Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe to już tydzień, ale ten czas leci
może będzie Marianka okazem grzeczności, da mamie odpocząć :p
Ja się właśnie zapisałam na kontrolę do gina na 10.09 ale tego 8.09 chciałabym urodzić;p może faktycznie zacznie się samo bez straszenia. Chociaż jak widzę po kolezankach że chodzą z rozwarciem itd przez kilka tygodni to wątpię. Mnie dzisiaj nie badał, tylko usg było, więc nie wiem jak tam sytuacja na dole;)Arashe lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, ja jeszcze na tydzien przed 1 porodem (39+0) miałam pancerna szyjke i ginekolog mówi, że zero objawów zbliżającego się porodu. Umówiła mnie za za tydzień pewna, że jeszcze nie urodze, bo za długa szyjka
i w dzień, w który miałam iść to byłam już po porodzie
Może Laura nie chce męczyć i straszyć mamy tylko od razu ładnie wyjść ^^
Kark to i tak dobrze się obkurcza skoro na wysokości pępkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 14:22
alex0806, tere-fere lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Jurki grzeczne chłopaki ☺ nawet nie wiesz Pestka jak ja Ci szalenie zazdroszczę
ale dobrze znoszę moją sytuację, nawet na widok tłumu ciężarówek w ikei nie było mi przykro!
Edit: a kiedy testujesz??? Którego września?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 15:46
tęczova lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Teczova oddam Ci ciazowy brzuch za libido bez brzucha:-D Ale daj mi jeszcze troszenke czasu na wymianę. Deal?
Edit: a kiedy testujesz??? Którego września?lubię piątki 13ego!
Brzuszek od Ciebie i od kazdej z Was to będzie zaszczytWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 15:56
przedszkolanka:), Wik89, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 07:54
Dośka, przedszkolanka:), sunshine03, Pestkaa, Wik89, tęczova, Nikodemka, Niezapominajka2, Kijanka, blair., Ani0nka, alex0806, Szczęściara, Szczęśliwa Mamusia, Beti82, Arashe, fiorella82, OlivkowaMama, madziorek86, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Kark, najmlodsze jeszcze takie blondaski, ja taka bylam do 4rz, a teraz jestem ciemna bardziej niz Antonia!
Basia - hit, podoba mi się jej Jujek 😍 pewnie na Jurka powiedziałaby tak samo 🙈
Nie martw się Kark, powiedz tej babie, ze to jest Twoje 4 dziecko i generalnie ogarniasz. U nas neonatolog tez panikowala nad jedna babka, to jak jej powiedziala, ze to jej 3 to spuscila z tonu trocheWik89, tere-fere lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kark, jestem zauroczona Twoją gromadką, jak tak patrzę to też chcę taką!😍
Pestko, to moje libido to tak trochę pod dyktando dr W 😂 ale przyjemnie było, nie powiem
Nie bolą mnie już jajniki, może rzeczywiście już po 🤷♀️tere-fere, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”