Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio była mowa o zgadze,wklejam linka co mi dzisiaj wyskoczyl:
https://www.fakt.pl/pieniadze/zakupy/popularne-leki-na-zgage-wycofane-z-obrotu/3lbxjfg?utm_source=fpfakt&utm_medium=social&utm_campaign=fanpage&fbclid=IwAR1DcIGJfILfOhRmfYhLPHVuV1bfKeSUIUnUI47LgeUU-x60AAhuUz-EtZQ
Szczęściara ja polecam dzisiaj przy ziemniakach (nadal buzi nie otwieram) a Ty takie coś mi pokazujesz.. jak tu żyć na smoothie i kefirze😭 a mąż mi kupił pączka i nie wiem jeszcze jak ale muszę to wepchnąć do gęby!Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Beti mój może pić tylko w weekend a Twój? ustal mu zasady. Powiedziałam że wino, browar niestety nie.
Nie wiem moze jak przemysli to zacznie pic tylko w weekendy.Bo normalnie to co 2 dzien pije po 4 piwa -
Przedszkolanko biedna. Coś poprawia się cz y nadal taki sam ból??
Niestety tego nie da się zrobić w formie płynnej😕😕 będzie musiało poczekać aż przejdzie i będziesz mogła normalnie jeść.
Ja dzisiaj pozwalam sobie bo w poniedziałek idę pić pyszny soczek blee..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Beti mój małż też piwo.. Codziennie po 1-2 piwa. Ale u Nas nie ma problemu z nasieniem. Postaw mu jasno do zrozumienia że albo też się stara i poprawia to co jest do poprawienia albo powie jasno czego chce.
Beti82, Kijanka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona wrote:Beti, niech sie ogarnie i piątek sobota tylko. Chyba że już w ciąży jesteś to mu daruj Hehe
Szczerze to juz bym wolala cale niepowodzenia z ciaza na siebie bracNona lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko biedna. Coś poprawia się cz y nadal taki sam ból??
Niestety tego nie da się zrobić w formie płynnej😕😕 będzie musiało poczekać aż przejdzie i będziesz mogła normalnie jeść.
Ja dzisiaj pozwalam sobie bo w poniedziałek idę pić pyszny soczek blee..
A Ty zjedz za moje (- go zeba) zdrowie 😁 -
Nona, ja od dłuższego czasu poszukuję bezy idealnej. Często aż mi głupio, bo wchodzę do cukiernii, panie ekspedientki kończą swoje rozmówki telefoniczne, krzywię nosek i wychodzę, bo nie ma bezy idealnej
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Robi któraś bezy, trudne to?
pierwszy raz mi się spaliła, drugi raz wyszła trochę gumiasta, bo niedosuszona, a za trzecim razem już superod tego czasu robię co jakiś czas bezy i do tortu bezowego są mega
Trzeba wyczuć swój piekarnik czy ta ilość stopni z przepisu to jednak nie za dużo (u mnie było za dużo)Nona lubi tę wiadomość
-
Ja zazwyczaj robię ze pierwsze 5-10 min wysoka temp np 160 a później 1,5h 120 stopni i potem chwile susze bo my lubimy jak w środku jest ciągnąca do tego krem na Basię mascatpone i kremówki i np mus z malin
Nona, blair., Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti serio 4 piwa co 2 dni? Nieźle chłopa rozpuściłaś. Niech się ogarnie, przy staraniach alko niewskazane z tego co kojarze.
Ja to jestem strasznie cięta jeśli chodzi o alkohol i mojemu zabroniłam pić jak byłam w ciąży.
Miałam rewelacyjny przykład słyszac prawie co noc kłótnie pijącego sąsiada z żoną i jak ja wyzywał od kurew albo latały meble.Beti82 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Beti, jak dasz mu dziś w ryj za to piwo, to Twojej ciąży będę pewna
Beti82, Nona, Meggs, Pestkaa, Lami, przedszkolanka:), madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona wrote:I powiem Beti że takie picie tzn takie ilości to obciach. Jak do telewizora sam to brzmi jak patola. Serio. Tak mówię mojemu jak kieliszek wina co drugi dzuen sobie nalewka do komputera. Co to jest, randka z kompem? Chcesz pić alko to eyjdzmy na kolacje /zaprosimy ludzi. Alko lubię ale w towarzystwie w piątek, sobotę nie w tygodniu i nie jak facet pije sam. Ble.
Widzi,ze z nim nie gadam .Zobaczymy czy ruszy kolejne... -
tęczova wrote:Beti, jak dasz mu dziś w ryj za to piwo, to Twojej ciąży będę pewna
Nona, tęczova, Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
VianEthel2 wrote:Beti serio 4 piwa co 2 dni? Nieźle chłopa rozpuściłaś. Niech się ogarnie, przy staraniach alko niewskazane z tego co kojarze.
Ja to jestem strasznie cięta jeśli chodzi o alkohol i mojemu zabroniłam pić jak byłam w ciąży.
Miałam rewelacyjny przykład słyszac prawie co noc kłótnie pijącego sąsiada z żoną i jak ja wyzywał od kurew albo latały meble.Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:I co zaczął o 17 już browara łoic? Tak sam on i jego telefon? No masakra. Do kolacji, do meczu, z kumplami ale nie solo o 17. Dla mnie odpada i bym zjebke zrobiła mimo że lubię alko, pije dużo jak na dziewczynę ( 4 browary w knajpie wypijam na luzie) ale no kamon tylko w weekend.
tęczova, Nona, Lami, przedszkolanka:), tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość