Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Maz spelnil swoja obietnice 😂 a ja nie spie bo nie umiem... Mala sie wierci, M tez lazi a ja probuje zasnac od 1 i nic . najgorsza noc w ciazy...
Monia tez nocy nie znoszę , jeszcze mam taki turbo ból w prawej łopatce od wczoraj ze szału dostaje na pocieszenie na śniadanie czas na gofry
Beti ❤️Wyglada obiecująco
Przedszko ja dziś tez zaczynam 39 tydz jeszcze 14dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 09:19
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Słoneczko ja pracowałam długo, czułam sue super, miałam super dział tajze do końca maja pracowałam a 17.07 miałam cc. Może do Świąt pociągniesz tak do 20.12?
Nona, jak wszystko na prenatalnych będzie ok to jeszcze trochę popracuję. Z jednej strony chciałabym jak najdłużej, ale z drugiej to praca na zmiany jest coraz bardziej męcząca. Ciągle śpiąca jestem i nie ma ze mnie żadnego pożytku 😀 Poza tym zaczynam tracić koncentrację i mylić się obsługując ludzi, a to może się skończyć mankiem w kasie haha Chciałabym przeciągnąć do końca października chociaż -
Nona wrote:Domi a Szymus coś lepiej?
Dzisiaj mamy 7tygodni♥️♥️♥️Dośka, Beti82, Nona, Magda - mbc, blair., tęczova, Słoneczko123, Pestkaa, Szczęściara, Lami, Kasztanek lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Ej ej jaki syropek? Bo przegapiłem chyba jak na urlopie byłam? Serio?
Pijesz to przed owu do po owu.Wiec kupuj juzNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi widzisz, Szymek potrafi mamę pozytywnie zaskoczyć
nadal taki cudowny fryz ma? Laurce jaśnieją włoski troszkę
Beti, ja to ślepa jestem i oksy noszę. Ale dzisiaj tę kreskę to już widać bez oksów z daleka nawet. Poprzednie też było widać bez wytrzeszczu. PięknieJa wierzę w Twojego malucha
kłujesz się?
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Domi widzisz, Szymek potrafi mamę pozytywnie zaskoczyć
nadal taki cudowny fryz ma? Laurce jaśnieją włoski troszkę
Beti, ja to ślepa jestem i oksy noszę. Ale dzisiaj tę kreskę to już widać bez oksów z daleka nawet. Poprzednie też było widać bez wytrzeszczu. PięknieJa wierzę w Twojego malucha
kłujesz się?
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Bardzo Wam dziekuje ,ze mi nie gratulujecie haha Jakby co moze bedzie mi pozniej łatwiej
Meggs Ty masz Wikusia z poznej owu powiedz mi oklamalas lekarza co do terminu @ czy prawde powiedzialas?
Nona lubi tę wiadomość
-
To dźgaj się, dźgaj. Skoro stary Cię tak skutecznie dźgnął że trzeba;p
Ja mam nadzieję że ten połóg szybciej zleci dziewczyny. Bo już mi się tak chce że masakra ;p śniło mi się dzisiaj że wszystkie piszecie że było, a ja nie mogę;p no ale ten mały grzmotek wszystko wynagradza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 13:27
madziorek86, tęczova, Biegającą-mama, Słoneczko123, Dośka, Kijanka, przedszkolanka:), Nona, Beti82, blair., Pestkaa, Meggs, Magda - mbc, Szczęściara, Niezapominajka2, Lami, Nikodemka, Wik89, Kasztanek, sunshine03 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti82 wrote:Bardzo Wam dziekuje ,ze mi nie gratulujecie haha Jakby co moze bedzie mi pozniej łatwiej
Meggs Ty masz Wikusia z poznej owu powiedz mi oklamalas lekarza co do terminu @ czy prawde powiedzialas? -
Beti my wszystkiego cicho siedzimy żeby nie zapeszać ale po cichu cieszymy sień i trzymamy kciuki! Ja z Hanką na pewno!
Alex śliczna Laura😍
Nona ty jesteś twarda babka , wiesz czego chcesz, wiec ja Ci ufam i wiem, ze weźmiesz męża w obroty 😉
Słoneczko tylko pamiętaj, ze kobieta w ciazy w pracy powinna mieć zapewnione odpowiedni warunki , spr dokładnie, mam nadzieje ze fizycznie nie pracujesz ?
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona biorę duomox od czwartku..
A Ty działaj!
Alex Laura słodziutka,do zacalowania!
Monia ja przegapie poród z tym bólem;p gdyby nie twardy brzuch przy skurczu to nie odczuwam bólu porównując do zęba;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 09:51
Nona, alex0806 lubią tę wiadomość