Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Vian - jestesmy z Toba! Nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz.
Kark - super pomysl z ta ukladanka dla chrzestnych.
Moj maz bedzie chrzestnym pod koniec pazdziernika... Idealny moment. Trzeba bedzie wybulic kase na prezent akurat jak odbieramy mieszkanie. Dziecko ma juz rok, a akurat pazdziernik musieli wybrac. -
Dziękuję za wsparcie. Jeszcze mnie dobijają na cmentarzu bo wszyscy dookoła już postawili nagrobki, nawet niektórzy, co mieli pogrzeb pòźniej niż my. Ja nie wiem kiedy na to uzbieramy...
Zaniosłam jej dziś pluszowego misia.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vian 😔 trzymaj sie😘 oby wkrotce wszystko sie Wam ułożyło
Niezapominajko, piękne kocyki, brawo! I dzieki za mile slowa
Kark fajnie, ze masz taka pasje! Takze odchwaszczaj tam sobie i przeganiaj nornice tylko na spokojnie, nie przesadzaj jeszcze
Teczova no to super! Trzymam mocno kciuki! 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 13:50
VianEthel2, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Mając takiego aniołka to jak tylko wrócicie do starań to Weroniczka wyprosi o rodzeństwo
XxMoniaXx, VianEthel2 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi-tur, cudny ten Twój synek. Aż trudno uwierzyć, że aż tak daje rodzicom popalić.
Vian, przytulam mocno. Tęczova pięknie to ujęła, Weronika na pewno wyprosi rodzeństwo. Ważne jest to, co jest w sercu. To, że o niej myślicie. Pomnik to sprawa drugorzędna. Niestety jakiś czas temu musiałam dla siebie przemyśleć tą sprawę, bo po poronieniu zdecydowaliśmy się na pochówek. U nas stanęło na zbiorowej mogile na cmentarzu. Nie jestem w stanie tam na razie chodzić. Dobrze, że Wy macie tą siłę. Na pewno będziecie mieli kolejne dziecko.
Beti, widziałam, że założyłaś wątek czerwcówek 2020. Wierzę, że to przyniesie Ci szczęście! Tym razem to już naprawdę musi być dobrze!
Widzę, że początek października będzie obfitował w porody. Po serii październikowych porodów może zacznę myśleć na poważnie o swoim, bo na razie to dość abstrakcyjny temat. Nadal poród mnie nie przeraża. Cieszę się, że poznam w końcu Skrzacika. Zastanawiam się często, jaka będzie końcówka i czy przenoszę ciążę. Nie wiem, dlaczego tak jest, ale im dalej, tym lepiej się czuję. Nadal nie miałam ani pół skurczu przepowiadającego. Wiem, że to o niczym nie świadczy. Mam nadzieję, że poród weźmie mnie z zaskoczenia w 38 tc.
Póki co solidnie poćwiczyłam. Wczoraj w naszej łazience pojawiły się na ścianie pierwsze kafle - od razu humor mi się poprawiłVianEthel2, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Alex mnie teź ta ósemka męczy Enty raz,ale teraz to pogrom..
Zajrzał Mi teściowa (była asystentka dentystyczna)i mówi,źe nie wygląda to najgorzej i według niej już powinno zaraz przechodzić-oby!
Niezapominajko właśnie nie wiem po ilu działa,o 16:30 dopiero druga doba minie,to może faktycznie jutro po 3 będzie już fajniej.
A użytki piękne! Czuję konkurencje😏
Monia Ty może z tym porodem poczekaj na swoją kolej co?💪😂
Vian tule:(
Nikodemko ale miła niespodzianka
Słoneczko no i dobrze,oszczędzaj się ile możesz!
Pestko Twoje zdobycze również cudne 🤗
Wiki no i super,że było! I co co z tego? No bez tego to się nigdy nie uda a tak to szansa jest ZAWSZE!
Domi uwielbiam to zdjęcie !!🥰🥰😂😂VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Vian buu. Ale przykro. Prawda taka że pewnie dopiero jak urodzisz to żal troszkę minie, wciąż żałoba trwa i pozwól sobie na nią. Kiedy wracasz do starań?
Nona niby dopiero w czerwcu będzie można, jak minie rok od cc. Z resztą ogólnie średnio mi się to składa wszystko, bo albo znów będzie taka sytuacja, że ja będę bez pracy, abo będzie to trzeba przenieść na jeszcze później.
Teraz zaczęłam roczną szkołę na kierunku asystentka stomatologiczna. W czerwcu ma być egzamin zawodowy i pewnie dyplomy w sierpniu/wrześniu. Wtedy będzie można popatrzeć za pracą, ale i tak najpierw dadzą na okres próbny 3 miesiące, to już się robi koniec roku... Dopiero po tym jakaś stała umowa, albo chociaż czasowa i potem normalnie płatne L4 i macierzyński.
Teraz dostaję tego 1000 kosiniakowego. Zajęcia mam 3 dni w tygodniu od 16-21:30 więc słabo, a na pół etatu to bym dostała mniej niż to co mi dają.
Nie chcę tyle czekać, ja to najchętniej już bym się starała, ale rozum podpowiada, że pasowałoby mieć jakąś stabilniejszą sytuację, a nie liczyć tylko na dochody męża.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny