Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:24

❤💙❤💙
  • Lami Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robisz to zdjęcie? Mam się uśmiechnąć czy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 14:54

tere-fere, coma, Biegającą-mama, nick nieaktualny, Beti82, OlivkowaMama, Słoneczko123, Magda - mbc, alex0806, Szczęściara, przedszkolanka:), Wik89, Pestkaa, tęczova, Niezapominajka2, Dośka, madziorek86, Ani0nka, Kasztanek, Nikodemka, Malinowa91, nick nieaktualny, Cytrynowy sok, blair., Domi_tur, Meggs, Arashe lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, cudowna, jaki uśmieszek! Pewnie masz racje z tymi tabletkami... ja naiwna jestem i normalnie nie biorę więc brałam te 400.

Lami lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tere-fere wrote:
    W pochwie ew jeszcze żylak pochwy może być. Ja miałam z Tosią w ciąży i właśnie czasami takie pulsowanie miałam.

😳😳😳
    Ej właśnie to do mnie dotarło.
    Takie żylaki się liczą jako żylaki ogólnie? Czyli ja miałam żylaki w życiu... Kurde, to pewnie mogę mieć trombofilie?

Kark, easy, może tylko PAI. Możesz se kiedyś machnąć test dna, tak dla córek na przyszłość. Moja mama tez nic nie brała i ma dwie córy :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami jaka ona cudowna ;) aż się paszczka cieszy ;) ja nadal jestem pełna nadziei że Minka miała być mała A taki klocuszek z niej ;) obu moje dzisiejsze informacje od lekarza były dobre... nie chce spędzić końcówki ciąży w szpitalu jeśli nie będzie trzeba. Oczywiście jeśli tylko go coś zaniepokoi to idę od razu i się nawet nie zastanawiam.
    Nie wiem czy brać dzisiaj jakąś torbę na oddział jak coś... Chyba w razie czego wrócę i się spakuję?
    Znowu spać nie mogłam przez to w nocy ;(

Lami lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda moja mama też ma 2 córki i 1 poronienie przed nami. Nic nie brała. Ale ma żylaki i nadciśnienie, pewnie od tego. Oczywiście jej lekarz to olał i daje jej tabletki anty albo plastry hormonalne na menopauzę;/ A ja jej nie mogę przetłumaczyc nic, żeby poszła do normalnego lekarza. Jak brała acard 75 to nagle miała wylewy i siniaki na całym ciele więc odstawiła.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami ,ale śliczna ta Twoja córcia😍 mam nadzieję, że jutro wyjdziecie 😊

Alex o której wizyta? Trzymam kciuki!

Pestko i jak u Ciebie?
    Meggs fajnie,źe u Was tak wesoło. Ja też trafialam na super dziewczyny i w sumie przy plotkach szybciej czas leci. Liczę po porodzie na taka ekipe jak z Polą mialam bo mamy kontakt do dzisiaj 😊

U mnie dzisiaj rozpoczynamy 36 tydzień 😲😲😲 za tydzień piłka i liście a za 2 donoszona😲😲

Dośka, tere-fere, Cytrynowy sok, blair., Meggs, Ani0nka, Arashe, Lami lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka trzymajcie sie dzielnie. Bedzie dobrze! :)
    Lami ale slodziak....😍😍😍
    Blair super wiesci po tym histero! Co do wynikow to chyba 2 tyg ale pewna nie jestem. Dobrze

blair., Lami lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka, czekam na wieści co u Was!!

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko gratki nowego tygodnia ;) W sumie właśnie się zorientowałam że mi też kolejny wskoczył ;)
    Na 10 mam przyjść do szpitala bo mój gin ma dyżur. Ale nie wiem kiedy wejdę bo może być zajęty czy coś. Pojadę przed 10 i sobie tam posiedzę. Ciągnę męża ze sobą, nawet jak ze mną nie wejdzie to niech siedzi też i chociaż wsparciem zza ściany będzie;) A później jak będzie ok to idziemy na naleśniki standardowo po wizycie ;)

przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:24

przedszkolanka:), Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w 35 tygodniu 😳
    Z samopoczuciem jak na 50 tydzien 😂😂😂😂

tere-fere, Wik89, Dośka, przedszkolanka:), tęczova, Magda - mbc, blair., Ani0nka, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestko trzymaj się! Daj znać co tam u Was dzisiaj! Jeszcze tą chwilkę wytrzymacie w dwupaku 🙂

Lami Ninka skradła moje serce, jest urocza! 😍

Meggs fajnie, że masz wesołe towarzystwo, człowiekowi od razu raźniej! 🙂

Przedszkolanko gratuluję kolejnego tygodnia! Ale teraz będą się sypać dzieciaki 😀

przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, dokladnie, bez hormonów. pogadaj z ginem, wiem ze sa takie wkladki - pewnie sama sie bede interesowac za jakis czas.
    Musze tylko przekonac meza, zeby Jerzyk zostal jedynakiem 😅

tere-fere lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, tak się mężowi spodobało tacierzyństwo? :)

U nas było, było i było, ale jestem zła bo minęło 48h od ovitrelle a cycki mówią, że jeszcze pęcherzyk jest w całości. Chociaż może to ten pierwszy "inny" objaw ;)

przedszkolanka:), Magda - mbc, Domi_tur, Dośka, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ninka jest cud miód 😍😍😍

Lami lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair, dziwne, że zrobili Ci histero w drugiej fazie, wszędzie czytałam, że koniecznie w pierwszej. Mężowi spodobał się pomysł histeroskopii, będziemy działać ;)

• PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, Ninka jest taka urocza.

Ja już tak tęsknię za moją córeczką i nie mogę się doczekać wtorku. Testujące, zwalniam wtedy brzuszek!

Pestka, Meggs, trzymam za was kciuki.

Alex, powodzenia na wizycie! Może urodzimy podobnie :-)

Lami, Magda, ja się właśnie boje tego dochodzenia do siebie po cc. Mam zamiar prosić o dużo leków przeciwbólowych.

Przedszko, gratulacje! Też bardzo czekałam na ten moment "donoszona". :-)

przedszkolanka:), tere-fere, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova, cudnie, że tyle razy było! A cyckami się nie martw. Tę najbardziej udane cykle są zwykle jakieś takie dziwne I na nic nie wskazujące.

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, Blair. Dziwne, ze juz bylas po owu i zrobili... U nas po owulacji nie robia ani hsg ani histero. Ja mialam nawet zakaz wspolzycia az do badania w obydwu przypadkach. No, ale najwazniejsze, ze juz po i wrzesien jest Twoj! :)
    Meggs - bardzo mnie pocieszylas z tym, ze szyjka nie moze bolec. W takim razie jestem pewna, ze wszystko sie tam rozciaga.
    Lami - Ninka jest cuuuuuudownaaa ❤️

Lami lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
‹‹ 1598 1599 1600 1601 1602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ