Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A właśnie Nona kolejna rzecz to tez zaczynam "diete"🤦♀️ U mnie laktacja powoduje wilczy głód , ale teraz wcale tak dużo
Ruchu nie mam wiec muszę zadbać o zdrowe posiłki i właśnie zero słodyczy ! Tak jak kiedyś pisałyśmy zaraz wy będziecie sobie dogadzać w ciazy a my z przedszkolanka zaczynamy wyzwanie powrót do formy 💪przedszkolanka:), Nona, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Sloneczko, dzidzia jaka duza. I jakie wyrazne zdjecie
Meggs - zapowiada sie, ze bedziemy smigaly ta sama fura, bo tez nakrecilam sie na dotty.Meggs, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:A właśnie Nona kolejna rzecz to tez zaczynam "diete"🤦♀️ U mnie laktacja powoduje wilczy głód , ale teraz wcale tak dużo
Ruchu nie mam wiec muszę zadbać o zdrowe posiłki i właśnie zero słodyczy ! Tak jak kiedyś pisałyśmy zaraz wy będziecie sobie dogadzać w ciazy a my z przedszkolanka zaczynamy wyzwanie powrót do formy 💪Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Przypominam sie niesmialo z prosba o przesylki zawirusowane:) bez tego czuje, ze nie zajdę
Wiki, mam zawirusowana przypinkę "jestem w ciąży" dostałam w marcu jak przyszłam na forum, w kwietniu przypięlam ją koło łóżka, w czerwcu zaszłam. Chcesz?
Mogę jeszcze ją jakoś zaczarować 😉😉 -
Lami, tak dokladnie tak było 😊 Mąż jeszcze zanim znalazłam pracę powiedział "coś czuję, że jak pójdziesz do pracy to nam się uda" i tak się stało 😊
Ogólnie mam problem z zawieraniem znajomości na dłuższy czas przez swoje wcześniejsze doświadczenia, ale staram się zmieniać się i 'dopuszczać' do siebie ludzi 😊 Teraz po odejściu z pracy będę chciała walczyć o jedną znajomość z koleżanką z działu. Bardzo się polubiłyśmy i byłoby mi trudno ot tak zerwać znajomość.
Dziekuje za miłe słowa, jesteście kochane 😘
Talku, wlasnie dzisiaj wysyłam Wiki przypinkę 😀
Dzwonili niedawno do mnie potwierdzić jutrzejsze badanie i jestem miło zaskoczona. Powiedziano mi, że mogę przynieść pendrive to lekarz nagra całe badanie 😍 Nie myślałam, że w takim Sieradzu taka technologia haha
Aaa, i aktualizacja brzuszka:
W tej bluzce trochę słabo widać..
Nie cytujcie, później usunę ☺
Do później, zbieram się na pocztę i do endo ☺blair., Nikodemka, Malamia, Dośka, miśka, Edyśkaa82, Meggs, Magda - mbc, Malinowa91, Lami, Niezapominajka2, Beti82, alex0806, przedszkolanka:), talku, tere-fere, Biegającą-mama, tęczova, Pestkaa, Szczęściara, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
coma, Edyśkaa82, Domi_tur, miśka, Meggs, Magda - mbc, Lami, blair., Malinowa91, Niezapominajka2, Beti82, alex0806, Słoneczko123, przedszkolanka:), talku, tere-fere, Malamia, Rodzynka, Biegającą-mama, Ani0nka, tęczova, Pestkaa, Kasztanek, Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Skoro akcja AKTUALIZACJA to i ja dorzucam swój brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 18:51
Dośka, Edyśkaa82, Meggs, Magda - mbc, coma, Beti82, Niezapominajka2, alex0806, Słoneczko123, przedszkolanka:), talku, tere-fere, Malamia, Biegającą-mama, Ani0nka, tęczova, Pestkaa, Szczęściara, madziorek86, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Coś na pewno wymyślimy, dzisiaj nie musimy decydować, teraz uruchamiamy burzę mózgów 😁 Napisałam do belly czy rozważali możliwość wprowadzenia hasła na wątki forumowe. No bo wiadomo, nie zawsze nowe jest lepsze, pamiętacie jak zmienili wygląd na różu jakie było nasze oburzenie.
Przedszkolanko, ja po aktywności na forum mogę ocenić czy to dobry dzień dla Niny czy zły 😁
Niezapominajko, swojego mleka już nie daję. Jak zaczęłam przypuszczać, że to krowa to wyrzuciłam ze swojej diety mleczne rzeczy. Po butli mojego mleka nie było przebojów, tylko po mm. A kiedy zaczęłam podawać to mleko pepti, pozbawione białka krowiego w nieprzetworzonej postaci w ogóle, to po 2 dniach spokoju nagle reakcja na moje mleko tak jak wcześniej na mm i wysypało ja na dodatek. Więc nadal u mnie coś ja uczulało, ja za jedną butlę już nie miałam zamiaru eliminować kolejnych rzeczy i walczyć, poza tym taką podjęłam ze sobą umowę, że walczę o utrzymanie laktacji tylko na czas obowiązkowej heparyny skoro fontanny mleka nie miałam. Teraz odciagam tylko 2 razy dziennie, żeby wygaszać i mrożę, może się przyda przy jakimś przeziębieniu, mam 2 butlę 150 ml i jedna 80 ml. Jeszcze tydzień, może coś uzbieram., Ale mleka z każdym dniem mniej. Położna mówi, że dzięki temu, że szybko wyłapane to może już za 3 miesiące przy rozszerzaniu diety okazać się, że reakcja alergiczna minie. Mówi, że jak wychodzi po 4-6 miesiącach to z reguły po 2 latach już można wprowadzać.Beti82, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Biegającą-mama, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny ja w temacie kupy jeszcze dodam, że nie ma co się bać kateterów czy innych "pomagaczy". To mit, że się maluszek przyzwyczaja i potem ma problem z wypróżnieniem
wszyscy pediatrzy zalecają stosowanie według potrzeb, jak jest mus to i codziennie. My tak działamy a są dni kiedy Mały sam osra się po pachy 😂🙈 oczywiście najpierw warto położyć pod pupkę wałeczek, żeby była podniesiona do góry -wtedy brzuszek pracuje i wydala gazy i kupkę, pomasować ale rurek się nie bójcie
przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Miśka jak ty to robisz, że masz taki brzuszek? Ja wyglądam, jakbym była z 2tyg po terminie. Oto dowód, ale zaraz usuwam.
Cholerka ile stron zapisanych. Mam remont i wszedobylski syf w mieszkaniu, pogubiłam się nawet w tym kto już urodził
Sun nie pamiętam czy gratulowalam, to na wszelki wypadek jeszcze raz gratki, a co, nie zaszkodzi
Pestka gratuluję, zazdroszczę że masz już to za sobą i trzymam kciuki żebyście jak najszybciej byli razem
Beti też myślę, że wspólnie z dziadkiem dalibyscie radę poprowadzić tą ciążę 😂
Słoneczko śliczny maluszekja jutro zaczynam 35tc, oby Tobie też zleciało i uciekaj na l4
Co do przeprowadzki to luz, ale raczej wolałabym forum niż fb. Belly się pewnie nie zgodzi na hasło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:56
alex0806, miśka, Niezapominajka2, Słoneczko123, Nikodemka, blair., przedszkolanka:), Domi_tur, Lami, Magda - mbc, talku, tere-fere, coma, Malamia, Nona, Biegającą-mama, Ani0nka, Beti82, tęczova, Pestkaa, Kasztanek, Edyśkaa82, Szczęściara, madziorek86, Wik89, Malinowa91 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Niezapominajko! Ty się wagą 2700 nie przejmuj. Moja urodziła się 2760 i urodziłam naturalnie, bez problemów dla małej
I było u nas 37t5d
Teraz to już 3840 wczoraj było, w weekend do 4 kg dobije. A drze się i płucka zdrowe jakby w operze miała śpiewać kiedyś
Olivkowa piękny brzusio!!!
Właśnie mi uświadomiłyście że miałam zamówić odbitki zdjęć i do albumu powklejaćMoże mała pozwoli to coś powybieram. Zrobię kolaż brzuszka od początku ciąży i wam pokażę
OlivkowaMama, Niezapominajka2, tere-fere, tęczova, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵