Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda wow jaki on już duży! Za chwilę będzie panny za warkocze ciągnąć!
Niezapominajko ja też mam ten z ikei i służy mi do dziś. W listopadzie nowe łóżko dla córki a Kuba dostaje łóżeczko z materacem po siostrze. Jest w super stanie nadal a kosztował grosze.Magda - mbc lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
U nas póki co wszystko jest w porządeczku
Wczoraj wróciliśmy do domku, a dzisiaj musieliśmy jechać spowrotem do szpitala bo wczoraj zabrałam wypis Maluszka i wyszłam a swojego już nie ogarnęłam 😂🙈
Cycujemy elegancko (odpukać!), martwią mnie jedynie zabójcze bączki które męczą Szymka, ale w szpitalu mówili że to normalne, więc tak sobie wkręcamzobaczymy jak będzie dalej
Poza tym pełen luzik, jesteśmy zafascynowani i liczymy na dalszy ciąg takiej spokojnej współpracy z tym Małym Panem 🥰🥰sunshine03, Magda - mbc, Nikodemka, Meggs, alex0806, OlivkowaMama, blair., Lami, Cytrynowy sok, Niezapominajka2, Wik89, Arashe, Kasztanek, przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Magda, Jerzyk jest przeprzystojny! Forumowe dziewczynki beda sie o niego biły
I chyba podobny do Ciebie.
Wiem, ze kazda mama przejelaby sie tym jaderkiem, ale nie szkodzi zdrowiu, a jesli bedzie mozliwosc wstawienia implantu, to juz w ogole. Moj kuzyn tez urodzil sie bez jednego, nie pamietam czy wstawial implant, ale cale zycie obracal to w zart i wszyscy o tym wiedzieli :d Ma dziecko i to stworzone w 2 cs. Ucaluj Jerzego od ovuciotek ❤️
Ja jestem po wizycie. Trzeslam sie od rana.
Karta ciazy zalozona, dostalam duphaston zamiast lutki dopochwowej, kazal mi brac Pregna Plus i proszek Ovulomed, nie mam pojecia co to, musze poczytac. Dostalam skierowanie do szpitala na wszystkie badania do zrobienia na tym etapie, chwala mu za to, kasa w kieszeni. Nastepna wizyta za 3 tygodnie.
No i przechodze do najwazniejszego.
Powiedzial, ze plamienia sie zdarzaja, mam sie oszczedzac i nie przejmowac. Dostalam zwolnienie i tak zostanie juz do konca ciazy. Z Kropką wszystko ok
Serduszko bije 160, jest juz duza „jak na swoj wiek”, bo ma 1,27 mm
Wstawiam symboliczna fotke, na ktorej nic nie widac :d
Meggs, alex0806, sunshine03, OlivkowaMama, Szczęściara, Lami, blair., Domi_tur, Dośka, Beti82, Cytrynowy sok, Niezapominajka2, Wik89, Magda - mbc, Rodzynka, Arashe, Kasztanek, Ani0nka, przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko123, tęczova, Biegającą-mama, madziorek86, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu gdzie dają takie ładne dzieci??
Jerzyk taki duży już. Normalnie do schrupania🤩🤩
Nikodemko cieszę się bardzo że wizyta przebiegła pomyślnie.. Odpoczywaj nie stresuj się. Kropek już nie kropek a fasolek.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko super informacje
Oswiadczam, ze moja wyprawka jest w 100% gotowa. Mam kupione wsztstko co potrzebne.Lami, Szczęściara, sunshine03, Cytrynowy sok, alex0806, Ani0nka, przedszkolanka:), Nona, Pestkaa, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie zgadnijcie kto napisał do mnie na messanger?? Położna bo miałam wczoraj do niej podejść ale z tego wszystkiego zapomniałam 😂😂 nie no żeby pisali do mnie. Tego jeszcze nie grali..
blair., alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Nikodemko cudne wieści
silna dzidzia, pewnie dziewczynka
dziewczynki są mega silne, w końcu my też kiedyś byłyśmy takimi fasolkami A ile teraz musimy dźwigać przeciwności i dajemy radę, kiedy to facet się rozsypuje w tej samej sytuacji;)
Monia super, lepiej wyprawkę skompletować wcześniej i później już na spokojnie prać, prasować itd.
Ja nadal patrzę na swoją torbę zamiast ją pakować;p może po wizycie u gina zrealizuję założenia. Na razie tworzę album dla małej
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My też po wizycie. Rośnie nam mały klocek - już 780 g 🤩 wszystko super, szyjka ładnie trzyma. Wiki wpychał sobie palce do buzi większość badania ❤
Fotki dla cioć 😊
Wik89, Beti82, blair., alex0806, Lami, sunshine03, Arashe, Domi_tur, Szczęściara, Nikodemka, OlivkowaMama, Ani0nka, Cytrynowy sok, Nona, przedszkolanka:), Dośka, Pestkaa, Słoneczko123, Niezapominajka2, Biegającą-mama, madziorek86, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Meggs ja nie moge ale cudne zdjecia
Meggs lubi tę wiadomość
-
Ojeeej ile dzisiaj milych wiesci!
Nikodemko wspaniale, az wzrusza mnie jak piszesz o swojej Kropce 😊
Meggs Wikus juz taki duzy wow! Kiedy to zlecialo
Magda Jerzyk jaki przystojniaczek, duze bobo juzsuper!
Domi no Ty to oaza spokoju, wspaniale to brzmi, oby tak dalej
Cytrynowy kciuki za dalsza diagnostyke!
No i zapomnialam kupic tej macy dzisjutro kupuje i wciskam
Domi_tur, Cytrynowy sok, Meggs lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023