Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Blair nie, wszystkie badania prócz tego hormonu wzrostu poniżej normy, wieku kostnego 3.5 roku w wieku 5 lat i ast trochę powyżej normy ma idealne.
Crp miał 3x, za każdym razem mniej niż 1. Nie wiem jak to ma być widać... Usg brzucha miał 2msce temu i podobno bajka 😑
Jeszcze podobno endo mówiła, że ma za cienką skórę 😳 Cokolwiek to znaczy.
Sprawdzala książeczkę i niby do 1.5 roku wzrost 25 centyl, a od 2 roku poniżej 3 centyla. I mówię M, że kurna powtarzam to każdemu lekarzowi i nikt nie słucha! Jak dla mnie to on póki był na cycu był zdrowy, a potem nagle go przystopowało. Tylko nikt na mnie uwagi nie zwraca w tym wszystkim...
Kark, jeśli Cię wysyłają do reumatologa, to zrób mu, jak będziesz robić badania z krwi ANA1, jeśli wyjdzie dodatnie, to idź, bo jak ma jakiś RZS to lepiej wiedzieć teraz.tere-fere lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Dziewczyny, no NIC się nie da przy nim zrobić. Dłużej śpi tylko na spacerze, a tak 20 min i oczy jak 5zł, jak spałam z nim to godzine
Magda, 3.5 miesiąca ma kawaler. Może się Jerzyk ciekawskich zrobił i potrzebuje więcej uwagi 😉
Sunshine, a domowe sposoby? Seks, sutki, schody,okna?
Współczuję tego wyczekiwania i mocno trzymam kciuki żeby to naprawdę były ostatnie dni w dwupaku -
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Ja to z kolei od 18 września czekam na wysyłkę zamówienia z gemini i cisza, a na maile nie odpowiadają dziady jedne 🤔
To dziwne, u mnie zamówienie z 19 września dostarczono kurierem 27 września. Może zamówiłaś coś nietypowego?
Na pocieszenie - od 26 sierpnia czekam na łóżeczko. Na ostatniego maila dostałam odpowiedź, że wysłali... i że ma być w ciągu 48 godzin, ale nie byli uprzejmi napisać, kiedy wysłali i czy te 48 godzin już biegnie czy już minęło. Szlag mnie trafia...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:To dziwne, u mnie zamówienie z 19 września dostarczono kurierem 27 września. Może zamówiłaś coś nietypowego?
Na pocieszenie - od 26 sierpnia czekam na łóżeczko. Na ostatniego maila dostałam odpowiedź, że wysłali... i że ma być w ciągu 48 godzin, ale nie byli uprzejmi napisać, kiedy wysłali i czy te 48 godzin już biegnie czy już minęło. Szlag mnie trafia...
A Ty jakiś nr przewozowy dostałaś? Bo jak to inaczej sprawdzić wysyłkę... -
Hej
Pomyślałam, że pora w końcu się ujawnić i przedstawić. Podczytuje Was już od dłuższego czasu, ale nie miałam odwagi się przywitać, a może bardziej bałam się uwierzyć i przywiązać do kolejnej ciąży.
Tak w skrócie: jestem mamą dwóch cudownych chłopców i 4 aniołów. Mieszkam niedaleko Lublina. Obecnie już 19 tydz w co nie mogę uwierzyć. Poprzednie ciąże straciłam 6/7tydz.
Obecna pełna strachu od początku, ale całe szczęście jak narazie wszystko ok. Jedynym utrudnieniem jest cukrzyca, ale nastawiona byłam na to przez moją diabetolog ze względu na IO.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
tęczova, Dośka, Nona, madziorek86, Niezapominajka2, Słoneczko123, Szczęściara, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Beti beta 🥰🥰🥰
Talku biedna..straszne jak lekarz zamiast pomagać potrafi tylko się chwalić tym,że ma papier a resztę ma za głupki.. ehh..pewnie po 3 dobrach do domu?
Nikodemko też bym powiedziała,że to hemoroidy..A ból nie od mieśniaka? Albo zaparcia bo bardzo musisz być tam zapchana też i rozpycha.. -
Przedszko - jestem prawie pewna, ze od zaparcia... Od miesniaka na pewno nie.
Tylko totalnie nic na mnie nie dziala. Czopek ledwo co ruszyl, a syrop wcale! Nie wiem co teraz mi zaproponuja... -
Cześć Edyśka! 🙂
Ja dzisiaj po wizycie u endokrynologa, póki co z dawką nic nie zmieniamy. Poinstruował mnie jak brać po porodzie. Zawsze było, że widzimy się na kolejnej wizycie za miesiąc, a tu już mowa o rozwiązaniu. Czas teraz mi tak pędzi, aż nie wierzę że poród już tak blisko!
Nikodemko, Talku a mówią cokolwiek do kiedy chcą Was trzymać?Edyśkaa82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha, Magda, to chyba ta Wrocławska pogoda i wiatry. Trzeba im zrobić spotkanie, oni niech mają oczy jak 5 zł, a my sobie popłaczemy, albo pójdziemy spać razem z bobasami na brzuchach 😁
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia - nie wiem jaka mi dali, ale totalnie nic nie dala. Moze jest tak jak mowisz, moze maz mi kupi i oszukam.
Doska - nic nie mowia, ale pierwszy raz mam tak, ze moge lezec dopoki mi nie przejdzie i mi to nie przeszkadza, bo balabym sie z tym bolem lezec w domu...
I stalo sie cos trudnego. Polozyli do mnie na sale, na lozko obok dziewczyne, ktora czeka na poronienie. Ciaza zagniezdzila sie w szyjce macicy. Od razu do mnie zagadala, widac, ze chce sie wygadac. Tak strasznie jej wspolczuje...