Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestkaa wrote:Madzia mój rycerz się nie garnie do oświadczyn to czemu nie!?
ja postępowa jestem, więc co mi tam, mogę mieć żonę i dwóch synów o tym samym imieniu
to cudownie! Kupuję pierścień w takim razie
ps. i z tego samego roku 🤣🦔Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cytrynowy sok wrote:Nie znam przyczyny, tylko tyle wiem że to poronienie zatrzymane i może się zdarzyć (przechodzilam wtedy też grypę). O mutacjach też wtedy nie widziałam więc nic nie brałam. Ja nie będę mówić ginowi najwyżej od kiedy chce brać tylko poproszę o receptę na clo i heparynę bo to że mam ją brać już ustaliliśmy wcześniej, tylko powiem że chce od pozytywnego testu 😝 bo on chciał dać dopiero od serca.
Edit: i nie wiem kiedy dokładnie rozwój zarodka się zatrzymał, w 12tc byłam na wizycie gdzie zostało stwierdzone poronienie.
Powie prosze przyjsc po pozytywnym tescieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 16:12
-
Niezapominajka2 wrote:Magda właśnie o tym niedawno dziewczyny pisały, starania to stres, ciąża stres i czekasz aż juz się urodzi a się okazuje, że prawdziwe stresy dopiero się wtedy zaczynają 😁 juz od tego nie uciekniemy.
Dziewczyny, wiem, że pytanie pada setny raz, ale przypomnijcie plis - materac do łóżeczka może być ikea piankowy? Bo wchodzę na strony i laski idą w materace za prawie 1000 zł do łóżeczka 120x60 😱😱 no kurde, 3 razy droższe niż łóżeczko? No way 😂 w sumie nie wiem, ile ten z Ikei kosztuje...
ja mam ten: https://www.amakmeble.pl/oferta-mebli/materace-i-stelaze/piankowe/materac-lateksowy-z-kokosem-i-visco-piotrus.html
mają być lateksoweEmma_ lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cytrynowy sok wrote:No właśnie nigdzie nie mogłam znaleźć informacji o VR2 pełno jest info o Vleiden i reszcie a o tym R2 prawie nic, więc myślałam że jest mało istotny, tym bardziej że hematolożka całkiem go zlała.
On mnie wysłał do hematologa bo nie jest znawcą mutacji i powiedział że proponuję od serca ale zrobimy tak jak mi hematolog powie bo on nie jest w tym ekspertem.
A hematolog stwierdziła że nawet do acardu nie ma wskazań.Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 20:44
Meggs, Nona, Rodzynka, Beti82, Kasztanek, Pestkaa, sunshine03, Arashe, OlivkowaMama, Nikodemka, tęczova, Szczęściara, Lami, Cytrynowy sok, Niezapominajka2, Wik89, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Madzia Jerzyk jest zdrowy i będzie miał sprawne płodne jąderko i to jest najważniejsze ❤
O matuchno jaki już duży bejbik 🤩🤩🤩 jeest cudny 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 16:34
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ale już duży! Cudowny!
Cytrynowa hematolodzy też olewają mutacje. U mnie hematolog i genetyk olali sprawę, dopiero gin wdrożył heparynę. Trzeba szukać i szukać lekarza który zleci, ja mam to szczęście że mój sam wiedział co robić a nie czekał na potwierdzenie hematolog czy coś.
Mi się zaczyna burza hormonalna. Patrzę na ubranka w szafce, wyję. Patrzę na noworodki na stronie szpitala, łzy w oczachnormalnie psychiatryk. Jak cudownie że jutro wizyta! Będę mogła popatrzeć na księżniczkę, o ile zechce się pokazać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 16:42
Magda - mbc, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam zapytać jak tam badanie Jerzyka a tu wszystko na mnie czeka!
Magda jaki On piękny, mega podobny do Ciebie 😍😍😍 rozkoszny!
A z jąderkiem to "niezłe jaja"! Ważne, że nie wpływa to na płodność ani normalne życiepo prostu chłopak jest wyjątkowy ❤️
Spróbuję trochę nadrobić od ranaMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny