Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, gratuluję ❤❤❤ cześć Laurko! Bądź grzeczną córeczką bo masz super mamę!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Anionka, to polece kuzynce dr Anionkę
a jadłaś ostatnio jakieś grzeszne rzeczy na kolację? Ogarniesz to 😘 a poza tym Aluś niedługo juz wychodzi
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Biegająca trzymam zatem kciuki za Hanie! ❤️
Wiki, Cytrynowa brzuszki się pozwalniały będą dwie krechy! 😀
Anionka a co tam dzieje się z cukrami? Na czczo za wysokie? Może spróbuj z wieczornymi spacerami?
Alex GRATULACJE!!!! ❤️❤️❤️❤️
U nas duchota taka, że ledwo zipie! Czekam na jutrzejsze ochłodzenie jak na wybawienie!Ani0nka, Wik89, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Alex - gratulacje!!! Ucaluj ja od nas ❤️
Biegajaca - u Was lada moment bedzie w zupelnosci dobrze. Hania z dnia na dzien nabierze sil.
Ja mam troche wyrzutow sumienia... Mocno sie zmeczylam w ten weekend, jestem wykonczona fizycznie i jakos przy okazji psychicznie. Mimo, ze pracuje tylko przy komputerze, to klienci nadal doprowadzaja mnie do szalenstwa. Boje sie, ze pozaluje, ze powinnam odpoczywac dla dobra dziecka, a nie wracac do cisniecia na pelnych obrotach, bo lepiej sie poczulam.
Na dodatek tesciowa wyladowala dzis na mnie swoje nerwy z pracy. Widzimy sie moze dwa razy na miesiac, a ona nie potrafi sie opanowac. -
Świeżo upieczonym mamusiom gratulacje, a maluszkom dużo zdrowia i pełni szczęścia przez całe życie. 🌻🌹🌷
Monia, święta prawda z tymi teściowymi. Nie umiałam sobie wytłumaczyć zachowania własnej teściowej, a wniosek jest tak oczywisty. 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 20:25
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Lami
spokojnej pierwszej nocki razem w domku!
Niezapominajko i super,że od razu postawiliście granicę. Ja zrobiłam to ciut za późno,ale na szczęście się uspokoiło. Jak trzeba będzie to na nowo przypomnęjedno jest pewne- w domu po porodzie nikogo przez min.3 tygodnie z wielu aspektów.
Co do leków- nie mam zapasu ani paracetamolu ani na kolki - z Pola na szczęście okazały się zbędne. Co do mleka to my od razu chyba będziemy pepti.
Biegająca nie ma co gdybać. Czy by było BYŁO czy nie równie dobrze mogły wody pójść. Teraz ważne,by wszystko było ok z malutką i żebyś się szybko mogła nią cieszyć obok siebiewidocznie tak miało być..
Kijanka teściowa rodziła 30 i 40 lat temu,ale uważa że WIE bo ona wychowała trójkę także tegoona była złotą kobietą przed porodem,później jej odwaliła,za bardzo chciała ,za dużo "wiedziała" , teraz za to ja jestem ta twardsza i stawiająca granicę i wiem czego mogę się spodziewać więc i reakcje będą inne
a co do jej gadania- Ciebie męczą a mnie już śmieszą np.rady
Alex gratuluję!!!! Dzielna mamusia kruszynkiodpoczywajcie
Nikodemko teściowa nigdy nie potrafi się opanować a już w najgorszych sytuacjach najlepiej! Nie przejmuj się.
Co do pracy to teraz już odpoczywaj a klientów cóż- z biegiem ciąży przyzwyczaisz się do spławiania, miałam tak samo..
Monia dzisiaj Ty w sednoXxMoniaXx, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Alex gratulacje
odpoczywajcie
Ja się dziś trochę nachodziłam, opaliło mi nawet ramiona. Ale stary w końcu zrobił nam kilka fotek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 06:34
Nikodemka, madziorek86, tęczova, przedszkolanka:), Dośka, Magda - mbc, Ani0nka, Pestkaa, Beti82, Wik89, Arashe, coma, Biegającą-mama, Szczęściara, Nona, Kijanka, blair., tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Madzia nic wiecej oprocz tego:Pestkaa wrote:A Jurcio grzecznie czeka w kolejce i nie wpycha sie przed damy
ktg wychodzi bardzo ładnie, wyprosilam badanie szyjki (upominalam sie pół dnia o badanie, które trwa 5 sek! ehh...) i sytuacja bez zmian, rozwarcie jest, szyjka miękka, skrócona. Żadnych cyfr czy konkretów, lekarz powiedział tylko to co już mi powiedział moj gin, że mogę zacząć rodzić jutro, albo spokojnie donosic do końca:)
przedszkolanka:), Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość