porodu 😂 Więc kto tam ich wie. Ale nigdzie jeszcze nie widziałam, żeby ktoś pisał, że wysłannik Zusu przyjechał do domu. Ta zej wysyłają zbiorowo zawiadomienia, żeby stawić się na komisję tego i tego dnia.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark właśnie zauważyłam że zaczęły mi znikać syfki do 12 tyg była masakra. Włosy myłam codziennie od tyg myje co 2-3 dni..
Na co mam chęć. Na pewno na pomidory sok pomidorowy ogorki w każdej postaci(na malo solne to już bym się rzuciła ale jeszcze nie są dobre) oczywiście wszystko na kwsano, owoce najbardziej nektarynki jabłka i winogron.. Słodycze jem sporadycznie nie ciągnie mnie do nich.
Robiłam raz ten test z sody ale coś mi nie wyszło bo nawet nic się nie zadziało. Podejrzewam że soda była skawalona i dlatego nie wyszło..
Mama dzisiaj mówiła że się zmieniłam na buzi że po brzuszku widać że będzie chłopak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 20:19
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Meggs za 2,5 tyś można już kupić bardzo ładne cacko😉😉
Szczęściara z opisu cery to jednak zmieniłabym zdanie na chłopaka 😋 u mnie w 1 trymstrze była masakra! Gorzej niż u nastolaki, a od 2 cera piękna 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 20:19
Szczęściara lubi tę wiadomość