Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam pierwsze zakupy dla skrzata😊😊 Odkupilam od dziewczyny ubranka głównie ze smyka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 15:31
alex0806, Cytrynowy sok, Pestkaa, Magda - mbc, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro, teraz się zacznie kupowanie
Ja już nie mogę wchodzić do sklepów bo mąż mnie hamuje że wszystko mamy
W szafce to już się ledwo coś mieści, zrobiłam dodatkową półkę w naszej szafie obok
Mam rozkminę. Co suplementuje się w trakcie karmienia piersią? Dalej ten sam zestaw witamin co w ciąży? Coś dołożyć, coś można odstawić? Obecnie biorę folian, b12, jodid, d3 i omega 3.Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Szczęściaro, teraz się zacznie kupowanie
Ja już nie mogę wchodzić do sklepów bo mąż mnie hamuje że wszystko mamy
W szafce to już się ledwo coś mieści, zrobiłam dodatkową półkę w naszej szafie obok
Mam rozkminę. Co suplementuje się w trakcie karmienia piersią? Dalej ten sam zestaw witamin co w ciąży? Coś dołożyć, coś można odstawić? Obecnie biorę folian, b12, jodid, d3 i omega 3.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cytrynowy sok wrote:To spróbuję tego castanngusa, monitoring w okolicach owu i przy okazji wezmę receptę na clo.
To jakie badanie mam zrobić żeby brać heparynę od owu? Skoro moje mutacje nie są wystarczające? Chciałam zrobić te badania żeby zabezpieczyć się bardziej w tym cyklu z clo i wolę się już kłuć ale nie wiem jakie badanie mam zrobić. Chce je zrobić tylko nie wiem co 😓🙆
Zbadaj to Aptt do tego moim zdaniem nie musisz byc na odstawieniu acardu nie wiem ile,bo mnie acard akurat na to nie pomagal ,wiec wyników nie zmienia.
Dopiero po heparynie 0,4 mam aptt jak zdrowy człowiekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 15:40
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Cytrynowa chyba zaden gin ,moze oprocz nielicznych w klinikach nie da heparyny od owu.
To ,ze któras np ja bierze od owu to tylko biore z doswiadczenia kolezanek,ktorym dopiero zaskoczylo po takiej własnie metodzie.
U Ciebie niestety było poronienie w 12 tyg -znasz przyczyne? bralas wtedy heparyne? -
Madzia najwazniejsze ,ze u Jerzyka nie wpływa to na zdrowie ,reszta w tym przypadku jest mało wazna.Chociaz domyslam sie ,ze sie martwisz
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do Was pytanie. Dziś miałam badania prenatalne. Wyniki krwi będą za tydzień ale mam pytanie co do usg. Wszystko wyszło ok poza jednym : Doctus Venosus PI przepływ zylny 0,700 czyli disc mocno poniżej normy. Czy któraś z Was miała podobne wyniki? Lekarz powiedział że wszystko jest ok ale ja już naczytalam się że to może oznaczać choroby serca etc
-
Madziu, na pewno się martwisz, ale ile to jeszcze w tym macierzyństwie trosk... Tak jak piszą dziewczyny - najważniejsze, że to nie wpłynie na Jerzyka zdrowie ani teraz, ani kiedyś. Przytulaski od cioć wszystkich!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero