Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko 😮 Ale już duży dzieciaczek!!! 4 cm! No nie mogę!!! Nim się obejrzysz aplikacja pokaże 40 cm! Nikodemko, teraz wdech wydech, masz detektor, dzieciaczek rośnie jak na drożdżach! 💞💞💞 Nie lubię wiadomości o mięśniaku. Niech się zatrzyma w miejscu ale już i czeka na wycięcie!
Kark, oby to był ucisk Juleczka na jakiś nerw. Spróbuj wysoko dać pupę i nogi, żeby go przemieścić. Oby szybko przeszło, kciuki!
Dziewczyny, dziękuję za kciuki, Ninka na pewno też 😊 Obiecujemy zdjęcie jutro 😊
Meggs, cały czas o Tobie i Wiktorku ciepło myślę i wysyłam dużo energii, trzymajcie się dzielnie! 😘alex0806, Pestkaa, Beti82, Nona, Magda - mbc, Meggs lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko jaka już duża dziecinka ❤️ To jak taki duży to chyba chłopczyk jest 😁😘😘 a Ty jak czujesz?
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
O miesniaku nikt mi nic na chwile obecna nie powie, trzeba czekac i liczyc na to, ze nie urosnie na tyle, ze zdeformuje sciane macicy, bo wtedy moglby zabierac miejsce dziecku. Moze byc tez tak, ze mimo tego, ze bedzie rosl (a bedzie na pewno), to nie wplynie na ksztalt macicy. Boje sie tez o to, ze jesli bedzie sie powiekszal w takim tempie, to niedlugo zaczne go czuc... No ale nic, na razie o tym nie mysle
Prenatalne mam 10 wrzesnia, pappe tez robie.
Anionka - lekarz przy usg powiedzial „kawał chłopa”a pozniej po cichu dodal „albo babeczki”. I juz teraz wlazlo mi na glowe, ze to chlopak. Maz upiera sie, ze dziewczynka
Dziekujemy za wszystkie kciuki 😘
Jeszcze nie zdazylam Was dokladnie przeczytac, ale Meggs, Lami - jestesmy z Wami calym sercem i malym serduszkiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2019, 20:51
Wik89, Malinowa91, Nona, Meggs lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, to juz nie fasolka a pełnoprawny człowieczek! Gratuluję 😘 a mięśniak niech spada na drzewo!
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami, trzymam mocno kciuki za jutro, nie mogę doczekać się Ninki po tej stronie brzuszka 😍 aż żałuję, że nie będę mogła Jej (no i oczywiście Ciebie!) wyściskać!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Nikodemko 😍 wspaniale wiesci! Gratulacje!
Lami kciuki za jutro zacisniete!
Meggs, jak przy kazdym wpisie - przesylam pozytywne mysli dla Was!
Kark oby to byl jednak tylko Julek... sciskam!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nona, we wtorek... ale nie chce Wam dawac zludnych nadziei:( tak mi milo zawsze jak trzymacie kciuki, a potem az mi glupio ze musze Wam napisac ze nic z tego
Choc powiem Wam ze mam od dwoch godzin jakies klucia w brzuchu (tego „objawu” jeszcze nie bylo hehe)Nona, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko gratuluje malego misia 😍😍 mówilam,że wszystko z nim dobrze! No i trzymam kciuki by mięsniak zniknal lub conajmniej przestal rosnąc.
Meggs i ja o Was mysle ;*
Lami to jutro czekamy wszystkie w napieciu na wieści!🤗😍
Kark współczuję..oby do jutra przeszlo..
Wiki kazdy objaw dobry ;p a my zawsze trzymamy i trzymac kciuki bedziemy 😊😊
Ja dzisiaj pól dnia na nogach w kuchni,spacer i sklep zaliczony,pranie skladanie tez. Ogarnęlam jeszcze raz misiowi szafkę i w sumie usiadlam o 20 ;p jutro tylko obiad i sprzątanie mieszkania 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2019, 22:09
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ahh ta pokretna psychika staraczki, niby nie chcę sobie robic nadziei, a sekunde potem doszukuję się objawow 😅
Kark jak tam, zmniejszyl sie ten bol?blair., Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023