Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti a jak stary?
Mój zakupy, ja dzień dobry TVN, farba na włosy. Dziecko u dziadków. -
Przedszko ja to się łączę w bólu, też mnie boli ósemka od wczoraj i paszczy otworzyć nie mogę na Full. Ale wiem że przejdzie bo mam tak średnio raz w miesiącu. Twoja Cię nieźle wzięła;/
Ja to na moją Laurkę nie mogę się napatrzeć dziewczyny. Rok temu o tej porze nie sądziłam, że będę miała to szczęście. Czasem wyję sobie cicho z radości, w nocy przy karmieniu szczególnie;)Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegajaca, znam swoje prawa i jak już wszyscy w firmie będą wiedzieć to zacznę się do nich stosować bez stresu. Pracuję po 8 godzin dziennie. Fizycznie już nic nie robię, zawsze szukam kogoś kto mnie wyręczy ☺
Alex, piękna Laurka 😍😍❤❤alex0806, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Laura cudna dziewczynka.Uwielbiam takie okłaczone dzieciaczki
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti a powiedzialaś mu o pozytywie? Jak zareagował?
Alex prześliczna ta Twoja córcia ❤ słodziak do schrupania 🤩
Az sie boje pomyslec co ja zrobie i jak ja to zrobie ,zeby mu te wyniki poprawic.
On suple moze łykac to nie ma problemu,na badanie tez pojdzie ale ,zeby cos zmienic ,zrezygnowac z piwa to nieee
Tym bardziej,ze to proces dlugotrwały a nie tylko odstawienie na chwile
Wiec mogłabym w koncu miec troche szczescia w zyciu i byc teraz w ciązy.Nie mowie bo to by mi bardzo ułatwilo.CO nie zmienia faktu,ze mi przykro,ze sie nie staraNona lubi tę wiadomość
-
Alex ofkors, mamy co czesać 😁
Przedstawiam Wam naszą nową nianię 😂
Wczoraj mnie Szymon rozczulił, nie urządził po kąpieli histerii jak to przed spaniem lubi robić. Więc siedziałam i opowiadałam mu jak to na pierwszym USG miał pół centymetra i co robiliśmy jak był jeszcze w brzuszku. Leżał zapatrzony i zasłuchany na maxa. A potem włączyłam kołysankę, którą mu puszczałam i śpiewałam całą ciążę, oczywiście wzruszyłam się , popłynęły mi łzy a mój Synuś nagle zrobił podkówkę na buźce , bródka zaczęła drżeć 😍 patrząc na mnie walczył żeby nie płakać 😍 i tym sposobem wybaczyłam mu ten mega chujowy dzień 😂Szczęściara, Pestkaa, Nikodemka, Beti82, Wik89, Słoneczko123, alex0806, tęczova, Meggs, Kasztanek, Ani0nka, Nona, Niezapominajka2, blair., madziorek86, Kijanka, Biegającą-mama, OlivkowaMama, sunshine03, przedszkolanka:), Dośka lubią tę wiadomość
-
Alex Laura cudna.. Oj wyprzytulałam bym😋😋
Kurczaczku kochany cioci rośnie seeducho jak czytam że jest już dobrze.. Oby było takich dni jak najwięcej😘😘 A pies speszony😂😂 mina bezcenna🙈🙈Domi_tur, alex0806 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi buahahaha pies mega
Nie no widok rozczula niesamowicie hahah nie moge sie napatrzecDomi_tur lubi tę wiadomość
-
Hhaha spojrzenie psa mistrzowskie 😎
Super, ze sie „dogadują” 😁
Beti no zajebiscie po prostu!!! Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo juz dobrze😘
Nikodemko mam nadzieje, ze nospa, magnez i lezenie pomogly..
Ja w trakcie albo tuz po owu (wczoraj 14dc i bol owulacyjny wieczorem), przed chwila było.. tylko co z tego heh
Pestko sliczne te ciuszki kupilas!
Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Boze, co to za rozczulajace foty od rana ❤️ Alex, Domi - az mi sie gardlo zacisnelo jak czytalam co piszecie o dzieciach.
Laurka cudowna, Szymcio tez, ale i pieseł mnie rozczulił spojrzeniem 😁
Sloneczko - ciesze sie, ze u Ciebie wszystko dobrze i, ze czujesz sie lepiej, biorac nospe.
Beti - nic nie mowie, no ale jestes w ciazy, nie da sie ukryc 🙈 Ta moja kolezanka, ktora zaszla prawie w tym samym czasie co ja tez miala pozna owu, chyba w 30 dc i wiek ciazy licza na podstawie usg, tak jak dziewczyny pisza
Szczesciaro - dziekuje, ze pytasz. Wczoraj wieczorem czulam ciagle jakies klucia, pobolewania, ciagniecia... Pozostaje mi czekac do poniedzialku i liczyc, ze tego skurczu juz nie ma. Od prenatalnych zaczelam mowic do brzucha, poczulam, ze ten dzidzius naprawde tam jest i strasznie ciezko mi z mysla, ze byl tam taki scisnietyBeti82 lubi tę wiadomość
-
Te bodziaki dzisiaj w Lidlu mega
moje już poprane, mąż rano poleciał po te na 56 bo mam mało z długim rękawem:) I są nawet dłuższe niż standardowe 56.
Moje bobo wyrosło z 50 już, dzisiaj kolejny pajac odłożony na bokmiała 50-52 a teraz juz 56 jej zakładam
Domi Szymus cudny, A niania w ogóle wypasmój pies wczoraj Laurze stopy kazał jak była bez skarpetek
A tak to zdziwiony ale koło łóżeczka turystycznego leży;) bo u rodziców jesteśmy.
Wypas jest taki że na chwilę mogę ją mamie zostawićnawet byłam wczoraj sama w sklepie ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona wrote:No ale nie działa ten duomox kurcze...
Mój bierze Bactrim na zapalenie ucha. Może mu pomoże i wybije też inne stany zapalne w gaciach czy coś haha.
Hihi moze mojemu też by sie przydal taki specyfik 😄Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko mam nadzieję że już dawno nie ma tego skurczu.. U mnie magnez podziałał na te spiecia i te bóle okresowe w nocy.. Na którą masz wizytę??
Te bodziaki z Lidla są nawet większe niż z H&M i to dużo..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )