Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegajaca, kiedy można zacząć sobie biegać jak wszystko jest dobrze? Nie mam rozejscia, czuję się normalnie i polog się kończy 5 października. Nie myślę o maratonach tylko tak pół h.
Przedszkolanko super, że wychodzisz do domuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mam wrażenie, że owulak jaśnieje. Kreska była jaśniejsza, kolejnego dnia jeszcze jaśniejsza itd. Moja naturalna owulacja była zawsze w 13 dc. Nawet na antykoncepcji w dniu, w którym normalnie miałaby wystąpić owulacja, miałam plamienie. A teraz po odstawieniu tabletek cisza. Zalewa mnie za to śluz niepłodny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 11:41
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Arashe ktoś może zaraz mnie zjechać tu za takie rady 😉 Bo wszedzie piszą, ze najpierw wizyta u ginekologa i fizjoterapeuty... ja w po pierwszym porodzie nie byłam u fizjo teraz tez nie zamierzam, jeśli czujesz się dobrze, rozejścia mięśni nie ma, to ja bym już próbowała ☺️ Wiadomo na początek lepeij spokojnie by mięśnie i stawy szoku nie doznały czyli marszobieg nawet nie 30
A 20 min nawet jak będziesz się czuła super lepeij nie szaleć i co drugi dzień trochę wydłużać bieg i skracać marsz żeby po tygodniu przebiec te 20-25 min ciągiem i już potem w zależności od samopoczucia zwiększać trochę dystans - tak będzie zdrowieli mniejsze szanse ze się zniechęcisz bo nie będziesz czuła mocnego zmęczenia 😉
Ja już bym te 2 tygodnie temu zaczęła biegać ( taki miałam plan) ale teraz czekam aż mój pośladek się uspokoi bo nie dam rady nawet 3 m podbiec 🤦♀️Arashe lubi tę wiadomość
-
Ja musze właśnie chociaż pobiegać zanim na siate wrócę, że 2 razy w tygodniu myślę, że wystarczy na razie. Ja u fizjo też nie byłam po pierwszym, sprawdziłam sama wg filmów instruktazowych. Jakbym miała wątpliwości to bym poszła, ale tak
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie potrzebuje któraś Mleka Hipp 1 albo smoczków dla noworodzia do butelki Phillips Avent? Robię czystki
a mam nowe, pozamykane
Moja Lauretta tak się rano obrobiła, że mąż z okazji dnia chłopaka dostał jej zdjęcie z kupą na plecachZa wczorajsze wnerwy żony, a co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 12:18
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beta 2844 🤩🙆♀️💃
Domi_tur, Kasztanek, coma, kalcia, Arashe, alex0806, blair., madziorek86, Meggs, przedszkolanka:), Dośka, OlivkowaMama, tęczova, XxMoniaXx, sunshine03, Biegającą-mama, Nona, Wik89, Morska, Niezapominajka2, tere-fere, Magda - mbc, Słoneczko123, Szczęściara, Rodzynka, talku, Kijanka, Nikodemka, xgirl, VianEthel2, Malinowa91 lubią tę wiadomość