Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair co tam mieszkanie u Was! Moja po porodzie wymyslila,zebysmy po szpitalu od razu do niej na tydzien -dwa przyjechali 😂😂 czuje,że jej pomysly nobla by dostaly😂 ja wiem,że chce pomóc czasem,ale ta jej chec pomocy na silę jest tak bezmyślna ,że aż sama nie wiem czy bardziej śmieszna czy tragiczna..(ona z tych co najpierw mówią a później czasem przemyśla,ale tylko czasem ;p)blair. wrote:Ja bym już przeżyła te odwiedziny, ale moja teściowa wpadła na pomysł że przylecą do nas przed porodem, i zostaną na trochę po 🙈 ja nic nie mam do moich teściów, ale mężowi już zapowiedziałam, że jak przyjdzie co do czego, to będzie musiał wynegocjować że dadzą nam miesiąc na ogarniecie się i potem mogą u nas trochę posiedzieć

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja mam lekką załamkę, moje dziecko nienawidzi kąpieli. Do tego stopnia, że jak go dzisiaj nie wykąpałam to nie było też napadów histerii i wrzasków, które zwalałam na kolki 🙄
Przeczytaliśmy całe internety, próbowaliśmy dosłownie wszystkiego, zawsze jest płacz, potem wrzask a później z dobrą godzinę napady histerii nawet jak już zasypia 😢
Nie wiem co robić, szkoda że nie ma jakiejś pomocy w stylu CDL tylko doradca kąpielowy, wpada do Ciebie, pokazuje jak kąpać żeby nie zniszczyć dziecku psychiki😂 -
Dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Głowa mi pęka i nie mogę zasnąć z emocji. Mąż mnie nakarmił na kangurowaniu ale coś bym jeszcze zjadła
Laura śpi. Taka cycowa że masakra
Ciumka sobie. Teraz śpi w łóżeczku. A co do całej akcji to ból później nieziemski jak się wstawiała do kanału. Ale już zapominam
najgorsze parte. Przy 7-8 cm dostałam znieczulenie PP. Wcześniej przy 6 lewatywę miałam ogarniętą tak jak chciałam. Plan porodu zaopiekowany
jestem mega zadowolona. Darłam się na partych. Ale jak załapałam oddech, bujanie biodrami i samo popieranie to było spoko. Długo nie mogłam zluzować krocza. A jak już się udało to poszło. Na znieczuleniu czułam tylko jej ruchy, wkręcanie w kanał. Odpoczywałam. Puscilo na partych i się zaczęła akcja. Mąż mnie trzymał za rękę, głaskał, masował, dawał pić i okłady robił. Ja chyba z 5 litrów wypiłam! I później po wszystkim siku mi się chciało nieziemsko. Ale jak zrobiłam to już nagle zaczęłam chodzić. Polecam znieczulenie! I ogólnie polecam pozytywne nastawienie 
Nie cytujcie, jutro usunę
staram się zasnąć ale jest mega gorąco a ona tylko na cycu chce być. I głowa mi pęka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 02:35
sunshine03, madziorek86, tere-fere, Cytrynowy sok, Ani0nka, Magda - mbc, Wik89, Dośka, Pestkaa, przedszkolanka:), Lami, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Alex cudowna Malutka, wpisuje ją do klubu włochatych 🥰 jak napisałaś o tym bólu wstawiania w kanał to mi się końcówka porodu przypomniała 😂 korzystaj jak najwięcej z pomocy w szpitalu, daj sobie szansę na krótką regenerację i wychodźcie szybko do domku ❤️
alex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze raz
czarnuszka jak marzenie
cycowo nieodkładalna, potrafi siedzieć ponad godzinę przy piersi i ciumkać, a później muszę czekać aż mocno zaśnie i wypuści sutka, bo zasysa jak smok
A jak ją odłożę to twardo śpi jak kamień
I w ogóle wyszła jak superwoman, z rękami przy głowie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 15:58
OlivkowaMama, Biegającą-mama, coma, tęczova, Wik89, XxMoniaXx, Dośka, Magda - mbc, Ani0nka, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Meggs, tere-fere, Beti82, Szczęściara, Pestkaa, madziorek86, Lami, blair., Nikodemka, Rodzynka, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cytrynowy, dawaj sikaj bo emocji potrzebujemy, dziś nikt się chyba nie rodzi
U mnie 20 dc więc jeszcze duuuużo czasu do testu.
Alex, Laura jest przepiękna, no idealna 😍😍😍
Cytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”