Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje piękny tescior wysikany o 5 rano
Nikt juz nie powie,ze nie widac
CIeszyc sie nie ciesze ale ...nie powiem mega uczucie widziec samemu roznice
P.s zdj zrobione tez o 5 haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 08:29
Szczęściara, tere-fere, Kasztanek, Meggs, Nona, Pestkaa, blair., Niezapominajka2, alex0806, madziorek86, Ani0nka, Biegającą-mama, Lami, OlivkowaMama, Nikodemka, Wik89, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
PierwiastkaZuza wrote:Szczesciaro, wygląda bosko! W ilu stopniach pieczone? I co robisz z tą białą czekoladą? Topisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 08:36
Nona, PierwiastkaZuza, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A ja witam w 39 tygodniu z nadal buzia przymknietą,bólem i opuchlizną ..ale noc przespana!, może to dobry znak?..ale naczytalam się i nie wiem czy nie podjadę na jakieś pogotowie dentystyczne..
Anionka szacun za formę;p
Beti no jest ,ciemniejeBeti82 lubi tę wiadomość
-
Beti od pierwszego testu widzę krechę bez nakładania okularów. Ta jest piękna 😍
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:A ja witam w 39 tygodniu z nadal buzia przymknietą,bólem i opuchlizną ..ale noc przespana!, może to dobry znak?..ale naczytalam się i nie wiem czy nie podjadę na jakieś pogotowie dentystyczne..
Anionka szacun za formę;p
Beti no jest ,ciemnieje
Przedszkolanko cytuję bo coś się forum przycięło. Może faktycznie jedź na to pogotowie dla
swojego spokoju?
Beti pięknie ciemnieje!!! 😍 Tak bardzo trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie się rozwijało i ciąża pokazała fakersa tym wszystkim mądrością lekarzy 😃Beti82 lubi tę wiadomość
-
Dośka wrote:Przedszkolanko cytuję bo coś się forum przycięło. Może faktycznie jedź na to pogotowie dla
swojego spokoju?
Beti pięknie ciemnieje!!! 😍 Tak bardzo trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie się rozwijało i ciąża pokazała fakersa tym wszystkim mądrością lekarzy 😃
No ale do cieszenia jeszcze daleka droga
W pn chyba pojde na bete do szpitala.Jak wszystko dobrze to juz nie powinna byc do pn jakas malutenkaDośka, Biegającą-mama, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane 😘
Przepraszam, że nic się nie odzywam, ale poprzedni i obecny tydzień ciągle pracuję, a w niedzielę odsypiam i po prostu ze zmęczenia nie mam weny na pisanie. Podczytuję Was co jakiś czas i z niecierpliwością czekam na kolejną falę porodów 😀😍
U mnie znaczna poprawa w samopoczuciu. Po zaleconej nospie trzy razy dziennie ból brzucha przestał być taki uciążliwy.
U lekarza byłam w poniedziałek na nfz po wyniki badań. Wszystko jest dobrze. Jedynie płytki krwi mam na granicy. A we wtorek byłam u mojej gin i ogladałyśmy Maluszka ☺ Ma już 2,7 cm i pięknie było widać rączki i nóżki. Serduszko też ładnie biło, wiek z usg odpowiada wiekiem z terminu OM. Także u nas wszystko w porządku 😊
Na 04.10 zapisałam się na prenatalne u przystojnego lekarza z Łodzi, dobrze że mąż nie może ze mną iść, bo byłby zazdrosny hahaha 😁
W tym tygodniu rozmawiałam też z kierownikiem o zwolnieniu i wstępnie powiedziałam mu, że pracuję do końca września. Ale czuję sie teraz lepiej i nie wiem czy nie będę przeciągac tego terminu.
Poza tym powiedziałam też moim koleżankom z działu o ciąży i byłam miło zaskoczona reakcją ☺ Przy okazji dowiedziałam się, że koleżanka stara się o rodzeństwo dla córci już prawie 2 lata. I właśnie jej stanęły łzy w oczach jak się dowiedziała o mnie. Ogólnie mamy ze sobą dobry kontakt i trochę z tego powodu szkoda mi już odchodzić z pracy..
Nikodemko wspolczuje stresu. Ale skoro lekarz kazał brać leki rozkurczowe i odpoczywać to na pewno nic złego się nie dzieje. Bądź dobrej myśli 😘
Beti, nic nie mówię ✊✊Nona, Dośka, Meggs, alex0806, madziorek86, tęczova, Biegającą-mama, Pestkaa, Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti!!!!!
Tradycyjnie, jakie masz patenty?
HahaNona lubi tę wiadomość