Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Sunshine a ogólnie lubisz nerkowce? Bo mi średnio podchodzą, dlatego o maśle tez nigdy nie myślałam. No ale migdałowego ani z orzechów łaskawych tez nie próbowałam.
ale masło nerkowcowe jest słodsze w smaku, choć niedosładzane
migdały też uwielbiam, ale masło z migdałów mi nie podeszło, smakuje jakoś zupełnie inaczej.
No i np. masło z orzeszków ziemnych często robię sama i zwykłym blenderem (bo nie mam jakiegoś wypasionego tylko taki zwykły) mi wychodzi, a masła z nerkowców nie mogłam sama zrobić, blender chyba jednak za słaby -
Narobiłyście mi smaka na nerkowce;) dobrze że mąż idzie do Lidla;p
Meggs bardzo mi przykro ;(
Kark u mnie też minus 9. Jeszcze 7 i waga sprzed ciąży. Chociaż mam nadzieję że zejdzie więcej;) niech wysysa trochę z matkiA Laura pućków dostała to chyba mleko matki ma moc
dzisiaj tylko 20 ml mm dostała, krzywiła się i wypluła tak gwałtownie ze sie zakrztusiła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 11:21
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęścia do ja też nie,dlatego nie pamiętam jak zrobiłam.. ;p
Meggs wyrazy współczucia..
Sunshine uwielbiam wszystkie orzechy ale to masło.. 🙊🙈 ale ciasteczko zjedzone,da się przełknąć jednak dla Poli za bardzo orzechowe jednak (a lubi jak ja wszystkie) 😁
Słoneczko najważniejszy Twój spokój;) super,że wszystko jest ok 😊
Niezapominajko mało jest..idziemy jeszcze w drugie miejsce
Co do lutki to miałam to samo ,ale odłożyłam i służy i tak w kij🙈 -
alex0806 wrote:Narobiłyście mi smaka na nerkowce;) dobrze że mąż idzie do Lidla;p
Meggs bardzo mi przykro ;(
Kark u mnie też minus 9. Jeszcze 7 i waga sprzed ciąży. Chociaż mam nadzieję że zejdzie więcej;) niech wysysa trochę z matkiA Laura pućków dostała to chyba mleko matki ma moc
dzisiaj tylko 20 ml mm dostała, krzywiła się i wypluła tak gwałtownie ze sie zakrztusiła...
-
przedszkolanka:) wrote:A czemu jej to mm dajesz?
ale to taka kruszynka. Przybiera, ale nadal poniżej 3 kg jeszcze.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A bo może że względu na zoltaczke kazali,bo ja dałam w 2 dobie jak spadła z wagi (przed wyjsciem)a później kazali tylko cycem i przybierała,też nie jak na mm wiadomo ale ładnie
no ale później inaczej wszystko się potoczyło mimo że i tak udało się na mieszanym i cyc do 3 roku prawie ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszko Laura spadła z wagi też, o 9.7% I nam wypis wstrzymali. Przez to i zoltaczke. W 8 dni narobiła na cycu i mm
I już wczoraj ważyła tyle ile po porodzie. W piątek kolejne ważenie
Dzisiaj serio cały dzień cyc i ładnie śpi. A kupy jak stary :p co prawda częściej bo co 2.5 h ale na żądanie. I sama się budzi za dnia. Chyba dajemy radęNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny przepraszam, że tak tylko wchodzę znów z pytaniem ale jestem w złym stanie psychicznym i staram się nie wchodzić na forum, nie nakrecac itd. Choć ciężko odpuścić starania. Udało mi się załatwić neoprin 0.4 od lekarza. Zapomniałam zapytać czy równocześnie z nim mam brać akard czy już go dostawać jak są zastrzyki? Kibicuje Wam mocno i gratuluję prześlicznych Maleństw:)
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko, cudowne wiadomości! Oby tak dalej! Dobra decyzja z odpuszczeniem pracy w dniu dzisiejszym.
Nikodemko, trzymam kciuki za wizytę!
Meggs, współczuję...
Przedszkolanko, jak zobaczyłam do zdjęcie, to pomyślałam sobie (po raz kolejny), że dzieci są super, bo można z nimi robić takie fajne rzeczy. Zresztą z mężem też zbieraliśmy w ubiegłych latach kasztany.
Dzisiaj przyszły mi dwa wielkie pudła z zamówieniem z Gemini. Koleżanka się "dorzuciła" do mojego zamówienia, stąd tyle wyszło. Stoi w sypialni i czeka na lepsze czasy. Zapisałam się też do prywatnego szpitala z kontraktem z NFZ na wizytę kwalifikacyjną do porodu. Jestem zadowolona, bo pani w rejestracji zapisała mnie do ordynatora, a chodzą słuchy, że robi ładne cesarki. Na razie bronię się przed cc jak diabeł przed wodą święconą, ale skrzacik nie jest szczególnie chętny do obrotu główką w dół, więc różnie to się może skończyć.
Z wyprawki brakuje nam tylko komody, łóżeczka + materacyka i wanienki. No i łazienki i posprzątanego mieszkania nam też brakuje, ale włączył mi się jakiś wewnętrzny spokój.
A teraz czas na jogę. Ostatnio staram się ćwiczyć codziennie i wierzę, że to później zaprocentuje. A nawet jeśli nie, to uwielbiam te ćwiczenia
Słoneczko123, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Morska ale napisz bo nie kojarzę na jakim etapie jesteś?[/QUOTE]
Ponad 3 lata starań, podobno przyczyną w fragmentacji i jakości moich komórek. Ale zdania lekarzy są podzielone. Po laparo i histero. Wszystko udroznione, zrosty usunięte. Dwie IUI nieudane. Hashimoto, mutacja Mthfr i pai1 1, homocysteine cały czas zbilam. Była też c.biochem. Lekarze nie dają szans. Została nam jeszxze immunologia do sprawdzenia, przynajmniej część bo nk i kilka innych już mamy. Brałam encorton.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 14:32
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedstawiam Wam mojego Małego Człowieka
Ma już dwa cm i bardzo się zmienił przez ten tydzień
(I co najważniejsze - nadrobił te 6 dni, których mu brakowało. Swoją drogą, pewnie w szpitalu mają słaby sprzęt, bo u tej mojej to wszystko tak pięknie widać)
Badanie moczu wyszło ok, więc te bóle pewnie są czymś naturalnym u mnieAle pewnie dopóki się nie uspokoją to będę chodzić do dwóch ginów na zmianę, co tydzień..
Meggs, Dośka, tere-fere, Beti82, Niezapominajka2, alex0806, blair., Nona, tęczova, Szczęściara, madziorek86, Wik89, sunshine03, fiorella82, Pestkaa, Arashe, przedszkolanka:), Domi_tur, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość