Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Nie akurat z tego wszystkiego ze strachu zaczal sprzatac hahahah bo on ze strachu tylko sprzata.Wiec pił z mopem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 18:03
Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Beti a ja to bym się chętnie napiła razem z nim 😂
Ja mojego pod koniec ciąży nauczyłam pić piwo 0%, ale i tak zdarza mu się w tygodniu wypić kilka piw.
Mój syn to prawdziwe High Need Baby. Masakra. Jak tak dalej pójdzie z płakaniem all the time to chyba skończy się to rozwodem 🙄 mój mąż przestał w ogóle dotykać Małego bo się boi, że mu się znów na rękach rozryczy. Dajcie mi siły 😂Beti82 lubi tę wiadomość
-
Domi ja tak miałam do 4,5 miesiąca bo były kołki od 5 rano do 20 często siedziałam i płakałam z młodym on tylko spał i płakał ale przeszło i małżeństwo przetrwało
później szybko się o tym zapomina
Monia w zależności od Twojego wzrostu chodzi o to aby siedząc miec kat prosty w kolanachWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 18:37
-
Domiś dużo cierpliwości dla Ciebie. Pamiętaj ze jesteś super mama i swietnie sobie radzisz ✊ dzisiaj czytałam w mądrych książkach ze dzieci mocno wymagajace i te duzo płaczliwe i kolkowe osiągają swoje apogeum płaczu w 6 tyg życia, a w 3-4 msc zrównuja sie z tymi mniej wymagającymi więc teraz czeka was cięzki czas , ale długo on juz nie potrwa. Dacie radę!
-
Bo chłopa to trzeba od początku ustawić! Mój wczoraj jechał na zakupy to tylko się upewnil"to piwka nie kupować?"😂 pije sobie w piątki na wieczór chociaż nie zawsze a teraz jak zaraz poród to juź się boi😂 tak samo jak podział obowiązków, nie ma źe pracuje,ja też pracuje plus dom mam na głowie i dziecko. Dlatego w łeb Beti go palnij i ukrucaj mu te piwa.
Domi spokojnie,póżniej też nie będzie lżej prawdopodobnie 😂😂 ja mam wrażliwca w domu 😁Beti82 lubi tę wiadomość
-
Domi - nie wiem czy Cie to pocieszy, ale synkowi brata mojego meza przeszlo bycie High Need Baby jak skonczyl piec miesiecy, wiec jeszcze troszke
Nadal jest bardzo wymagajacy, ale jest zdecydowanie lepiej.
Moj maz tez lubi piwkowac, jakos bardzo mi to nie przeszkadza, bo sama jestem fanka piwa. Teraz przerzucil sie na Karmi, aleee kiedy dowiedzial sie, ze cos jest nie tak z uplynnieniem nasienia, to zrobil sobie przerwe od alko. Nie darowalabym mu gdyby tez nie dal czegos od siebie.
Beti - a mowilas mu o pozytywnym tescie? -
Moja siostra przestała być high need baby jak skończyła... jednak nadal nie przestała a zaraz 34 na karku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 20:50
Lami, tere-fere, Domi_tur, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mój to liga Beti starego i Nony
4 wciąga nosem. Częstotliwość różna, ale no lubi browary, lubi. Chociaż przez jego system pracy (tzn. dwa tyg w miesiącu nawet jak jest po pracy, to jest pod telefonem) połówkę każdego miesiąca jest wymuszona abstynencja. Ale pierwszy dzień bez dyżuru to otwiera bro wręcz z namaszczeniem, wtenczas często, gęsto wyjścia z kolegami i ogólnie bajlando 🤦♀ Ja piwo średnio, wolę wino, ale jak trzeba to i wódki się napiję
Domi wytrwałości!!! 💪💪💪💪
Mam pytanie techniczne - jak czuć skurcze przepowiadające? Przedszko, rzepakowe pisałyście, że już odczuwacie, a jak to się odczuwa??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 19:20
-
Dziewczyny stawia mi się brzuch. Jest strasznie napięty😬😬 przecholowalam dzisiaj. Magnez wzięty. Kiedy powinien stać się normalny?? Czy można wziąć ewentualnie drugą tabletkę jak nie przejdzie??
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi_tur wrote:Meggs no to by się zgadzało,ten tydzień to jedno wielkie ja pierdolę 😂
Kozgo,ja czekam aż skończy 3miesiace jak na zbawienie. Gorzej jak nic się nie zmieni.
Chciałabym mieć kiedyś czas żeby chociaż podkurzac 🙄😂
Ja czekałam tez na ten 3 ale kurde przesunęło się teraz jakbym miska taka sytuacje poszłabym do osteopaty koleżanka poszła z synem i po 3 dniach od masażu wszystko jak ręka odjął a tez myśleli ze to kołki. -
Monia spokojnie większą bierz,wysoka jesteś.
Teczova hahahaha dobre😂😂
Pestko ja z Polą czułam bardziej jak na okres,aczkolwiek tak na prawde czulam dopiero porpdowe 🙈teraz mega twardy brzuch i wcześniej takie dziwne uczucie w organizmie,jakby brak tchu - ciężkie do opisania. Teraz jak już mam częściej to dodatkowo pobolewają.
O akurat teraz mam jak pisze, to taki ból Ani na @ Ani ból brzucha ;p po prostu twardy jak skała .
Szczęściara jak nie przejdzie to weź no się i poleź i powinno minąćPestkaa lubi tę wiadomość
-
To ja mam wrazenie, ze tez mi sie stawia... W 14 tygodniu -_-
Mam rozkmine. Wczoraj tuz przed usg lekarz pobral mi cytologie. Nie wiem czy to mozliwe, ale moze skurcz zrobil sie po niej? Chcialabym, zeby to byl powod. -
Poskakalam na tej pilce do dzieci 😂
To ma byc skakanie czy takie ruchy koliste ?
2 szklanki herbaty z malin wypite, wieczirem pewnie M bedzie mnie meczyl bo juz sie zapowiedzial 😂😂Pestkaa, przedszkolanka:), Dośka, tere-fere lubią tę wiadomość