Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa dziekuje Wam za kciuki, jejku, jak zawsze najlepsze wsparcie! Az sie wzruszylam
ahh ten pms 😅
Nona, Nikodemko, no ja czuje ze pojutrze a najpozniej w czwartwk dostane @, takze w tym cyklu nawet nie testuję
Smutno no ale staram sie myslec pozytywnie o operacji, o mojej histero i kolejnych krokach...
Beti padłam 😂 powodzenia jutro 💓Beti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
A u nas od 2-3 miesięcy BYŁO 😱🙈 zaczynamy treningi przed porodem 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 23:51
blair., Nikodemka, sunshine03, Beti82, Biegającą-mama, Nona, Wik89, tęczova, talku, Dośka, przedszkolanka:), madziorek86, coma lubią tę wiadomość
-
Ja się dalej męczę. Skurczy nie było cały dzień, nasiliły się znów wieczorem i teraz w nocy. Są bardzo nieregularne, ale na tyle mocne, że nie mogę przez nie spać. Jak dotrwam do rana, to chyba zadzwonię do położnej, żeby mnie zbadała, czy cokolwiek się tam dzieje.
Bo za takie ani spanie, ani rodzenie to ja bardzo dziękuję. -
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Rzepakowepole łączę się z Tobą w bólu. U mnie dzisiaj noc identyczna
Skurcze bolesne, ale nieregularne. Spania nie będzie 🙈
Jak z tego nie wykluje się dziecko to jutro oficjalnie popadam w depresję 🤷
Jestem z Tobą!Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Pocieszę was;) też miałam takie dziwne nieregularne bóle że się zastanawiałam czy jechać do szpitala. Raz był ból co 2-3 min A raz co 6. Pojechałam głównie przez plamienie A tam 4 cm rozwarcia. I też mnie ćmiło jak na okres w krzyżu. Bo długo miałam same krzyżowe które się nie pisały na ktg.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mamy październik 😱 to nasz miesiąc 😱 a ja chyba znów muszę tam posmarować, bo po „było” czuje podrażnienie 😪😪😪
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 00:05
Ani0nka, Niezapominajka2, Beti82, Biegającą-mama, Malinowa91, Meggs, Edyśkaa82, Wik89, tęczova, Dośka, talku, OlivkowaMama, Kijanka, Pestkaa, Nikodemka, Lami, Słoneczko123, Szczęściara, XxMoniaXx, przedszkolanka:), tere-fere, madziorek86, alex0806, miśka, coma, kalcia, Kookosowa, Monalisa88, Kasztanek, . Raga ., Domi_tur, rzepakowepole, blair. lubią tę wiadomość
-
AAAA sun extra .Piękna data
Jednak czekalas na pazdziernik