Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przez te Wasze śliczności śpiewam sama sobie kołysanki i ryczę 😥 muszę się ogarnąć!
Piękne te Wasze dzieciaczki, naprawdę idealne!Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi, aż mi się zrobiła podkówka i zaszkliły się oczy. Szymciu, jaki Ty duży chłopczyk już ♥️♥️♥️ A wzrok piesołka mówi wszystko.
Laurko, ślicznotko, buziaczki od cioci 😘
Beti, takiej konspiracji, jaką nam tu urzadziłaś to nie było jeszcze nigdy! 🤗🤗🤗✊✊✊
Słoneczko, cudownie, że czujesz się dużo lepiej. Trzymajcie się cieplutko 💞
Pestka jakie cudne żyrafki ♥️ Właśnie obejrzałam gazetkę i chyba muszę zabrać rodzinkę na wycieczkę do Lidla 😁
Nona, mów mężowi w okolicy owu, że strasznie po nocach charczy i wciskaj mu ten syrop i sama też pij.
Nina odpukać już trzeci dzień na tym mleku z jakimś zmodyfikowanym białkiem krowim i nie ma tych napadów kolkopodobnych. Dzisiaj nawet przypomniała sobie, że jak coś chce to nie musi się drzeć w nieboglosy od razu, że może trochę pokwilić najpierw, więc moje uszy odpoczywają a serce nie pęka od tego jej wrzasku na wszystko. Ja czuję zmęczenie, jeszcze ani razu nie spałam w dzień. Na początku nie miałam potrzeby, a później z tymi piskami nie dało rady. Dzisiaj nadrobię spanko 🙂Nona, Biegającą-mama, alex0806, przedszkolanka:), Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti facetowi zmienić przyzwyczajenia jest mega ciężko. Ale to nawet już nie chodzi o kwestie starań, ale o jego zdrowie. Picie kilku piw co drugi dzień nie wpływa dobrze na jego organizm. Uprawia sport, to super sie chwali, ale niech też zadba sam o siebie. Z reguły Ci ćwiczący mężczyzni ograniczaja alkohol... jakis wjazd na ambicje bym mu zrobiła żeby sobie przemyślał sprawę priorytetów.
Domiś Szymuś super chłopak, ale pieseł no wygrał to zdjęcie ❤ będą wspaniałymi przyjaciółmi!
Nona lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za komplementy ♥️
Lami, a jakie mleko podajecie?
U nas z kolkami coraz lepiej, oczywiście zdarzają się awarie ale już brzuszek radzi sobie coraz bardziej.
Wiadomości, psi brat zawsze skrada wszystkich serca,szkoda że głupii on jak nie wiem co. No ale to nasze dziecko nierodzone to nie mieliśmy wpływu 😂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi, kupiłam teraz nan optipro ha, wcześniej nan comfort na wzdęcia i zatwardzenia i chyba tylko gorzej działał, bo takie śmierdzące bąki jak u starego dziada, co godzinę wierzyłam pokój. Położna mówiła że najwyżej przejdziemy na jakieś na receptę, chyba to, o którym pisze Nona. Zobaczymy czy za kilka dni na tym nanie poprawi się wypróżnianie, bo teraz co 3 dni.
Spróbuj odstawić na dwa dni wszystko krowie jeśli jeszcze nie próbowałaś. Mojego mleka Nina mało je, ale tak zrobiłam kilka dni temu i po moim nic ja nie męczyło, a po mm strasznie. Dlatego już stawiałam, że to przez krowę albo za dużo laktozy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti nie masz litości, ale czekam na poniedziałek, czy się wybierzesz na bete.
Ja dziś sobie rycze od rana,bo to właśnie na 21 września wypadał mi termin porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 12:35
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Niezapominajko, wczoraj zapowiedziałam się u dr W, że w poniedziałek przychodzę na monitoring przed IUI i nie napisał, że ktoś ma znów urlop, więc chyba będzie w przyszłym tyg 🤞
blair., Niezapominajka2, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
VianEthel2 wrote:Beti nie masz litości, ale czekam na poniedziałek, czy się wybierzesz na bete.
Ja dziś sobie rycze od rana,bo to właśnie na 21 września wypadał mi termin porodu.