Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, piękny dzidziuś! Teraz będzie rósł i rósł! 💗
Magda, tak czułam, że się złamiesz i pokażesz nam te słodkości 😍 Ale przystojniak!
Domi sobie super radzi, co za wątek! Taki super przykład nam młode matki dają!
Aż głupio będzie odstawać 😁 Trzeba trzymać poziom. Muszę iść do jakiejś knajpy, później w Photoshopie dokleję wózek 😂
I jeszcze Meggs zdążyłaś w międzyczasie Twojego dużego chłopczyka pokazać 💗 Niech rośnie kolejny łamacz serc (na razie ciocich serc hihi 💞)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 18:34
Wik89, Domi_tur, Meggs lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs, jaki piekny!!!! ❤️Jak u Nas bedzie chlopczyk to prawdopodbnie też Wikuś
Wik89, Meggs, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Stan na dzisiaj:
6 pralek, posciel zmieniona, firany i zasłony ściągnięte i wyprane, przemeblowanie pokoiku ,okna pomyte (3 plus duźe balkonowe). Mąź pomalował 4 pomieszczenia!
Jak Pola zaśnie to dwie pralki do prasowania plus zasłonki i wsio na dzisiaj.
Jutro na miasto a w czwartek dalej ;p
Zaraz zabieram się za usypianie i nadrabianieCytrynowy sok, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Bardzo się cieszę z dobrych wieści Nikodemko 😊
Jerzyk jest prześliczny. 🙂 Taki poważny na zdjęciu. Urodzony model
Meggs, ale świetne ujęcia 😄 Pięknie.
Przedszkolanko, oddaj trochę energii. Ja nieciążowa, a ostatnio jestem bez życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 18:54
przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Szczęściara mam nowe i po chrześniaku oraz zaufanej koleżanki😊
Magda najważniejsze jak piszą dziewczyny,że Jerzyk jest zdrowy i nie będzie to mialo wplywu w przyszłosci na nic 😉
A Jerzyk jest przeuroczy i przekochany 😍😍
Niezapominajko ja mialam materac piankowy przy Poli i mam teraz. Nie zniekształca sie,nie jest za miękki ani za twardy-polecam
Domi ja czuje,że u Was taki spokój,opanowanie i wpatrywanie zostaniez Twoim podejściem to juź w ogole 😀
Nikodemko ale cudownie 😍 a l4 teraz dla Ciebie to zasluzona jak malo komu!! Rośnijcie zdrowo
Monia torba spakowana?😀 mi dzis przyszedl fotelik i jeszcze chce lekką czapeczke kupic na wyjscie i tez wszystko mam
Meggs gratuluje wizyty 😍 synuś fotogeniczny jak zawsze 🤗
Kasztanek korzystamy z urlopu meza bo pozniej sama tego robic nie mam zamiaru haha ;p ale padam po całym dniu,to fakt ;pMeggs lubi tę wiadomość
-
Ja musze się pochwalić, że wreszcie spakowalam torbę do szpitala
jeszcze tylko kosmetyczki, klapek i ręczników brakuje, bo to przed wyjazdem dorzucę
przedszkolanka:), alex0806, Nikodemka, Pestkaa, blair., sunshine03, madziorek86, Dośka lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko skąd Ty masz tyle energii?? Mam nadzieję że mi niedługo też się włączy 😂 😂
aaa należałam się przez 2 miechy z mdłościami to chyba nadrobiłam już na zapas
No i chciałam sobie hybrydy dzisiaj zrobić,ale brakło mi popołudnia..
Arashe i wodę spakuj!
ja za to gorzej niż pierworódka,nie wiem co małemu naszykować na wyjście do ubrania. Co Ty szykowałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 20:02
-
Arashe, też mam to w planach
Gratulacje podjęcia tego trudu
Moja torba się na mnie patrzy
I czeka. Ale wystarczy wszystko powkładać w sumie, bo gotowe i kupione mam. Zastanawiam się tylko ile koszul brać. Jedna do porodu plus ze 2 na zmianę?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O to w szoku jestem, bo te z pepco raczej są słabej jakosci jakości.
Co do wyjścia dziecia to ja body z długim rękawem i spodenki, to lato więc nie muszę wciskać dziecka w kombinezon czy coś... Uff. Ewentualnie jeszcze czymś owine, ale to tylko do samochodu.
Co do koszul to 3 na pewno (tak jak piszesz) , też zależy jak się spoce lub wybrudze to maz dowiezie czysta.
Wody to pewnie wezmę więcej niż jednąprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja w domu mężowi porobię podpisane paczki: "koszula", "na wyjście" itd
Bo pewnie nie ogarnie
Ja też się zastanawiam co małej przygotować na wyjście. Zrobię chyba opcje w zależności od pogodyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵