Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Poskakalam na tej pilce do dzieci 😂
To ma byc skakanie czy takie ruchy koliste ?
2 szklanki herbaty z malin wypite, wieczirem pewnie M bedzie mnie meczyl bo juz sie zapowiedzial 😂😂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Poskakalam na tej pilce do dzieci 😂
To ma byc skakanie czy takie ruchy koliste ?
2 szklanki herbaty z malin wypite, wieczirem pewnie M bedzie mnie meczyl bo juz sie zapowiedzial 😂😂przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Dziewczyny stawia mi się brzuch. Jest strasznie napięty😬😬 przecholowalam dzisiaj. Magnez wzięty. Kiedy powinien stać się normalny?? Czy można wziąć ewentualnie drugą tabletkę jak nie przejdzie??
Monia ruchy koliste na piłce albo kręcenie ósemek.
Ja sobie puszczam playlistę latino na spotify i się kręcę
Póki co nic nie działana jutro mam jeszcze plany, ale od jutra od 15 już bym mogła urodzić
chciałabym, żeby to nastąpiło w przyszłym tygodniu...
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:To ja mam wrazenie, ze tez mi sie stawia... W 14 tygodniu -_-
Mam rozkmine. Wczoraj tuz przed usg lekarz pobral mi cytologie. Nie wiem czy to mozliwe, ale moze skurcz zrobil sie po niej? Chcialabym, zeby to byl powod.
A co do stawiania to ja pierwsze miałam 16/17 tydzień i tez byłam przerażona,ale zwiększyłam magnez plus lutka i na kilka tygodni był spokoj. -
Szczęściara wrote:Ja dziś pół dnia w kuchni😬😬
Ale to muszę Wam wstawić.. Normalnie niebo w gębie.
Tarta z malinami😋😋
Ciasto
2 szklanki mąki, kostka masła, 4 łyżki cukru, 3 żółtka. Wszystkie składniki wyrobić. Wkładamy do lodówki na pol godz. Ciastem wylepiamy blaszke do tarty. Piec 20-25 min. Po upieczeniu dodać tabliczkę białej czekolady i opakowanie malin. Na wierzch dodać ubitą pianę z łyżką cukru. Piec kolejne 10-15 min..
Szczesciaro, wygląda bosko! W ilu stopniach pieczone? I co robisz z tą białą czekoladą? Topisz? -
Monia współczuje ale może uda Ci się po południu zdrzemnąć? 😘
A my dziś jedziemy na ostatnie wesele, 3 wesela pod rząd co weekend. Już mam dość 🙈 na ostatnim chyba z 5 razy zatańczyłam a teraz to chyba tylko po pierwszym tańcu trochę się pobujam, jest mi już tak ciężko 😪