Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściaro, przepraszam i zapraszam, jeszcze kilku nie zeżarłam! 😘
Ps. Na śniadanie jajeczniczka z prawdziwkami 🤤Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 10:09
Szczęściara, tere-fere lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
To prawda! Ciesze sie, ze trafilam na niego podczas staran, ale do prowadzenia ciazy nikomu go nie polece.
Powiem Wam, ze niezle musze miec zablokowane te jelita. Czopek zadzialal, ale mizernie, na pewno wszystko sie nie odkorkowalo. Maja mi jeszcze dawac jakis syrop, pewnie ten o ktorym pisalyscie.
Talku - jak sytuacja? -
tęczova wrote:Szczęściaro, przepraszam i zapraszam, jeszcze kilku nie zeżarłam! 😘
Ps. Na śniadanie jajeczniczka z prawdziwkami 🤤
O nie takie ralytasy🤤🤤tęczova lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Beti a przed spaniem nic nie jesz?? Ja chociaż kanapkę albo wczoraj pół ogórka zjadłam wtedy spać. Zjadłam o 21.30 i poszłam spać. Głodna to nie jestem ale jak pisalyscie żeby nie odpuszczac posiłków nocnych to jem cokolwiek.
-
Nikodemka wrote:To prawda! Ciesze sie, ze trafilam na niego podczas staran, ale do prowadzenia ciazy nikomu go nie polece.
Powiem Wam, ze niezle musze miec zablokowane te jelita. Czopek zadzialal, ale mizernie, na pewno wszystko sie nie odkorkowalo. Maja mi jeszcze dawac jakis syrop, pewnie ten o ktorym pisalyscie.
Talku - jak sytuacja?
Widzidz, ale dobrze że już coś poszło.
Ja czekam na obchód. Boli mnie bardzo. No spa nic a nic nie przynosi ulgi.
Nie wiem dalej nic.
Długo tutaj to wszystko trwa
-
Pizzowa, ty tam na listonosza czatuj
A ja robię się "chorsza"Normalnie mnie mąż zaraził. Gardło boli, katar jakiś się pojawia i ogólnie ucisk w głowie mam jakiś. Nie dość, że się wczoraj pokłóciliśmy, miałam doła przy karmieniu bo mnie sutki bolą (mała mi wyssała jakiś pęcherzyk i rwie jak cholera), to jeszcze teściowie przyjechali bo po telewizor do media się wybrali i nad "odwiedzili". Mąż pojechał z nimi wczoraj, a ja sama z Laurą w jej popołudniowym kryzysie. Płakałam razem z nią... A jak mąż wrócił i teściowie przekroczyli próg mieszkania to tak się na niego wydarłam przy nich, że teściowie od razu się zawinęli do domu...
A mąż do mnie, żeby dać jej butelkę. Tak jakby to było rozwiązanie problemu! ;/ Wypierniczam dzisiaj to mleko modyfikowane, nie będzie miał pola manewru. Zamiast wspierać, to dopiernicza. Nie po to walczyłam o laktację żeby jej teraz mm dawać. A poza tym na brzuszkowe problemy pewnie byłoby cięższe i w ogóle by ją zatkało...
uff, musiałam się wygadać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara wrote:Przedszkolanko jak sytuacja?? Było badanie?? Wychodzicie??😁😁
alex0806, Nona, Beti82, Meggs, Kasztanek, tere-fere, Biegającą-mama, Pestkaa, Niezapominajka2, Nikodemka, blair., Szczęściara, Dośka, talku, Arashe, tęczova, sunshine03, XxMoniaXx, OlivkowaMama, Kijanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, ale super wieści. Cała rodzinka w domu, teraz to będzie się działo 🙂
Dziewczyny w szpitalach, jesteście bardzo dzielne, trzymajcie się. A lekarzy fochmenów trzeba olewać i im współczuć, że są takimi gnojkami i opinia o nich pójdzie w świat.
Kark, Julek jaki wyluzowany 😆
Wszystkim paniom na końcu ciążowego maratonu życzę, aby dzieciaczki nie kazały już długo na siebie czekać.
Ja zaczęłam starania z wielkim hukiem, cyklem bezowulacyjnym. Owulację powinnam mieć wczoraj, objawów brak, temperatura nisko, testy negatywne. Wejście smoka po prostu.tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Przedszko - no i pieknie, o ktorej wychodzicie?
Chyba lutka nie powinna miec wplywu na niego, tak mysle.
Alex - wspolczuje ciezkiej niedzieli i chorobska... A mezem sie nie przejmuj, to facet, tego nie ogarniesz. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Kark Ty to masz jakiegoś pecha z tymi zakupami ;p ja nie pomogę bo niezbyt się znam..
Kasztanek może będzie później.. a jak śluz?
Śluz typowo drugofazowy. Od środy zaczynam brać progesteron, bo mam trzymać stałe ramy hormonów, więc już owulacji nie będzie.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek, a owulak ma jakąkolwiek kreskę? Trochę głupio trzymać się co do godziny terminów z cyklu "idealnego", którego ma może co 10 kobieta.
U mnie w jednym monitorowanym cyklu widziałam na USG pęcherzyk, który rósł i owulaki robiły się coraz ciemniejsze. W drugim monitorowanym cyklu widziałam pęcherzyk, który rósł, a owulaki były cały czas tak samo jasne. I nagle po 12 godzinach z jasnego zrobił się aż bordowy, więc nie ma reguły.
Tylko szkoda byc może pełnowartościowej owulacji, która będzie nie 14 a 16 dc blokować progesteronem. Może taki twój urok.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero