Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki, miło, że wierzysz w mój cykl
fakt, mam trochę poważnych objawów, jak nigdy wcześniej, ale wiem, że moja głowa umie mi zrobić psikusa. Robiłam dzis test, żeby zobaczyć czy ovitrelle zeszło i czysta biel. Jestem więc gotowa na piątek
przedszkolanka:), Pestkaa, Wik89, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Meggs - no cos Ty?!
Chyba ta fura była pechowa...
Sloneczko, dobrze, ze powiedzialas. Teraz bezpiecznie bedziesz mogla odejsc na zwolnienie w razie potrzeby.
A co do plamien, to ja jestem bardzo ciekawa czy moje zniknelyby po usunieciu polipa gdybym w tym samym cyklu nie zaszla w ciaze... -
Meggs o kurczę co za pech... Przecież ja bym szału dostała 😠 może go znajdą
Mimo wszystko leż, odpiczywaj, a mąż niech donosi Ci wszystko pod sam nostrzymam kciuki
Nikodemko ja wiem, że wszystko u Ciebie będzie ok, czekam tylko na info o płci 😜
Ja dziś porownywalam zdjęcia z pierwszej ciąży, i brzuch taki jak mam teraz miałam 3 dni przed porodem 😂
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Meggs ja pierdo...no nie wierze
Nikodemko tez jestem ciekawa czy te plamienia od polipa mialas,no ale dobrze ,ze sie nie przekonalas hah -
Meggs szok! Ten kraj się powoli zamienia w dziki zachód.
Chodzi mi już po głowie, że jeśli w najbliższym czasie ta sytuacja z dziwnymi plamieniami się nie zmieni, to bym chciała zrobić histero. Niech ktoś mądry zajrzy do środka i sprawdzi o co chodzi.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Mówie Wam szkoda gadać... mąż był z wizyta jakaś godzine, wraca auta nie ma 🙄 nie mieści mi sie to w głowie. Ale co zrobić...
Nawet aż tak sie nie wkurzyłam. To tylko auto. Rzecz nabyta. Mieliśmy pełne ac od kradzieży wiec zwroca nam pełna kwote. Troche to tylko potrwa. Jest mi tylko przykro bo to było masze wymarzone auto a już drugiego takiego nie kupimy... w ogóle nie wiem co kupimy żeby nie było w czołówce najczęściej kradzionych aut. Serio, strach coś kupić. Chyba postawimy na niższa klase zeby nie musieć sie stresować każdego dnia.
Teraz tylko jak pomyśle ze znow mamy czegoś szukać, jezdzić, ogladać i zalatwiać te formalnosci to robi mi się slabo 😔 pocieszam się tylko ze nie zdarzyliśmy dobrać fotelika do auta... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs... nie wierze... ale tak jak mówisz, to tylko auto. Mam nadzieję, że coś znajdziecie, co spełni Wasze oczekiwania i będzie się Wam względnie podobać
’
ja jestem kłębkiem nerwów z powodu kataru 💁🏻♀️ w ogóle to chyba ja go zaraziłam, bo dziś mam też katar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
W każdym razie trzymajcie kciuki za lot, dam znać jak będziemy na miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 06:31
Nona, tęczova, sunshine03, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszko, zbieranie kasztanów brzmi jak plan idealny 😍 poszłabym z Wami!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hej dziewczyny
witam się z rana po przespanej nocy. Musiałam ją budzić na karmienie, tak twardo spała. I to na samym cycku! Zastanawiam się czy ją dokarmiac MM skoro wisi na cycku pół godziny i ładnie śpi. A jak dostaje mm do tego to później kupę robi, pręży się i stęka. Chyba moje mleko zaczęło jej wystarczać... A butli nie chce, robi dziubek i nie weźmie. Chyba że na śpiocha czasem.
Dzisiaj matka odpoczywaojciec pojechał zapisać dzidziusia do pediatry, zobaczymy czy mu się misja powiedzie
A tak to nawet nie wiem kiedy te dni mijają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 08:24
tęczova, przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs - współczuję stresu..
Obudziłam się rano do toalety i jak wróciłam to od tamtej pory boli mnie okresowo brzuch. Zaczynam się martwić. Wzięłam wolne w pracy i napisałam do mojej gin. Czekam na odpowiedź.. -
Alex, spróbuj sobie wynotować, ile ml mm dostaje dziennie i jak mniej więcej przybiera. I schodź z tego mleka modyfikowanego. Generalnie nie powinno się odstawiać całkiem od razu, chyba że jesteś pewna swojej laktacji to wtedy po prostu dużo częściej ja przystawiaj.
Lami, a może teściowa po rozmowie z Tobą stwierdziła, że to bez sensu komuś dupę zawracać? Moze to nie kwestia hierarchii tylko przejrzała na oczy? Ja na pewno bym myślała tak jak Ty, ale może nie ma co się nakręcać. Generalnie w przypadku takich trudnych ludzi trzeba próbować rozmawiać, choć wiem jakie to niełatwe zadanie. -
Dziewczyny co jesc żeby dostarczyć organizmowi jak najwiecej energii? I żeby skutecznie przytyć?
Po tym szpitalu jest masakra... poleciałam na wadze 2 kg... i to w ciąży 😔 sie nie dziwie ze moje dziecko mało przybrało... w 30 tc mam na plusie 4 kg i wyglądam jak oświęcim 😔