Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dzisiaj multum wyników. Żelazo zrobiłam, witaminy, panel krzepnięcia, morfo, mocz z posiewem. A teraz wpierniczyłam na śniadanie jagodziankę i kawę, normalnie matka na medal Miałam robić pastę jajeczną na śniadanie, ale jajka ciepłe jeszcze a drożdżówka była bliżej
Teraz przeglądam harmonogram szkoły rodzenia, planuję dzisiaj iść na pierwsze zajęcia. W sumie chcę tylko z kilku tematów skorzystać, większość już miałam indywidualnie u położnej. Wypełnię sobie czas na te ostatnie tygodnie po kokardkę, żeby szybciej leciało
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja miałam iść do labu ale przysnełam i zapomniałam nasikać do pojemnika więc pójde jutro 😋 też mam problem z tym anty xa bo nigdzie online nie można tego kupić. Więc jutro chyba dopytam w alabie czy to robia i za ile i sie przejde jeszcze raz w razie w. Bo nie chce mi sie wstawać specjlnie na 5 żeby sie kłuć heparyna.
Tęczowa plamień bardzo nie lubię 😔 ale masz taki plan na przyszły cykl ze hoho! Będę mocno kibicować! 🤩tęczova lubi tę wiadomość
-
Teczova to mocno mocno zaciskam kciuki za ten cykl!😘 na co sie bierze glucophage? My mamy dostac skierowanie na iui na wrzesien chyba
Dziewczyny, czy zdarzylo Wam sie pominac tabletke duphastonu? Zapomnialam wziac i wyszlam do pracy, bede w domu po 18. Pytanie czy mam brac o tej 18 zapomnianą tabletke i potem wieczorem normalnie (mam przepisane 2 x 1 tabl) czy po prostu wziac dzisiaj tylko jedna wieczorna tabletke?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Alex, podzwonne po.szpitalach w sprawie tego antyXa.
Teczowa, smucę się z powodu plamienie, ale teraz bardzo czekam na tę Twoje petardy w następnym cyklu. Dużo siły i pozytywnego nastawienia 😘tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej dziewczyny, podczytuje teraz i nadganiam żeby wiedzieć co u was, a potem napisze co u mnie.
Więc pewnie będę dziś wrzucać posty w kratkę. Zacznę od wózka.
Moim zdaniem to najtrudniejsza sprawa. Ja zamierzałam kupić używany, ale mało miosów było/jest do sprzedania, bo to jest względnie nowy wózek (pierwszy wyszedł w 2018). Także kupiłam używaną gondolę, a stelaż i siedzisko spacerowe mam powystawowe ze sklepu i tak za miosa dałam w sumie 2700
Meggs, na olx jest dużo ofert sprzedaży Joolzów, teraz chyba pojawił się nowy lżejszy Joolz Geo i on jest zdaje się jest nieco tańszy.
Wydaje mi się, że najlepiej jest kupić gondolę na pasującym nam stelażu, a potem kupić lekką spacerówkę. Ale chyba mało jest takich opcji - bez 2w1
Ja jeszcze polecam Wam sprawdzić Mutsy, u nas sporo ich na osiedlu, fajny design💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Teczova - masz naprawde konkret plan, na Twoim miejscu bylabym podekscytowana! Szkoda, ze teraz sie nie udalo, ale w kolejnym cyklu przy takim wspomaganiu juz musi.
Sloneczko!!! Kciukitęczova lubi tę wiadomość
-
Lami muszę właśnie spróbować w przyszpitalnej diagnostyce. Ale to i tak kwestia ok 200 zł bo nie mam w pakiecie ;/
Szczęściaro, o której masz te prenatalne? Bez spiny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 09:25
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAniOnka jak zawsze o 20 jesz kolację "mocną" typu kfc to spoko. Chodzi o to, żeby przed krzywą było tak jak zawsze be poszczenia i bez obżerania.
Ja wogólę nie miałam krzywej w tej ciąży, oł je!
Nona a wody dużo pijesz? I zdrowych herbat - zielona, roibos, pokrzywa? Bo przy owulakach człowiek specjalnie nie pije dużo, żeby wyszły.
Ja mam mieć używany wózek za 200zł. Tym bardziej nie będzie mi żal sprzedać 😂
Podchodzę do sprawy jak Nona, może być tak, że młody w wózku nie będzie jeździć i wtedy sprzedam za tyle za ile kupiłam ☺Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Anioka to mogła być za długa przerwa między kolacją a pobraniem dlatego taki wyrzut był. Albo KFC jest sprawką 😂😂
Jezu jak mnie boli brzuch😖😖
Pytanie czy codziennie o 20 kolacja u niej to np kfc, 3 kromki z szynką, zapieknka itp. Bo jeżeli codzinnie je o 18 3 plastry pomidora i plaster ogórka to przez kfc o 20 może mieć powtórkę glukozy 😅Beti82 lubi tę wiadomość
-
U mnie niestety zmiana planów. Nie mogłam dziś jechać naa betę.. 😞 Kupię dzisiaj dwa testy, na dziś i jutro. Choć przez ten ból brzucha nadzieja we mnie umiera..
Tęczova, nie lubię plamienia. Który to dzien cyklu u Ciebie?