Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, popieram, nie mecz się, bo z każdą godziną gorzej się będzie załatwić. U mnie przed rozwiązaniem zablokowało się strasznie, ale zamiast iść po czopek i Espumisan to kombinowałam jak koń pod górę, myślałam, że przed CC będzie lewatywa i wszystko rozwiąże. Nie rozwiązała. Po CC nie chcieli mnie wypuścić ze szpitala bo się nie załatwiłam i bali się, że jelita nie ruszyły. Dostałam czopek glicerynowy, nic, później jakiś drugi mocniejszy. A tak naprawdę pościło dopiero po 3 dniach w domu i męczyłam się strasznie. I była to moja wina, bo chciałam bez leków i pewnie już wszystko w jelicie cienkim się poblokowalo i najgorsze, że do takiego stanu doprowadziłam się przed CC, a mogło się skończyć poważnymi komplikacjami.
Talku, współczuję nocy. Na pewno znajdą przyczynę. Najważniejsze, że dzidziuś bezpieczny.
Kozgo, jaka Ty wypielęgnowana! Nic, trzeba iść rodzić! 😁Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, które odchowały olbo teraz odchowują dzieciaczki na mm, pomóżcie. Wiadomo, że karmiąc piersią niby nie przekarmisz, więc nawet jak bejbik zrobi się kuleczka, to później tą wagą ucieka po rozszerzeniu diety. Co z mm? Moja jest głodżilla i ma dni, że wyznaczone miarki dziennej porcji nie starczają. Tym bardziej wczoraj, jak odszedł cyc i butla mleka. Wychodzi, że zjadła 27 miarek, a powinna 24. Nie chce jej rozepchać już teraz, ale od powrotu do wagi urodzeniowej mimo skrupulatnego zapisywania każdego jedzenia i nie przekraczania dziennych dawek mm, to ona przybiera zamiast 30 dag dziennie 40-50. Dopajanie nie pomaga.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Dziewczyny, które odchowały olbo teraz odchowują dzieciaczki na mm, pomóżcie. Wiadomo, że karmiąc piersią niby nie przekarmisz, więc nawet jak bejbik zrobi się kuleczka, to później tą wagą ucieka po rozszerzeniu diety. Co z mm? Moja jest głodżilla i ma dni, że wyznaczone miarki dziennej porcji nie starczają. Tym bardziej wczoraj, jak odszedł cyc i butla mleka. Wychodzi, że zjadła 27 miarek, a powinna 24. Nie chce jej rozepchać już teraz, ale od powrotu do wagi urodzeniowej mimo skrupulatnego zapisywania każdego jedzenia i nie przekraczania dziennych dawek mm, to ona przybiera zamiast 30 dag dziennie 40-50. Dopajanie nie pomaga.
Miałam to samo, dawałam jedzenie i się nie przejmowałam. Teraz się wyregulowało
Natomiast ja nie zapisywałam ile jadł i już po powrocie do dobrej wagi nie ważyłam. Uznałam, że na wizycie szczepiennej jak bedzie cos nie tak z waga, to wtedy wdroze jakis inny system.tere-fere lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Szczęściara wrote:Beti też brałam w nocy nad ranem dopiero dziś zrobiłam tak że wzięłam po mierzeniu.. 96 to i tak insulina o którą sama poproszę bo widze że dieta nic nie daje na poranne cukry.
dzis 99
Ja mam mniejszy jak przyglodze.W sensie zjem posilek ostatni tak 18.30 to mam cukry mniejsze rano.No ale nie wiem czy to tez tak zdrowo taka przerwe robic.Tym bardziej ,ze ide spac po 23 i jestem juz najzwyczajniej głodna -
Postawilyscie mnie do pionu, wezme ten czopek.
Na obchodzie byla moja ukochana pani doktor z czasow staran. Mowi, ze mam napieta macice, ze moze to wina wzdecia, moze tego miesniaka (juz mam go naprawde dosc), bo to, ze przylega do jej sciany powoduje, ze nigdy nie bedzie „zrelaksowana” tak, jak powinna. No i twierdzi, ze jak na to, ze zaczynam 16tc to ta dawka Duphastonu jest kosmiczna i blokuje mi perystatyke jelit. Jesli przejdzie po czopku, to mam przerzucic sie na luteine dopochwowa i chyba to rozsadne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 09:11
tere-fere, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Nikodemko mi dr W mówił ze dla osoby 50-60 kg maksymalna dzienna dawka dupka to 3x1 bo więcej zwyczajnie organizm nie przyswoi . Nie jest w stanie ogrnąć takiej dawki , a ona tylko będzie kumulować działania nieporządane. I lubię za czopka 👍 sama zobaczysz ze będzie Ci lepiej. Ja jak nie załatwię się do końca to od razu po macicy to czuję , bo od razu się spina.
-
Nikodemka wrote:Postawilyscie mnie do pionu, wezme ten czopek.
Na obchodzie byla moja ukochana pani doktor z czasow staran. Mowi, ze mam napieta macice, ze moze to wina wzdecia, moze tego miesniaka (juz mam go naprawde dosc), bo to, ze przylega do jej sciany powoduje, ze nigdy nie bedzie „zrelaksowana” tak, jak powinna. No i twierdzi, ze jak na to, ze zaczynam 16tc to ta dawka Duphastonu jest kosmiczna i blokuje mi perystatyke jelit. Jesli przejdzie po czopku, to mam przerzucic sie na luteine dopochwowa i chyba to rozsadne. -
Beti a przed spaniem nic nie jesz?? Ja chociaż kanapkę albo wczoraj pół ogórka zjadłam wtedy spać. Zjadłam o 21.30 i poszłam spać. Głodna to nie jestem ale jak pisalyscie żeby nie odpuszczac posiłków nocnych to jem cokolwiek.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs - dobrze wiedziec! To ja biore az 3x2. W ogole ordynator pojechal po moim lekarzu. Mowi, ze nie rozumie ani tej dawki dupka, ani tego, ze ani razu nie mialam sprawdzonej szyjki (a przeciez okazalo sie, ze miesniak na nia wchodzi, to wazna informacja), ani tego, ze tego miesniaka nie mierzy... Porazka, za co ja mu place.
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko rzeczywiście cudotwórca tylko do zachodzienia do prowadzenia niestety ale nie nadaje się🙄🙄 Dobrze że zmieniłaś gina bo to co ten wyprawia w głowie się nie mieści🤔🤔 Takie zachowanie karygodne żeby zlewać obawy pacjentki tymbardziej że to ciąża trudna i jeszcze płacisz za wizytę.. Dobrze że jesteś pod opieką w szpitalu. Oby znaleźli przyczynę tych bóli i żebyś mogła się cieszyć ciąża🤰😙
Nikodemka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko zaraz trafisz pod skrzydła dr W i on się Tobą należycie zajmie. Bo jak widać cudotwórca do zachodzenia w ciąże może być super specjalista ale już do samej ciąży to niekoniecznie.
Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość