Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:36
-
Domi ale słodziak ten moj zięć hahah
Lami, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siedzę i się zastanawiam czy zjeść, choć większą ochotę miałam w nocy kiedy to od 2 do 4:30 postanowił sobie nie spać 😂
Kark nie mam pojęcia, jutro pierwsza wizyta położnej to może przyniesie wagę
mam nadzieję, że nasze cycowanie jest efektywne i Mały przybiera 🥰
madziorek86, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nic się tu nie odzywam, ale czytam.
Nic mnie ta wczorajsza wizyta nie uspokoiła. Boli jak bolało. Boję się, że może być coś nie tak. Że to nie daj Boże, ciąża pozamaciczna 😞 Nie wiem jak mam to sobie przetłumaczyć 😞
Przepraszam, że Wam tu smęcę.. -
Domi jejku jaki cudowny😍😍😍😍 rozpływam się serio a u mnie rzadko to się zdarza 😘
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Sloneczko ale jak Cie to boli ? Caly czas? bardzo mocny to ból czy taki bardziej jakby sie cos dzialo?Słoneczko123 wrote:Dziewczyny, nic się tu nie odzywam, ale czytam.
Nic mnie ta wczorajsza wizyta nie uspokoiła. Boli jak bolało. Boję się, że może być coś nie tak. Że to nie daj Boże, ciąża pozamaciczna 😞 Nie wiem jak mam to sobie przetłumaczyć 😞
Przepraszam, że Wam tu smęcę..
Mnie wczoraj caly dzien bolał jajnik i mialam dosyc twardy brzuch.Dzisiaj nie boli i brzuch miękki
-
Słoneczko123 wrote:Dziewczyny, nic się tu nie odzywam, ale czytam.
Przepraszam, że Wam tu smęcę..
a kiedy wizyta?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja wychodze z zalozenia, ze jesli do tej pory nie zarazilam sie od kotow, to teraz, kiedy bede bardziej uwazac, tym bardziej sie nie zaraze. Szczerze mowiac to az jestem w szoku, ze jej nie przeszlam, bo od dzieciaka babralam sie w ziemi, bawilam z kotami, nawet bezdomnymi (w piwnicach w bloku 😳), tylki maluchom tez podcieralam.
Beti, ja robilam wszystkie te badania na nfz, dostalam od lekarza skierowanie do labu w szpitalu.
Domi - jaki on piekny 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 17:18
Beti82, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Sloneczko ale jak Cie to boli ? Caly czas? bardzo mocny to ból czy taki bardziej jakby sie cos dzialo?
Mnie wczoraj caly dzien bolał jajnik i mialam dosyc twardy brzuch.Dzisiaj nie boli i brzuch miękki
Boli cały czas, takim kłującym bólem. Popłakałam się właśnie.. -
Sloneczko - moze dla spokoju sprawdz sytuacje wczesniej? Przysiegam Ci, ze ja na poczatku mialam naprawde silne bole, takie, ze zginalo mnie w pol, mocniejsze niz przy miesiaczce tylko krotkotrwale. Pozniej bolal mnie jajnik, nawet dzis podczas drzemki wybudzilo mnie takie ciagniecie w nim. I wszystko jest ok, wiec nie denerwuj sie na zapas :* Jesli masz mozliwosc, to sprawdz co sie tam dzieje, zebys nie przezywala niepotrzebnego stresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2019, 17:23
-
Słoneczko - mnie też tak kłuło dlatego zanim wyszedł test ciążowy wiedziałam, że coś jest na rzeczy. Nic się nie martw będzie dobrze! ❤️
Dziękujemy Cioteczki! Anionka, Meggs - lada moment też będziecie siedzieć godzinami i patrzeć na swoich przystojniaków 🥰🥰
Słoneczko123, Ani0nka, Meggs lubią tę wiadomość
-
Magda, staram się myśleć pozytywnie, ale mam dziś jakiś kryzys 😞
Nikodemko, chciałabym sprawdzić co jest grane wcześniej, ale przez tą cholerną pracę nie wiem czy dam radę.. Najszybciej dostałabym się do tej ginki co mnie źle prowadziła.. A nie wiem czy ryzykować
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH