Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dla mnie forum ma magię świąt normalnie
W sensie, gdyby nie ono i wszystkie te rady, wymiany doświadczeń itd to połowa z nas nie miałaby pewnie maluszków przy sobie. Możemy założyć grupę na fb i po prostu poznać od strony prywatnej bardziej, wysyłać zdjęcia maluchów. A całą resztę staraniowo/dzieciaczkową pisać tutaj
Bo myślę, że jak zaczniemy produkować na fb tak jak na forum to się pogubimy: kto jest kim, kto na jakim "etapie życia" itd
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Malamia wrote:Beti wierzę, że wszystko będzie dobrze, jeszcze masz czas
u mnie 6+1 pusty pecherzyk a dokładnie tydzień później serducho biło jak dzwon! Bałam się, bo wszystkie dziewczyny na forum widziały serduszko jeszcze przed skończonym szóstym tyg. a u mnie nic. Teraz czuję się świetnie w ciąży. Dlatego nie ma się co stresować, bo to gorzej dla twojej małej kropeczki. Wiem, że to nie jest łatwe, ale już zaraz na pewno zobaczysz swoje małe serduszko. Ściskam cię mocno, wiem co czujesz i jestem z tobą :*
Malamia lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Jak dla mnie forum ma magię świąt normalnie
W sensie, gdyby nie ono i wszystkie te rady, wymiany doświadczeń itd to połowa z nas nie miałaby pewnie maluszków przy sobie. Możemy założyć grupę na fb i po prostu poznać od strony prywatnej bardziej, wysyłać zdjęcia maluchów. A całą resztę staraniowo/dzieciaczkową pisać tutaj
Bo myślę, że jak zaczniemy produkować na fb tak jak na forum to się pogubimy: kto jest kim, kto na jakim "etapie życia" itd
alex0806 lubi tę wiadomość
-
I są moje długo wyczekiwane mdłości 😁😁😁😁 + senność i to chyba nie jest winna temu pogoda!😍 weekendzie nadciągaj prędzej...!
Lami, coma, Beti82, Słoneczko123, blair., Niezapominajka2, Nona, Edyśkaa82, madziorek86, przedszkolanka:), Dośka, Szczęściara, tere-fere, Pestkaa, Meggs, Wik89, VianEthel2 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
A tak w ogóle w związku z kliniką, któraś musi się poświęcić i iść na medycynę i zdobyć tytuł. Reszta będzie samozwańcza, albo ponazywamy się asystentkami Pani Doktor ... No właśnie jakiej? 😁 To bedzie jedyna klinika, w której lekarz ma 20 asystentek 😂
Beti82, Słoneczko123, coma, Magda - mbc, Nikodemka, Edyśkaa82, Malinowa91, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dzień dobry:)
Pestko - gratuluję ślicznego Jureczka :* Jesteś mega dzielnaTrzymam kciuki za wyniki Małego
Alex - Laurka jest wspaniała 😊 Cała do przytulania
Beti - uwierz w to swoje Maleństwo i nie myśl o pustym pęcherzyku! Daj mu odczuć, że je bardzo kochasz i że bardzo się cieszysz, że już w czerwcu się spotkacie
Talku i Nikodemko - cały czas o Was myślę i tulę wirtualnie :* Bardzo Wam współczuję tych bóli..
Co do "przeprowadzki" - pójdę za Wami wszędzie
Wiki, Tęczova i Cytrynowy - napiszę do Was zaraz wiadomości na priv.
Wczoraj po powrocie z pracy rozbolało mnie gardło i ogólnie czułam się bardzo źle. Wróciły bóle z prawej strony i znów zaczęłam się martwić. Dziś jest trochę lepiej. Zastanawiam się w ogóle czy ciągnąć tą pracę dalej.. jednak muszę się tam nachodzić i niestety czasami nie ma czasu, by odpocząć. Poza tym zaczął się okres z mniejszymi wypłatami i nie wiem czy warto dalej pracować. Jak jest wyliczana kwota zasiłku na zwolnieniu? To jest jakaś średnia z iluś miesięcy?
I tak na koniec zdjęcie mojego Skarba
blair., Beti82, coma, Magda - mbc, Niezapominajka2, Nona, tęczova, Nikodemka, Meggs, Rodzynka, alex0806, Kasztanek, Edyśkaa82, Malamia, Biegającą-mama, madziorek86, przedszkolanka:), Dośka, Szczęściara, sunshine03, Malinowa91, tere-fere, Lami, kozgo, OlivkowaMama, Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko ale sie dupą odwrócilo to twoje dziecko hahahhaha nie moge
A cos ma takie nabrzmiałe koło nogihahahah
Słoneczko123, talku lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Słoneczko ale sie dupą odwrócilo to twoje dziecko hahahhaha nie moge
A cos ma takie nabrzmiałe koło nogihahahah
Beti, ja tam nic nie widzę haha pokazywała mi same nogi i nic tam nie widziałam, ale nie znam sięJutro pewnie się dowiem na prenatalnych
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Coma, ja pracuję od połowy maja, więc chyba nie podzielą tych pięciu miesięcy na 12..
No to od maja średnia z tych kilku miesięcyJa zmieniłam pracę w marcu
i mam po prostu pensję + premię taką jak dostałam w marcu, bo już w kwietniu poszłam na zwolnienie.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Jestem tutaj od niedawna, ale jeśli pozwolicie przeniosę się z wami. Jesteście nieocenionym źródłem wiedzy.
Cykl, w którym zaszłam w ciążę spisałam na straty. Byłam po usunięciu polipa, a mój mąż otwierał własną firmę, mieliśmy mnóstwo zajęć, mało czasu i sił żeby działać😆 Stwierdziłam, że teraz to się nie uda więc nie doszukiwałam się objawów. Teraz jak wracam do tych chwil, to widzę, że wszystko mnie mega wk...ło, sama ze sobą nie mogłam wytrzymać i skończyła się moja miłość z czekoladą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:55
-
coma wrote:No to od maja średnia z tych kilku miesięcy
Ja zmieniłam pracę w marcu
i mam po prostu pensję + premię taką jak dostałam w marcu, bo już w kwietniu poszłam na zwolnienie.
To chyba czas odejść haha bo będzie mi średnia spadaćBeti82 lubi tę wiadomość
-
A ja złożyłam wózek 😍 mąż poszedł do pracy, a on stał taki biedny w kartonie i nie mogłam się powstrzymać 😁
Jest boski! Ogromny! A prowadzi się jedną ręką ❤ już bym na spacer poszła 😋
alex0806, coma, Magda - mbc, Kasztanek, Beti82, Nikodemka, Edyśkaa82, tęczova, kalcia, blair., Nona, Malamia, Słoneczko123, Biegającą-mama, Lami, madziorek86, przedszkolanka:), miśka, Dośka, Szczęściara, Malinowa91, tere-fere, Niezapominajka2, talku, Rodzynka, Pestkaa, Wik89, VianEthel2 lubią tę wiadomość