Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynowy sok wrote:Coma pokrzepiająca historia, można gadać o odpuszczaniu i sobie wmawiać ale to jest trudna sztuka, Ty odpielas głowę na maxa bo skupilas się na czymś innym. Ja już zapisałam się na podyplomówkę i na kurs kwartalny żeby uszykac uprawnienia jeździeckie i mam z tego fun. Mocno wierzę w odpuszczanie i pozytywne nastawienie.
Potwierdzam!
Łatwo jest gadać o tym odpuszczaniu, ale to naprawdę trudne. Wymaga, żeby realizacja jednego z największych marzeń zeszła na dalszy plan. U mnie wcale nie pomogły jakieś tam wypady z koleżankami, picie wina, góry, bieganie... Wyszło niejako przy okazji, jak natrafiło się takie combo - zmiana pracy na pracę marzeń, wkręcenie się w jogę i znalezienie nowego zajęcia w postaci nurkowania. I udało się dopiero, jak byłam tym wszystkim tak zajęta, że naprawdę nie chciało mi się nic analizować ani planować w związku z ciążą.
Aha, no i z dziwnych patentów... możecie mnie wyśmiać, ale po seksie w dni płodne robiłam sobie na łóżku świecę. Tak z pół minuty. Ponoć lekarze są zgodni, że to nic nie daje, ale kto wieblair., coma, Cytrynowy sok, rzepakowepole, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Laseczki, spróbujemy dzisiaj z kąpielą koło 17-18 jak Nona pisała, w sumie kąpiemy go duzo później i rzeczywiście może być zmęczony.
Myliśmy go teraz codziennie, do tego doszło marudzenie po podcięciu wędzidełka,upały a przede wszystkim skok. Dzisiaj mam całkiem inne dziecko w domu, może wcześniejsza kąpiel w czasie jego aktywności coś pomoże
Anionka wow jaka figura przed ciążą!!! Ja 4 tygodnie po porodzie mam 2,5kg na plusie, z 11 które przytyłam. Za dwa tyg się zbiorę do ćwiczeń, teraz olewam, połóg się skończy to będę działaćprzedszkolanka:), sunshine03, Arashe, Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Kijanka - do cudotworcy chodze prywatnie. I tak naprawde nawet bym sie nie zastanawiala nad innym lekarzem, gdyby nie odleglosc, bo jednak mam kawalek drogi do Warszawy. Chcialam miec kogos na miejscu w razie czego. Dopoki sytuacja z miesniakiem jest ok jeszcze u niego zostane, ale mysle, ze w drugim trymestrze zastanowie sie nad przeniesieniem.
-
[QF..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:52
Ig004 lubi tę wiadomość
-
[QUOT
blair. lubi tę wiadomość
-
Beti, no ja też jestem zdania, że Ci lekarze w klinikach często bez sensu naciągają i nie robią połowy koniecznej diagnostyki. Ale Ty już jesteś wyuczona, Ciebie tak łatwo nie oszukają
Ja sama podejrzewam, że u mnie kluczem była immunologia, ale tego się nigdy nie dowiemBeti82 lubi tę wiadomość
-
coma wrote:Beti, no ja też jestem zdania, że Ci lekarze w klinikach często bez sensu naciągają i nie robią połowy koniecznej diagnostyki. Ale Ty już jesteś wyuczona, Ciebie tak łatwo nie oszukają
Ja sama podejrzewam, że u mnie kluczem była immunologia, ale tego się nigdy nie dowiemcoma lubi tę wiadomość
-
[QUO
-
Blair, nie klopocz sie, tak pytam z czystej ciekawosci 😁 M robil w piatek wiec na pewno do wizyty u androloga 12.09 beda.
Cytrynowy CHYBA w invimedzie ale nie jestem pewna bo M to ogarnia. Zapytam
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Blair a pamietasz jak odczytywac wyniki tego badania? Tzn jakie sa normy i odchylenia? Wole sie Ciebie spytac niz bazowac na tym co pisza w internetach, sensownego nic nie widzialam w sieci
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami przykro mi z powodu teścia, trzymam kciuki za poprawe!
Pierwiastka powodzeni jutro!! To będzie piękny dzień! 🙂
Kijanka będzie dobrze na wizycie!
Beti, a jak pijasz teraz więcej wody widzisz też poprawę w wyniku cukrów? Podobno woda bardzo dobrze go wypłukuje
PierwiastkaZuza, Kijanka lubią tę wiadomość