Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam odpisać i już zapomniałam co komu ..
Wiki trzymam kciuki!
Beti nie mam pojęcia
Nikodemko ciężka sprawa z tymi zaparciami jak już leki nie działają..Nie wiem co doradzić jeszcze mogę..
My w domu,dzisiaj totalny chaos który zrobili moi rodzice i siostra że szwagrem. Pola dopiero zasnęła i to przy mnie a ja jej śpiewałam i w między czasie Olkowi biegalam poprawiać smoczka😂 brawo jateraz Olek ma swoje "5min." Wieczorne czyli wiszenie na cycku po przespanym dniu i nerw przy nim 😁 Top model na bujaku z cycem na wierzchu spoko jest😂
Lami, tere-fere, Niezapominajka2, blair., Wik89, Pestkaa, tęczova, kalcia lubią tę wiadomość
-
coma wrote:Beti, no przyznaj się gdzie Ty dziś byłaś
Pojebana pojechałam do poloznej
Nasciemnialam ,ze juz sie pogubiłam w cyklu jutro mam wizyte a kolezanka bardzo chciala sie ze mna zamienic bo ma pozniejsza...
I nie wiem czy isc jutro czy pozniej
Zbadala mnie
WIdze grube endometrium z kreska ZNOWU posrodku ale chyba taka bledsza była.I widze malutki pecherzyk w tym...
Myslalam,ze bedzie sie rozkminiac nad tym a ona przejechala pare razy i mowi ,ze mam naczynko tu jakies chyba hahahha
A ja aha .No dla mnie to na bank byl malutki pecherzyk ,tylko niestety nie wiem czy on powinien byc w tym miejscu.
Kasy ode mnie nie wziela nawet hahahhah w szoku bylam.Jutro na 10 mam wizyte to mi franca pewnie objasni wszystko.
W poprzednim cyklu cb mialam na lewym jajniku takie ogromne ciałko żólte ale ogromne dlatego pewnie mnie ten jajnik tak napierdzielał a teraz nic takiego wielkiego nie widzialam.
A no i ona mowi ,ze to endo moze byc grube przed okresem albo w ciazy ( to wiemy )
Zapytalam sie jej czy ono sie jakos rozni wtedy wygladem .Powiedziala ,ze nie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 21:38
Nona, coma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Beti no w endo, dlatego tak się tu cieszymy z grubego, w którym się zarodek zagnieżdża 😊 może to kwestia zrobienia zdjęcia, u mnie widać macicę, w środku endo (trochę jest jaśniejsze na zdjęciu moim niż macica) a w środku pęcherzyk 😊 czyli mniej więcej tam, gdzie ta słynna kreska.
Ale Cię coma przejrzała, domyślna bestia 😂 mi nawet do głowy nie przyszło podejrzewać Cię o takie manewry 😂
No nic, z brzydkiego pęcherzyka widać robi się w ciąży "naczynko" a nie pęcherzyk ciążowy 😂😂
Kurde myslalam,ze ogarnie pecherzyk
Dzieki za fachowe wytłumaczenie .Jutro bede cisnąć france pytaniami o tą kreske -
coma wrote:Oj, Beti, Beti
Jutro franca Ci opowie o tym pęcherzyku, ale potem wytrzymaj z tydzień do następnej, co?Haha
Chcialabym najwczesniej 8 isc -
Bedziecie mi wystawiac opinie na znany lekarz hahahahha
Lami, Nona, madziorek86, Domi_tur, Słoneczko123, alex0806, Edyśkaa82, tęczova, coma lubią tę wiadomość