Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem co ten lekarz wymyslil... Czytam co to ten Ovulomed i to jest cos na podobe Inofemu. Mio-inotyzol, kwas foliowy itd. Polecany w leczeniu PCOS. Mowilam mu, ze mam mutacje i biore folian, to powiedzial, zebym go odstawila i brala to + Pregna Plus. Poza tym z tego co wiem w ciąży chyba rezygnuje się z picia Inofemu,Infolicu itp.?
-
Lami wrote:Taki super przykład nam młode matki dają!
Aż głupio będzie odstawać 😁 Trzeba trzymać poziom. Muszę iść do jakiejś knajpy, później w Photoshopie dokleję wózek 😂śliczne dzieci, ogarnięcie na 200%, kawiarnie, sexy 🙆♀ czuję presję
blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Alex poprane i poprasowane tez juz mam
Mam wszystko gotowe wozki, foteliki , ciuszki, maz lozeczko pomalowal i jak skonczyl to sie kapnal ze 1 element nie pomalowany a juz farby mu zostalo i koncowke wypryskal zeby zuzyc ..
Jego reakcja bezcenna gdy mu powiedzialam ze jeszcze 1 element jest oparty o garaz i niepomalowany.. 😂
Przedszkolanko torba nie spakowana i jalos do tej czynnosci mi sie nie spieszy wyjatkowo. Bo szpital = depresja. -
Jedyny mix z folianem to jakiś optima ale nie ma go w aptekach, na necie musiałabyś zamawiać. Bierz wszystko osobno i tyle
folian, b12 metylowaną, d3, jod. Dopasuj do swoich potrzeb. Najbezpieczniej.
Ja miałam ostatnio przygody z folianem. Nie było nigdzie stacjonarnie tego co biorę, nie zorientowałam się że kończą mi się witaminy. Biegałam jak durna po aptekach i szukałam czystego folian, nawet w gemini stacjonarnie nie było. Babką mi w gemini dała jakiś niby 800 m-cy folianu. Czytam skład A tam małym druczkiem że 5 methylo cośtam, w tym kwas foliowy... A niby na opakowaniu że sam folian. Trzeba dobrze szukacNikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
blair. wrote:Planowo 12 sierpnia, ale sprawdzam sobie jak się pregnyl wypłukuje, dzisiaj 8 dni po zastrzyku i jeszcze dosyć widoczna kreska, może tak co dwa dni będę kontrolować. Ty też dalej kontrolujesz, czy czekasz już na właściwe testowanie?
Jutro rano sikne i zobacze jak sie sprawy mają
Tez planuje 12blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Nikodemko, olej lekarza i jego suplementację, bierz sama coś dostosowanego
-
Dokładnie. Mój poprzedni gin, jeszcze z czasów nie starania się, wcisnął mi na PCOS novynette. Antyki i tyle, to mnie wyleczy. Aha, jasne. Aż cud że zakrzepicy nie dostałam. Jak się źle po tym czułam to mówił że mi nie zmieni na nic innego, bo to najlepsze. A ja durna łykałam.
Ja już chce jutro, żeby było tak koło 13.30 chociaż. Jadę do położnej na edukację na 14 a później od razu do ginapewnie się nasiedzę jak zwykle...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex ja chciałam wczoraj torbę spakować, ale tylko rozgrzebałam wszystko i nic z tego nie wyszło. Zupełnie nie wiedziałam ile tych wszystkich podkładów popakować ani jak to zapakować, żeby miało to ręce i nogi 😅
Na razie się poddałamw czwartek zrobię drugie podejście
Arashe, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dokladnie .Oni pewnie wciskaja to za co kase dostają
najlepiej wiedzieć co się chce, a nie pytać, bo rzadko spotyka się kogoś kto jeszcze chce pomagać, a nie zarabiać.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Ja nawet nie wiem ile dpo jestem, każda aplikacja pokazuje inaczej, wiem tylko, że w piątek już było na pewno po
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:32
Arashe lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 22:03
blair., Nikodemka, sunshine03, Nona, przedszkolanka:), Meggs, Słoneczko123, Niezapominajka2, Wik89, tęczova, Cytrynowy sok, Pestkaa, OlivkowaMama, Magda - mbc, Lami, Szczęściara, Dośka, alex0806, Arashe lubią tę wiadomość
-
Lilianka,pieknie 😍 Właśnie wczoraj robiłam w głowie mały przegląd imion w razie gdybym jednak kiedyś w tę ciąże zaszła i pomyślałam, że Lilianka to przepiękne imię na małej dziewuszki. Miodzio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 22:18
madziorek86, Nikodemka lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb