Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Morska a wyniki męża ok, może wchodzi w grę ivf z dawczynia? Skąd jesteś, jesteś w klinice czy zwykły gin?
Słoneczko dziękuję za odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 14:56
-
Morska wrote:Morska ale napisz bo nie kojarzę na jakim etapie jesteś?
Dlaczego lekarze nie daja szans?
Jaka masz homocysteine?
Jakie badania robilas ,ze wiesz o slabej jakosci komórek?
Wczesniej nie dali CI heparyny?
Co do brania jej to powiem tak -zalezy ile masz zapasu.Ja juz biore od owu do momentu kiedy wiem na 100 % ,ze w ciazy nie jestem.
Rano heparyna wieczorem acardWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 15:25
-
Słoneczko ja teraz na szybko szukałam 50-52 bo wszystko na Laurze wisi ;p dobrze że dostałam paczkę ubranek od koleżanki bo oni też mieli ten problem z mikro dzieckiem w lipcu
dzisiaj założyłam hej body 50 i w końcu nie wygląda jak w worku
A znowu pajace do spania ma 56 bo ma długie nogi.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnySłoneczko123 wrote:Podpowiedzcie, jaki rozmiar dla dziecka na początek? Chcę coś kupić naszej Kruszynce, bo już mnie nosi, a nie wiem jaki wybrać..
62 się na 100% przyda nieważne czy maluch się urodzi duży czy mały
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dlaczego lekarze nie daja szans?
Jaka masz homocysteine?
Jakie badania robilas ,ze wiesz o slabej jakosci komórek?
Wczesniej nie dali CI heparyny?
Co do brania jej to powiem tak -zalezy ile masz zapasu.Ja juz biore od owu do momentu kiedy wiem na 100 % ,ze w ciazy nie jestem.
Rano heparyna wieczorem acard -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morska wrote:Neoparin chce brać od owulacji aż do negatywnego testu. Homocysteine zbilam z 13 na 9. A niby przez moje niskie amh 1,56 mówią że pewnie komórki są slabe
AMh 1,56 to moim zdaniem wcale nie jest niskie.A badalas przed laparo czy po laparo?
WIem ,ze laparo ,,niszczy''AMH -
Dziewczyny, szok! Pisze na szybko, pozniej wrzuce fotke
Wszystko jest idealnie, bedzie CHŁOPAK! Byla wlasciwie pewna.Szczęściara, sunshine03, Meggs, tęczova, Kasztanek, Beti82, madziorek86, Słoneczko123, Kijanka, Niezapominajka2, Wik89, Ochmanka, fiorella82, Ani0nka, Magda - mbc, Dośka, blair., Biegającą-mama, Nona, alex0806, Pestkaa, Arashe, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Hah Nikodemko od iakiegos czasu mialam takie przeczucie co do Ciebie 😊😊 super, gratulacje💓
Meggs 😥 wspolczuję
Morska ja mam amh 2,0, hmm chyba bez szalu ale nikt nic nie mowi na ten temat.. w kazdym razie kciuki za Was! Oby sie wreszcie udalo
Czekam na wyniki badań nasienia męża, wczoraj wieczorem mowil ze jeszcze nie dostal maila ze sa wiec na pewno nie ma..prosilam aby dzis sie jednak zapytal, mam nadzieje, ze to zalatwil. Niecierpliwię sie juz/
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023