Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, my zyjemy! Nadal pod pompa i ktg. Dziś na rano złapał mnie jeden wyczuwalny skurcz i po obiedzie jest średni moment, bo po siedzeniu czuje napinania brzucha. Tak to czuje się całkiem nieźle 😊 mamy niezła ekipe w pokoju i jest sporo śmiechu! Pozdrawiamy!
Dośka, Cytrynowy sok, coma, Niezapominajka2, Domi_tur, madziorek86, Biegającą-mama, Magda - mbc, sunshine03, Malinowa91, Beti82, Wik89, Szczęściara, przedszkolanka:), tere-fere, blair., Kijanka, Nikodemka, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Przyjmuje wyzwanie ale najpierw chce przynieść dobre wieści z jutrzejszej wizyty że mała dobrze przybiera jednak
A później zamawiam taki szybki poród jak Kark
Magda - mbc, sunshine03, przedszkolanka:), tere-fere, blair., Kijanka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Arashe malutka do schrupania🤩🤩
Cytrynowy sok próg elegancki. Kiedy teścik??
Dziewczyny ja na kilka dni znikam ale będę zaglądać co u Was.. Odezwę się po wizycie.
Dzisiaj u mnie wena twórcza. Leczo sałatka i placuszki twarogowe. Nogi to mi w de wchodzą.Cytrynowy sok, przedszkolanka:), blair., Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:24
Beti82, Magda - mbc, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), blair., Kijanka, Nikodemka, Niezapominajka2, Dośka, XxMoniaXx, tęczova, Meggs, Nona, Szczęściara, Wik89, alex0806, madziorek86, Ani0nka, sunshine03, Arashe lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Lami właśnie przy usypianiu Poli pomyślałam o Was również😊
Kark ale miło 😊😊
Cytrynowa sikaj dwie kreski w poniedziałek a Wiki we wtorek 😀
Szczesciara mniaaam ! Jaki masz przepis na placuszki?
Ja dzisiaj na gotowca po zakupach pizza 🙈 mam cheat day😂 jutro do tesciów (a ma imieniny) i wiem,że wałówke dostaniemy pewnie to weekend mam luz;p tylko sobie i Poli coś zdrowego zostanie na przekąski😀blair., Cytrynowy sok, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
A ja mam takie newsy, że właśnie pakuję torbę do szpitala na podanie sterydu na płucka
Mam rozwarcie nie wiem nawet jakie ale jakieś niewielkie, szyjka bardzo miękka, Jurek podobno bardzo nisko siedzi głową... byłam już umówiona, że pójdę dopiero w pon, ale na ktg zapisywały się skurcze i kazał mi iść dziś. Także potulnie idę..
-
Ja po wizycie 3 trymestru, Syncio skopał głowice od usg aż było mi głupio! 🙈 już taki duży chłopak, ma stopę 6cm 😁waga 2298g, z usg termin na 14 października i chyba się umówimy na wywołanie właśnie 2 tyg wcześniej jak samo nie pójdzie bo Młody taki duży jest ❤️ Wszystkie przepływy super ❤️ I włosy ma! I to bardzo dużo, ja byłam łysa jak kolanko 😁
Magda - mbc, przedszkolanka:), blair., tere-fere, Kijanka, Pestkaa, Cytrynowy sok, Szczęściara, Nikodemka, Meggs, Niezapominajka2, tęczova, Biegającą-mama, madziorek86, sunshine03, Arashe lubią tę wiadomość
-
Blair teź mi pachnie tu leczo,ale cos mama wspominala,że chce robic w przyszłym tygodniu to wytrzymam (mamy lepiej smakuje😀).
I super,że owu byla,starania byly! Zaciskam mega mocno kciuki;*
Pestko no coś Ty? Forsowalas sie ostatnio? Bylas na jakimś progesteronie/magnezie?
Ale październikowe sie spiesza :oo
Anionka duźy Olus!! A Ty bedziesz miała cc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 19:43
blair. lubi tę wiadomość
-
Meggs, cieszę się, że jesteś w dobrym nastroju! Ja kciuków nie puszczam. Dobre towarzystwo w szpitalu to z moich doświadczeń jednak rzadkość! Dobrze, że takie Ci się trafiło!
Cytrynowy Sok, bardzo obiecujący progesteron wyszedł!
Pestkaa, to może będzie taki ekspresowy poród jak u Kark? Chociaż ja Wam życzę, żebyście wytrzymali jeszcze ze dwa tygodnie w dwupaku...Cytrynowy sok lubi tę wiadomość