Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lekarza nie bylo, musze czekac na obchod, ale watpie czy oni cos zrobia.
Boje sie, ze ten ciagly bol swiadczy o czyms powaznymNie mam juz sily.
-
Beti!!! ♥️♥️♥️ A Nona nie da ci spokoju z tym brzydkim pęcherzykiem 😁 Czuję, że każde zdjęcie dzidziusia, nawet jak będzie już poza brzuszkiem Nona skomentuje "taki brzydki pęcherzyk, a taka ładna lokata Beti" 😁
Mówi się nie chwal dnia przed zachodem, to ja już Niny nie chwalę aż nie znajdzie męża i się nie wyprowadzi 😁 Od 7.30 do teraz spała dwa razy po 30 minut i raz 10 😒 Zaraz dostanę hopla.Nona, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko, naprawdę się łącze w bólu psychicznie i fizycznie.
Mnie boli bardzo mocno, nie pomógł paracetamol z kroplówce który dostałam, nie pomaga no spa.
Chcieli mnie dzisiaj przenieść gdzieś indziej z tej ginekologii bo twierdzą, że to nie problemy ginekologiczne, ale na jakiej podstawie tak twierdzą?
Rano o 6 miałam USG ginekologiczne ale je zgubili. Nawet do końca nie wiedzą co tam wyszło, polegają na tym co ja im powiedziałam.
A profesor na tym oddziale jest okropny. Jak zapytałam czy zrobią mi USG jamy brzusznej to zapytał mnie jakie mam wyksztalcenie i żebym zajęła się swoją dziedziną a on będzie leczył ludzi... Bardzo było mi miło.
Leżeć w łóżku, brać paracetamol i no spe to ja mogę w domu skoro nie zamierzają tutaj żadnej diagnostyki prowadzić.
Ale się zryczalam dzisiaj z tej wściekłości -
Magda - mbc wrote:Mój Jurek przegina...
ktoś chce? Na tydzień? 😅🦔🙌🏻
Ja! 😉Magda - mbc lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Jezu dziewczyny współczuję Wam tych szpitali i tych bóli.. Mam nadzieję że długo Was tam nie będą trzymać i szybko znajdą przyczyny bóli.
Nikodemko poproś o jeszcze jedną dawkę. Z zaparciami nie ma żartów.
Madzia aż tak?? 😂😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Magda, ja też mogę wziąć Jurka 😍😍 toż to już odchowany bobas!
Tak marzę żeby już była zima, a potem marzec i mój rozwszeszczny Stasiek wiszący na bolących cyckach. Ahhh
Przypomnijcie mi w marcu że to spełnienie moich marzeń jakbym zapomniała 😉
Wiecie jak mi się chce ryczeć kiedy wszytskim tutaj robią codziennie ktg a potem mierzą tętno dzidziusiów a mi nie... bo jeszcze za wczesna ciąża.
A ja bym tak chciała żeby sprawdzali mi tak jak im trzy razy dziennie czy z dzieckiem wszystko dobrze.
A ja miałam tylko jedno USG rano na szybko.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Talku, gdzie będziesz w Krk jak już zjedziesz tu? Może moje okolice
Osiedle Złocień. Bieżanów-Prokocim
A Twoje rewiry to które?
Ja odkąd Was zaczęłam czytać pomyślałam "kurde, wypiłabym z nim browara"może kiedyś dojdzie do skutku jakieś spotkanie
Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami, Laura ma dzisiaj to samo. Może pogoda tak na te dzieci wpływa? Ja już mam dość. Bo dzisiaj to ewidentnie nie brzuszek, kupa była. Zasypia i budzi się z wrzaskiem. Od 7.30 Spała łącznie może jakieś 4 godziny. Przed chwilą już z tej bezsilności ją wykąpaliśmy i wisi na cycku. Ale oczy jak 5 zł...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵