Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestkaa wrote:Rzepakowe a jak Ty sie miewasz?
-
W szpitalu, który rozważam, dzieci poniżej 14 rż teoretycznie nie mają wstępu na oddział. Nie wiem, jak pilnuje tego personel, ale sądzę, że słabo. Widziałam na hallu matki ze starszymi dziećmi, więc pewnie co rozsądniejsi pilnują tego sami.
Powiem Wam, że dzisiaj teściowa (z zawodu stomatolog) opowiadała mi o ponoć licznych przypadkach, że jej pacjentki odwiedzają ją z noworodkami (takimi po 2-3 tygodnie). Kurna no... tam oczywiście wszyscy zachwyceni, miziają te dzieci, ale jak dla mnie to trochę nieodpowiedzialne ze strony rodziców, żeby bez potrzeby zabierać takie maleńkie nieszczepione dzieciaczki do placówek ochrony zdrowia. Wiadomo, to tylko stomatolog, ale jakoś mam z tym problem.
Kark, ale super jest taka duża rodzina!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 17:18
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Ojej serio są takie zakazy? no w sumie rozsądne, ale jak mialam 8 lat i urodzila sie moja siostra (jesienią), to bylam z tata i babcia w szpitalu i bylam taka szczesliwa
Cudna gromadka!
Pesta dobrze, ze sie ustabilizowalo!
Meggs fajnie, ze juz lepiej sie czujesz:)
U mnie chyba znowu nic nie wyszlo, jestem 8-9 dpo i nic nie czuję ehh
No wlasnie, Lami i kark brzuszki zwolnily, za chwile kojene. Dziewczyny, musimy zachodzić w te ciaze
tere-fere, Pestkaa, Beti82, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kark cudna rodzinka
też byłam taka biała, jakoś z początkiem szkoły zaczęły mi włosy ciemniec
fajnie że Cię odwiedzili. A z tym wyjściem to zobaczysz, zmieni się lekarz i znowu coś innego wymyśli;) A przecież to już nie wczesniak, wagowo też
niech się czerpią wagonu!
Mi dzisiaj mężulo kupił czytnik e-booków;) tak bez okazji! Zawsze na lapku czytałam i widział ostatnio jak się mecze z tym i mi kupił. Wgrałam sobie cały mój pakiet książek i będę czytać!
Rzepakowe to fakt, upały już mogłyby się skończyć. Niby od wtorku 10 stopni mniej. My teraz w domu mamy 30 stopni i umieram powolną śmiercią...tere-fere, Pestkaa, blair., tęczova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rzeakowe a my kiedy termin zaklepujemy na rozpakowanie?😀
Kark cudna gromadka😍😍
Teczova piątek 13tego to dobry znak! Ja mam 14tego donoszona i zaczynam ulatwiac Olkowi wychodzenie więc idealnie😂😀
Wiki brak objawow to najlepszy objaw,u mnie trafiony😀😀
A ja wypralam wózek w końcu i mówię ide na kocyk nadrobić Was i co? Owszem na kocyku ale poćwiczyłam😂😂😀tere-fere, tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Rzeakowe a my kiedy termin zaklepujemy na rozpakowanie?😀
Kark cudna gromadka😍😍
Teczova piątek 13tego to dobry znak! Ja mam 14tego donoszona i zaczynam ulatwiac Olkowi wychodzenie więc idealnie😂😀
Wiki brak objawow to najlepszy objaw,u mnie trafiony😀😀
A ja wypralam wózek w końcu i mówię ide na kocyk nadrobić Was i co? Owszem na kocyku ale poćwiczyłam😂😂😀 -
Pestkaa wrote:Teczova 3- z handlu! :p bier brzuch i dawaj mnie to libido!
Rzepakowe to mnie teraz zaintrygowałaśporód w hipnozie? Opowiedz cos o tym!
A propo upałów w szpitalu jest o dziwo przyjemnie, w domu sie rozpływalam, a tu nawet idzie żyć...
Są różne sposoby, żeby w porodzie umieć przywołać ten stan relaksu: muzyka, zapach, masaż. No generalnie hipnoporód to temat rzeka. Podobno Księżna Kate tak rodziła.tere-fere, Pestkaa, Magda - mbc, Dośka, blair., tęczova, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Rzepakowe nam położna właśnie mówiła o tym na szkole rodzenia. Że miała taką babeczkę która się tego podejmowała i z doulą rodziła w hipnozie. I pokazywała nam karty jakie od niej dostała, właśnie z jakimiś motywującymi i wyciszającymi sentencjami czy coś. I ponoć babka miała super poród
więc też ci takiego spokoju życzę
14.09 to jest pełnia, ja mam zamiar urodzić przed terminem żeby się na nią nie załapać ;p teraz zamierzam Laurę powoli wyganiać w domku, żeby do wizyty tego 10 to już się jakieś rozwarcie albo coś pojawiło ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rzepakowe my mamy jeszcze kuzyna od 25go do końca weekendu właśnie w odwiedzinach i boję się, że to właśnie wtedy bedzie ten dzien😂 ale chyba tez jestem bardziej nastawiona na wrzesień niż pazdziernik,ale znając moje dzieci bedzie punktualnie 😀
Alex 14.09 pełnia? O mamo,mam wtedy donoszoną plus Pola która wtedy gorzej zasypia 🙈 tylw znakow na różne dni,bedzie zagadka 😀alex0806, tęczova lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Rzepakowe nam położna właśnie mówiła o tym na szkole rodzenia. Że miała taką babeczkę która się tego podejmowała i z doulą rodziła w hipnozie. I pokazywała nam karty jakie od niej dostała, właśnie z jakimiś motywującymi i wyciszającymi sentencjami czy coś. I ponoć babka miała super poród
więc też ci takiego spokoju życzę
14.09 to jest pełnia, ja mam zamiar urodzić przed terminem żeby się na nią nie załapać ;p teraz zamierzam Laurę powoli wyganiać w domku, żeby do wizyty tego 10 to już się jakieś rozwarcie albo coś pojawiło ;p