Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Robisz to zdjęcie? Mam się uśmiechnąć czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 14:54
tere-fere, coma, Biegającą-mama, sunshine03, Beti82, OlivkowaMama, Słoneczko123, Magda - mbc, alex0806, Szczęściara, przedszkolanka:), Wik89, Pestkaa, tęczova, Niezapominajka2, Dośka, madziorek86, Ani0nka, Kasztanek, Nikodemka, Malinowa91, fiorella82, Cytrynowy sok, blair., Domi_tur, Meggs, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
tere-fere wrote:W pochwie ew jeszcze żylak pochwy może być. Ja miałam z Tosią w ciąży i właśnie czasami takie pulsowanie miałam.
😳😳😳
Ej właśnie to do mnie dotarło.
Takie żylaki się liczą jako żylaki ogólnie? Czyli ja miałam żylaki w życiu... Kurde, to pewnie mogę mieć trombofilie?
Kark, easy, może tylko PAI. Możesz se kiedyś machnąć test dna, tak dla córek na przyszłość. Moja mama tez nic nie brała i ma dwie córy💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami jaka ona cudowna
aż się paszczka cieszy
ja nadal jestem pełna nadziei że Minka miała być mała A taki klocuszek z niej
obu moje dzisiejsze informacje od lekarza były dobre... nie chce spędzić końcówki ciąży w szpitalu jeśli nie będzie trzeba. Oczywiście jeśli tylko go coś zaniepokoi to idę od razu i się nawet nie zastanawiam.
Nie wiem czy brać dzisiaj jakąś torbę na oddział jak coś... Chyba w razie czego wrócę i się spakuję?
Znowu spać nie mogłam przez to w nocy ;(Lami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda moja mama też ma 2 córki i 1 poronienie przed nami. Nic nie brała. Ale ma żylaki i nadciśnienie, pewnie od tego. Oczywiście jej lekarz to olał i daje jej tabletki anty albo plastry hormonalne na menopauzę;/ A ja jej nie mogę przetłumaczyc nic, żeby poszła do normalnego lekarza. Jak brała acard 75 to nagle miała wylewy i siniaki na całym ciele więc odstawiła.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami ,ale śliczna ta Twoja córcia😍 mam nadzieję, że jutro wyjdziecie 😊
Alex o której wizyta? Trzymam kciuki!
Pestko i jak u Ciebie?
Meggs fajnie,źe u Was tak wesoło. Ja też trafialam na super dziewczyny i w sumie przy plotkach szybciej czas leci. Liczę po porodzie na taka ekipe jak z Polą mialam bo mamy kontakt do dzisiaj 😊
U mnie dzisiaj rozpoczynamy 36 tydzień 😲😲😲 za tydzień piłka i liście a za 2 donoszona😲😲Dośka, tere-fere, Cytrynowy sok, blair., Meggs, Ani0nka, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Pestka trzymajcie sie dzielnie. Bedzie dobrze!
Lami ale slodziak....😍😍😍
Blair super wiesci po tym histero! Co do wynikow to chyba 2 tyg ale pewna nie jestem. Dobrzeblair., Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszko gratki nowego tygodnia
W sumie właśnie się zorientowałam że mi też kolejny wskoczył
Na 10 mam przyjść do szpitala bo mój gin ma dyżur. Ale nie wiem kiedy wejdę bo może być zajęty czy coś. Pojadę przed 10 i sobie tam posiedzę. Ciągnę męża ze sobą, nawet jak ze mną nie wejdzie to niech siedzi też i chociaż wsparciem zza ściany będzie;) A później jak będzie ok to idziemy na naleśniki standardowo po wizycieprzedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pestko trzymaj się! Daj znać co tam u Was dzisiaj! Jeszcze tą chwilkę wytrzymacie w dwupaku 🙂
Lami Ninka skradła moje serce, jest urocza! 😍
Meggs fajnie, że masz wesołe towarzystwo, człowiekowi od razu raźniej! 🙂
Przedszkolanko gratuluję kolejnego tygodnia! Ale teraz będą się sypać dzieciaki 😀przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Magda, tak się mężowi spodobało tacierzyństwo?
U nas było, było i było, ale jestem zła bo minęło 48h od ovitrelle a cycki mówią, że jeszcze pęcherzyk jest w całości. Chociaż może to ten pierwszy "inny" objawprzedszkolanka:), Magda - mbc, Domi_tur, Dośka, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Blair, dziwne, że zrobili Ci histero w drugiej fazie, wszędzie czytałam, że koniecznie w pierwszej. Mężowi spodobał się pomysł histeroskopii, będziemy działać“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Jejku, Ninka jest taka urocza.
Ja już tak tęsknię za moją córeczką i nie mogę się doczekać wtorku. Testujące, zwalniam wtedy brzuszek!
Pestka, Meggs, trzymam za was kciuki.
Alex, powodzenia na wizycie! Może urodzimy podobnie
Lami, Magda, ja się właśnie boje tego dochodzenia do siebie po cc. Mam zamiar prosić o dużo leków przeciwbólowych.
Przedszko, gratulacje! Też bardzo czekałam na ten moment "donoszona".
przedszkolanka:), tere-fere, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
No wlasnie, Blair. Dziwne, ze juz bylas po owu i zrobili... U nas po owulacji nie robia ani hsg ani histero. Ja mialam nawet zakaz wspolzycia az do badania w obydwu przypadkach. No, ale najwazniejsze, ze juz po i wrzesien jest Twoj!
Meggs - bardzo mnie pocieszylas z tym, ze szyjka nie moze bolec. W takim razie jestem pewna, ze wszystko sie tam rozciaga.
Lami - Ninka jest cuuuuuudownaaa ❤️Lami lubi tę wiadomość