Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, nie jestem w stanie Was teraz nadgonić. U nas teraz lepiej. Wydaję mi się, że dostałam jedną kroplówkę mniej niż babeczka, która miała cięcie 4 h wcześniej. Na początku było ok, sprawnie się spionizowałam,, ale 11 miałam kryzys, dopiero o 14 wyprosiłam ketonal w zastrzyku, z godzinę temu zaczęłam dochodzić do siebie. Mam nadzieję, że dzisiaj był najgorszy dzień. Już zapowiedziałam się że przyjdę na noc i jutro też, bo nie będę cierpieć niepotrzebnie.
Nina ma się dobrze, ale odwzorowuje kropka w kropkę zachowania z brzucha. Cały czas śpi, są problemy z karmieniem, nie chce jeść. Więc cały czas stres, bo nie potrafimy jej obudzić.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dzięki dziewczyny :* ale nie mogę jeszcze urodzić, nie taki jest plan
trochę się stresuję, ale spinam poślady, niech dają sterydy i wychodzę w pon. Poczekam na rozwarcie 3 cm, później wg jurkowego zegara 10 dni i dopiero. Nie ma innej opcji...
przedszkolanka:), Magda - mbc, Cytrynowy sok, blair., Niezapominajka2, tęczova, Dośka, tere-fere, Kijanka, Lami, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Dziewczyny, nie jestem w stanie Was teraz nadgonić. U nas teraz lepiej. Wydaję mi się, że dostałam jedną kroplówkę mniej niż babeczka, która miała cięcie 4 h wcześniej. Na początku było ok, sprawnie się spionizowałam,, ale 11 miałam kryzys, dopiero o 14 wyprosiłam ketonal w zastrzyku, z godzinę temu zaczęłam dochodzić do siebie. Mam nadzieję, że dzisiaj był najgorszy dzień. Już zapowiedziałam się że przyjdę na noc i jutro też, bo nie będę cierpieć niepotrzebnie.
Nina ma się dobrze, ale odwzorowuje kropka w kropkę zachowania z brzucha. Cały czas śpi, są problemy z karmieniem, nie chce jeść. Więc cały czas stres, bo nie potrafimy jej obudzić.
Lami proś o leki, ja potem co 8h łykałam 400ibupromu. Mnie się wydaje, że ja raczej zle znisoslam cc jak tak patrzylam na inne babki. A mała ma żółtaczkę? Czy w normie?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszkolanko mam taki kostka twarogu 3 kajaka łyżeczka cukru waniliowego łyżka cukru i 3 czubate łyżki mąki. Twaróg jajka i cukry wymieszać dodać mąkę i gotowe. Jak ciasto za geste można dodać odrobinę mleka.
Cytrynowy sok, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przedszkolanko nie mam wskazać do cesarki, Młody główka do dołu jest wiec można rodzic normalnie. Mam plan spróbować naturalnie ale jak wyjdzie tak wyjdzie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Pestko - ale sie dzieje! Dobrze, ze sie zdecydowalas na Wroclaw, to byl ostatni dzwonek
Meggs - fajnie, ze masz mile towarzystwo na sali, to rzadkosc. No i oczywiscie, ze wszystko bez zmian na gorszeZwierzaki sie za Toba zatesknia!
Anionka - ciesze sie z Waszych dobrych wiesciAni0nka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy takie „ciagniecie” w szyjce jest normalne na moim etapie? Nie wiem jak to dobrze okreslic, ale czuje ja. Taki jakby lekki, pulsujacy bol, trwa krotko. Mialam dzis tak dwa razy i troche sie martwie...
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny, czy takie „ciagniecie” w szyjce jest normalne na moim etapie? Nie wiem jak to dobrze okreslic, ale czuje ja. Taki jakby lekki, pulsujacy bol, trwa krotko. Mialam dzis tak dwa razy i troche sie martwie...
-
Pestki trzymam kciuki żebyś wytrzymała dłużej! Oddaj mi te skurcze i rozwarcie! Jeszcze niech mały posiedzi u mamy
My po zakupach, teraz robię baaaardzo dietetyczne żarcie, burgerymuszę się odstresowac przed jutrem. I oglądamy Harrego;)
Nikodemko ja miałam takie ciągnięcia w szyjce ale na późniejszym etapie. Obserwuj. Może to faktycznie pęcherz A nie szyjka?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Na pewno nie pecherz... Czuje to ewidentnie w srodku w pochwie. Dzis sie troche zmeczylam, moze za bardzo, mam nadzieje, ze to nic groznego
-
Niezapominajko - mam wielka nadzieje, ze jest tak, jak mowisz... Ze po prostu wszystko sie tam rozciaga, przeciez kiedys musi. Moze to bol gdzies z miednicy promieniuje do szyjki (probuje sama siebie pocieszyc). W kazdym razie leze plackiem, bo i krzyz boli. Akurat dzis tez mialam nagle olsnienie z DHA, bo doszlo do mnie, ze wcale nie biore. Chwila moment i bylam w aptece.
-
Nikodemka wrote:Na pewno nie pecherz... Czuje to ewidentnie w srodku w pochwie. Dzis sie troche zmeczylam, moze za bardzo, mam nadzieje, ze to nic groznego
alex0806, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Dzisiaj miałyśmy ten tamat na sali. Lekarka powiedziała że szyjka i pochwa nie bolą, badała dziewczynę i ten ból to od spojenia łonowego.
Mnie też czasem coś kłuje w pochwie, ale tak bardziej w okolicy zewnętrznych warg sromowych. Lekarka powiedziała, że to mogą być nerwobóle. Pinoć się w ciąży zdarzają. -
Pestko, kochana, trzymam mocno kciuki 😘😘😘 Trzymamy się więc planu, teraz na wszelki wypadek szpital, ale rodzimy za jakiś czas. Trzymajcie się z Jureczkiem 😘
Z Niną dobrze, po wizycie u lekarza zdrowa i nic się nie dzieje. mam nadzieję że w niedzielę wyjdziemy do domku.
A jeśli chodzi o CC - 2 ibupromy 20 godzin po operacji robiącej dziurę w brzuchu i w wyniku której wyciąga się ok 6 kg dziecka plus innych wnetrznosci, mające utrzymać stan przeciwbólowy uzyskany 4 godziny wcześniej przez podawanie leków dożylnych to trochę kpina.
2 ibupromy to ja biorę na ból głowy i guzik pomagają. Twoja kondycja Magda po CC i moja dzisiejsza nie wynika że złego znoszenia tej operacji, tylko z powodu niedostatecznej liczby leków. Dziewczyna, która miała kroplówki 24 h po operacji śmigała chwilę później jak szalona.Beti82, Magda - mbc, przedszkolanka:), Pestkaa, Dośka, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero