Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko mnie też zawsze nosiło 😂 😂 ale teraz mam lenia. Jeszcze czeka mnie remont może po dostanę kopa i zacznę robić.
I jutro jade na sklepy bo zachcialo mi się domowego chleba zrobic i kotletów z kalafiora 😍 jeszcze szarlotka mi sie rzucila w oczy,ale przy cukrzycy nie wypada ;p
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko ja mam okna tragiczne ale chyba bede myc dopiero poczatek wrzesnia zeby byly " swieze" bo do tego czasu beda zas straszne.
-
Nie nadrobię
Ale udało mi się przypolować na fotkę Jerzyka, mega cudne bobo! I tak, jak któraś, chyba Nikodemka, pisała, wydaje mi się strasznie do Ciebie Magda podobny 😍 z jąderkiem chyba nie zdążyłam na post, albo nie znalazłam, ale po dalszych postach wnioskuję, że nic poważnego. Bardzo się cieszę 😘
Madziorek, ja marzę o Lilianie, ale mężowi się źle kojarzy. Ech, co za głupek, a takie przepiękne imię.
Nikodemko, gratuluję wizyty, prześliczny dzidziuś, podobny do Ciebie 😂😘
Wakacje to cudowna sprawa ❤ dziś na oko 7/8dpo, objawów, nawet tych okresowych brak. Trochę mnie od wczoraj mdli, ale nie wiem czy to nie od mieszanki sangria, mojito i proseco 😂
Przepraszam, że nie do wszystkich się odnoszę, ale powyższa mieszanka trochę miesza mi w głowie
Ps. Spalona dupa boli coraz mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 01:11
Cytrynowy sok, Pestkaa, przedszkolanka:), madziorek86, Nikodemka, blair., Biegającą-mama, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja nie sikam juz po wczorajszej bieli. Czekamy teraz na Słoneczko, teczova i blair, chyba w tej Kolejności?
żadna nie sika dzisiaj?
Ja mam podly humor dzis. 15cykl staran sie konczy. Nigdy bym nie pomyslala, ze tak to bedzie wygladac. Na dodatek czytam rozne wpisy na forum o parach, które z podobnym meskim problemem staraja sie kilka lat, w tym proby iui, ivf... boję się, jak dalej u nas sie potocza te starania. Plan poki co jest, no ale wszystko bedzie zależeć od wynikow badania nasienia
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Witam się w 19 tyg i w 5 miesiącu. Za dwa tygodnie półmetek🙂🙂
Mój synek dalej bezimienny. Wpadło mi imię Franuś ale jeszcze nie zdecydowałam się na imię.. Mąż wróci z pracy to będzie trzeba coś wybrać.
Madziorku piękne imię. Moja szwagerka dała te imię swojej córce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 08:16
Wik89, Meggs, madziorek86, Beti82, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, tęczova, Dośka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro teraz już z górki 😁
Franek fajne imię, tylko bardzo popularne 😁 jak Antosie , Stasie , Kubusie , Janki i Olki to taki top of the top ostatnich lat 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2019, 08:34
Szczęściara, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Al,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:32
-
Wik89 wrote:Ja nie sikam juz po wczorajszej bieli. Czekamy teraz na Słoneczko, teczova i blair, chyba w tej Kolejności?
żadna nie sika dzisiaj?
Ja mam podly humor dzis. 15cykl staran sie konczy. Nigdy bym nie pomyslala, ze tak to bedzie wygladac. Na dodatek czytam rozne wpisy na forum o parach, które z podobnym meskim problemem staraja sie kilka lat, w tym proby iui, ivf... boję się, jak dalej u nas sie potocza te starania. Plan poki co jest, no ale wszystko bedzie zależeć od wynikow badania nasieniaMusimy
Wik89, Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Beti a Ty kiedy testujesz?
Wiki przykro mi. Wiem ze ta sytuacja i bezowocne starania mogą dobijać i stresować... ale z Wami niekoniecznie musi być tak jak z kilkoma opisanymi parami w internecie. Powiedz mi bedziecie podchodzic do iui? Bo mieliście spróbować naturalnie po poprawie nasienia a potem chyba dr drobniak iui proponował?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Magda, piękny chłopczyk i tak jak dziewczyny piszą, podobny do Ciebie 😍 Cieszę się z dobrych wiadomości od lekarza.
Domi, oby dalej wszystko dobrze się u Ciebie układało 😘
Nikodemko, cóż za cudowne maleństwo 😍 Niech dalej rozwija się prawidłowo i zdrowo ☺
Meggs, a Twój Wikuś to taki słodziak 😍 cudny jest 😊
Madziorek, Liliana bardzo ładne imię ☺ Moja kuzynka ma tak na imię i ostrzegam to mały łobuz 😀
Szczęściaro, gratuluję JUŻ piątego miesiąca 😘
Wiki, przykro mi z powodu Twojej bieli, ale uda się Wam, czuję to 😘 Tylko się nie załamuj i weź sobie "urlop" od starań, chociaż taki krótki ☺
Tęczova, dobrze, że już możesz usiąść na tyłku haha 😀
Przepraszam jeśli nie odniosłam się do wszystkich. Buziaki 😘
A ja się jakoś dziwnie czuję. Wczoraj za szybko wstałam i tak mnie zakłuło, że aż się zgiełam w pół. Od tamtej pory bardzo kłuje mnie podbrzusze i jajniki. Cycki nie bolą wcale.. dziwne.
Miłego dnia kochane 😍🌞madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti a Ty kiedy testujesz?
Wiki przykro mi. Wiem ze ta sytuacja i bezowocne starania mogą dobijać i stresować... ale z Wami niekoniecznie musi być tak jak z kilkoma opisanymi parami w internecie. Powiedz mi bedziecie podchodzic do iui? Bo mieliście spróbować naturalnie po poprawie nasienia a potem chyba dr drobniak iui proponował?
Dzisiaj sikałam na ten paskowy i juz chyba nic nie ma.Ale one malo czule sa ( niby 10 ale jest ogromna roznica miedzy nimi a płytkowymi z allegro,tych juz nie kupie ) -
tere-fere wrote:Też weszłam tylko sprawdzić czy jakieś testy są 😏
M ma już zarąb przez te kilkaset opinii od Syndyka, u nas w kółko goście, wczoraj 20 słoików ogorów i 3l małosolnych. Do tego znowu się doktoryzuję na temat pomp ciepła i już mnie szlag trafia! No i ten kot... Jezusie, jak mnie jeszcze raz wkurwi w tym tygodniu to śpi na polu, nieważne, że ma tylko 6 tygodni.
A dziś Kajetan ma imieniny, więc też cały dzień muszę mieć czas, żeby go podopieszczać 😂
Aha, Beti, może nastaw na większą dziurę i wtedy poleci? Mi czasami nie chce lecieć i wtedy masuję najpierw palca, a potem strzał 😉i nowe igły
-
Meggs dzieki😘 tak, no ten kolejny cykl jeszcze na stymulacji ale bez iui, pod koniec mojego cyklu maz robi badania nasienia z testem hba, w zaleznosci od tego androlog bedzie decydowal czy juz na iui czy jeszcze operacja zylakow. Z kolei dr Drobniak sklania sie do tego, zeby od razu kierowac na iui, ale no zobaczmy jakie beda te wyniki, oby nie gorsze niz ostatnio (bo czytalam ze i tak bywa, ze mimo suplementacji wyniki gorsze)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023