Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair, super, że już po i jeśli hist-pat wyjda dobrze to super, że coś znaleźli ☺ wyczuwam dwie kreseczki! Ja chcę histerooooo 😭
blair. lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Blair - juhu! Byl polip
No to teraz czekam na dwie krechy. To tylko formalnosc
Robic histero dziewczyny! Nawet bez znieczulenia. Dla mnie hsg bylo sto razy gorsze od histero z wycinaniem polipa „na zywca”, serio.Wik89, blair., tęczova lubią tę wiadomość
-
Blair oby teraz było już z górki, już tyle czekacie
trzymamy kciuki, Marianka nawet przez sen:
Kark no to licho, choć u mnie też od 12. Czyli opłaca się rodzic za dniaNikodemka, alex0806, Szczęściara, blair., tere-fere, tęczova, Dośka, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Ani0nka, OlivkowaMama, Nona, Beti82, Pestkaa, coma, madziorek86, PierwiastkaZuza, Wik89, Słoneczko123, Domi_tur, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Kijanka, Lami lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Ja lekarzem nie jestem, natomiast masz tak wysoki wynik, ze ja bym sie zastanowila, czy nie zabiegac o encorton przez caly cykl, zeby wygasic zapalenie w organizmie. Ja wynik przecieciał mam śmiesznie niski, aktywność choroby wysoką. Klinicznie na ten moment NIC mi nie jest. Ja mam jeszcze V Leiden. Badalas sobie krzepilwosc? Albo inne sprawy po poronieniu i pjp? W kazdym razie ja zaszlam na acardzie przez caly cykl 150 i heparynie od owu 0.4, od poz. testu 0.6.
Pogadam z lekarzem o tym encortonie.
Badałam : antytrombine III, czynnik VIII i IX, kwas moczowy, fibrynogen - wszystko w normie.
Wiem, ze miałaś ten zestaw lekow dlatego jakiś czas temu pytałam się Ciebie o badania itp. 😃
Bardzo dziekuje Ci za pomoc. Wiem, ze lekarzem nie jesteś ale dajesz mi wskazówki. ❤️Magda - mbc lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Kasztanek wrote:O kurczaczki, Magda, jaką ty masz wiedzę.😲 A tak swoją drogą to była to moja najszybsza i najprzyjemniejsza konsultacja lekarska 😄
Kasztanek, tęczova, Magda - mbc, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
blair. wrote:Ja tam nie żałuję, przynajmniej nie miałam tego stresu że będzie bolało itd. serio, przed hsg się bardzo stresowałam, a teraz na luzie
jak się obudziłam to bolało, i dostałam jeszcze dodatkową kroplówkę z ketonalem i jest ok. Jak bardzo nie będziesz chciała znieczulenia, to pewnie uda się z nimi dogadać. Płaciłam 1080 zł, w cenniku jak pamiętam to znieczulenie było 380 zł, diagnostyczna za 700 zł, więc chyba tak policzyli. Za badania hist-pat też już nic nie dopłacałam.
Niezapominajko dziękuję, czuję się bardzo dobrze, lekkie zmęczenie teraz odczuwam, ale odpoczywam dzisiaj
Gdybym tylko to miala miec to pewnie na 100 % tez bym chciala w znieczuleniu,wiec absolutnie sie nie dziwie.ALe jak mam miec w grudniu laparo to raczej nie mozna w tak krotkim czasie miec 2 razy znieczulenia,bo to raczej obojetne dla organizmu nie jest -
nick nieaktualnytere-fere wrote:Dziewczyny rozpakowane czym szczepiłyście na żółtaczkę? Na zwiedzaniu porodówki mówili nam, że mają Engerix (tym wszystkie maluchy szczepilismy, bo Euvax kiedyś miał syfiasty skład, nie wiem jak teraz), a przed chwilą jak zapytałam kiedy miałam podpisać zgodę na szczepienie to mi mówią, że Euvax mają.
No i nie podpisałam zgody. Oni mi nie mogą wystawić recepty, a weekend to ginka chyba też nie będzie pracować...
I nie wiem co robić czy się zgodzić na ten Euvax czy jechać ze skierowaniem już jak wyjdziemy do przychodni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 15:21
-
Wczoraj Kark urodziła tak szybko, że nie załapałam się na live - siedzieliśmy u znajomych
. A dzisiaj idę z przyjaciółką na pizzę - Alex czy jako kolejna na porodowej liście przyjmujesz wyzwanie?
tere-fere, alex0806 lubią tę wiadomość