Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko123 wrote:To chyba czas odejść haha bo będzie mi średnia spadać
No ogólnie to brzmi rozsądniejak masz dostawać niższy zasiłek to po co się męczyć...
Chyba, że jakoś bardzo lubisz swoją pracę...
Ja swoją lubię, ale no nie dało się tam pracować w ciąży. Po prostu nie.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Beti, a wybierasz się do tej mojej gin czy odpuściłaś?
To juz naprawde nie chodzi o kase ani czas.ALe jak ja mialam we wtorek pecherzyk 6 mm to dzisiaj jakies 8 mm moze bedzie wiec to naprawde nie ma sensu do niej jechac.W pn ide do dziadka gina
Tym bardziej ,ze no wiadomo ciazy bym u niej nie prowadzila ,wiec tylko podglad na ten moment bym miala i nic wiecej.
Słoneczko idz na zwolnienie ale juz !!!
Odpoczniesz sobie ,bedziesz miala czas na ogladanie wózeczków -
Słoneczko, ale piękny mały człowieczek. Aż się wzruszyłam. 💕
Meggs super wóz. W ogóle te wózki teraz są takie ładne. Zazdro, że niedługo będziesz wozić nim swojego królewicza.
Beti,Słoneczko zwróciła uwagę na ważna rzecz. Wiem, że boisz się przywiązać, boisz się kolejnego rozczarowania. Ale czas uwierzyć w tego malucha. Kiedyś czytałam o pewnej parze, której nie dawano szans na dzieci, nawet in vitro miało minimalne szansę powodzenia. A kobieta wierzyła, po transferze od początku odnosiła się do swojego dziecka, mówiła jak bardzo chce by z nią zostało i ostatecznie urodziła dwoje dzieci. Z dwóch różnych transferów. Lekarze sami byli zdziwieni. Ale ona już uczyła swój mózg, swój organizm, że to dziecko jest i koniec. Bardzo trzymam za Ciebie kciuki. Bardzo życzę Ci spokoju i abyś mogła cieszyć się z ciąży cała sobą.
Heh, jaram się tymi testami owulacyjnymi jakbym już wysikała te dwie właściwe kreski 😄 Tak dawno nie miałam owu, ten cykl spisałam na straty, a ty niespodzianka.Słoneczko123, Biegającą-mama, Beti82, Meggs, Wik89 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Nikodemka wrote:
Muszisz więcej pić i zwiększyć węglowodany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 11:28
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 00:03
Słoneczko123, Meggs lubią tę wiadomość
29 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
nick nieaktualny
-
coma wrote:No ogólnie to brzmi rozsądnie
jak masz dostawać niższy zasiłek to po co się męczyć...
Chyba, że jakoś bardzo lubisz swoją pracę...
Ja swoją lubię, ale no nie dało się tam pracować w ciąży. Po prostu nie.
Może nie tyle lubię swoją pracę co ludzi, którzy tam pracująWczoraj mi koleżanka powiedziala, że będzie jej mnie brakować.. Pracuje tam dosyć krótko, ale bardzo polubiłam większość ekipy i tylko to mnie tam trzyma. Czekam na wypłatę za wrzesień i zadecyduę
-
Beti82 wrote:Odpusciłam bo mialam na dzisiaj termin.
To juz naprawde nie chodzi o kase ani czas.ALe jak ja mialam we wtorek pecherzyk 6 mm to dzisiaj jakies 8 mm moze bedzie wiec to naprawde nie ma sensu do niej jechac.W pn ide do dziadka gina
Tym bardziej ,ze no wiadomo ciazy bym u niej nie prowadzila ,wiec tylko podglad na ten moment bym miala i nic wiecej.
Słoneczko idz na zwolnienie ale juz !!!
Odpoczniesz sobie ,bedziesz miala czas na ogladanie wózeczków
Beti, na Twoim miejscu pewnie też bym tak zrobiła. Bez sensu jechać taki kawał drogi, by zobaczyć niewiele większy pęcherzyk.
Coś czuję, że będziesz prowadzić ciążę u dziadzi gina 😀 haha
Co do zwolnienia, poczekam do 10 i zobaczęBeti82 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko u nas całą trójką na tym mleku,więc chyba się już nie ludze. Zwłaszcza że walczę mega o laktacje- dużo wody,femaltiker 2x,herbatka na laktacje,mały ssak i laktator. Butla to mega ostateczności dla mnie. Nie wiem czy od smoka się nie nalykał powietrza może?
Ja najchętniej bym tu została bo nie wiem czy ogarnę nowe coś jak już tu nadrabiam jednym okiem..
Meggs super fura !
Słoneczko ale maleństwo duże jużSłoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, śliczny dzidziuś 😍 Rośnij nam maluszku i czekamy na wieści czyś dziewczynka czyś chłopczyk.
Słoneczko, pamiętam jak podejmowalaś pracę i mówiliśmy ci że dobrze, że zobaczysz jak ruszy się z miejsca to i ciąża zaraz się pojawi. A później chciałaś pracę zmieniać. A tu popatrz, nawet jak nie praca, to znajomości może i na całe życie zawarte ♥️Słoneczko123, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero