Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex super
jak malutkiej wystarcza cyc to ja juź bym nie pchala mm,nic tylko się cieszyć,że je i śpi ładnie;)
Słoneczko kiedy najbliższa wizyta? Może taka Twoja uroda kurczę,w końcu rosniesz..
Mega jedz na co masz ochotę,pilnuj godzin posiłków. Niezapominajka pisała coś o nabiał na koksowanie;)Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs mc Donald- polecam 😂 ja coś czuje ze przez to tak przybrałem na wadze i Młody też wiec już od 3 trymestru żadnych fast foodow nie jem 😖
-
Słoneczko brzuch okresowo boli na początku i to całkiem normalne. Już nie raz pisałyśmy o tym
mnie bolał do początku 2 trymestru jak na okres A później ciągle coś rwało w inny sposób.
Będę jej dawać to mm sporadycznie w dzień może. Albo jak się uda na śpiocha. Albo nie chce całkiem odstawiac, położna mówiła żeby dawać jak mniej Zje z cyca. Ale ona teraz po 30 minut ssie. Piszę sobie wszystko właśnie odkąd wróciłyśmy do domu. Z cyca to czasowo ile piła, A MM w mililitrach. I kupy i siku. Polozna przyjdzie w piątek to zobaczymy jak koksiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMeggs polecam sobie liczyć kalorie w aplikacji fitatu
fajnie można pilnować tego, ile kalorii rzeczywiście się zjadło i czy białka, tłuszczy, węgli było wystarczająco
Jedz 5-6 posiłków dziennie i właściwie wszystko na, co masz ochotę
Masło orzechowe i oliwa z oliwek do większości dań i szybko przykoksujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 09:16
-
Meggs nie wierzę w to co czytam. Szok że są jeszcze tacy ludzie. Niech Madziorka klątwa się spełni 😂😂
Nie martw się coś znajdziecie😉😉
Co do wagi to jedz częściej bardziej kslorycznie. Jest taka fajna aplikacja fittatu czy jakoś tak tam sprawdź sobie ile kalorii zjadasz być może za mało stąd ten spadek.
Słoneczko bóle okresowe w ciąży to normalne. Może zwiększ sobie magnez. U mnie odpukac pomógł teraz nie biorę już nic oprócz witamin.
Alex ja też bym zeszła z Mm. Malutka najda się Twoim mleczkiem. Za kilka dni będzie tłuściejsze i zacznie przybierać. Ja chcesz to możesz budzić co 3 godz ale jak prawidłowo przybiera to też bym sobie odpuściła te budzenie.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Dziewczyny najbliższym czasie czeka mnie obciążenie glukozy😒😒. Powiedzcie mi co z Euthyrox?? Rano nie wezmę bo będę badać TSH i ft4. Kiedy wziąć??
Sunshine ja masła orzechowego nie znoszę!;O ALE Choda ma nowe ciasteczka o tym smaku (probiotyczne)i skusiłam się,dzisiaj na spacerze próbujemy :pSzczęściara lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko ja już 15kg na plusie wiec absolutnie sobie już tego i Alusiowi nie zrobię, on tez już ponad 2,5kg ma pewnie. Dziś wizyta to się okaże jaki koks z niego 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 09:43
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny najbliższym czasie czeka mnie obciążenie glukozy😒😒. Powiedzcie mi co z Euthyrox?? Rano nie wezmę bo będę badać TSH i ft4. Kiedy wziąć??
Anionka kij z kilogramami, serio ;p Ja przytyłam ostatecznie 16. A z dnia na dzień coraz mniej. Już prawie minus 9.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 09:45
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs dużo węglowodanów. Jak wyszła mi ta cukrzyca i te jaja z niskimi cukrami, wystraszyłam się niedocukrzenia i jadłam dużo posiłków (od rana co 2 godziny i z węglowodanami złożonymi). Po dwóch tygodniach dziecko przyspieszyło na wadze. Osobiście myślę, że warto też więcej białka. Nawet na mase zawsze zajada się białkiem. 🙂
-
Jesteście niezastąpione ❤ nastawiłam już budzik co 2 godziny żeby coś jeść. Musze przypakować bo to leżenie pod ta chora kroplówka mega obciazylo mój organizm. Mam nadzieje ze uda sie to nadrobić.
Aaaa i jakby tego wszystkiego było mało w ostatnim czasie to dzisiaj na rano zmarł mój dziadek. A ja nawet nie będę mogła pojechać na pogrzeb....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 09:57
-
Alex właśnie też tak myślałam żeby wziąć po badaniu ale niby 30% się wtedy wchłania. Inaczej się nie da.
Przedszkolanko nie wiedziałam że można pomijać dawki. Ja od 1.5 roku ani razu nie pominelam🤪🤪
Meggs bardzo mi przykro 😪😪 bądź dzielna. Teraz maluszek jest najważniejszy. Dziadek pewnie zrozumiałby Twoją sytuację.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs - wyrazy współczucia.
Nikodemko - kciuki za wizytę! 😊
Trochę chyba panikara ze mnie, ale cóż. Dostalam się do swojej gin. Maluszek ładnie rośnie i wygląda na 8t+5, czyli idealnie 😊 Wrzucę później zdjęcie ☺ Mam brać nospę 3x1 i magnez. A teraz czekam na wyniki moczu, bo być może mam jakąś infekcje i przez to ten ból.. Także wszystko jest ok.alex0806, Niezapominajka2, Kijanka, sunshine03, przedszkolanka:), Nikodemka, tęczova, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Dośka, Arashe, Szczęściara, Wik89, fiorella82, Pestkaa lubią tę wiadomość