Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegająca trudno mi Tobie coś radzić jak jedziemy na tym samym wózku. Jak odpycha cyca to ja upycham. Pierwsze jako takie ssanie było po 40 min 🤷 ssał z kilka minut. No i podczas tego ryk, spanie... A teraz różnie nieraz uda się z obu cycków, tylko z jednego, albo wcale.
-
nick nieaktualny
-
My jutro do domu.
Ja mam nawal ktory skutecznie odbiera mi radosc zycia i chec dalszego karmienia. Bedzie co bedzie. Dla mnie szczesliwe dziecko to najedzone.
Kozgo powodzeniasunshine03, madziorek86, Lami, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Spokojnie najwyżej przebiją pęcherz, najważniejsze ze skurcze są 😊😊 spokojnie niedługo będziecie razem ❤️
-
Kark,czekanie na siku skończyło się obsikaniem matki 😂
A ja w temacie kp powiem Wam, że przyszło mi to łatwo, miło i przyjemnie. Żadnych popekanych brodawek,bolących piersi, problemów z chwytaniem. Podcinalismy wędzidełko ze względu na przyszłość a nie karmienie... Przetrwałam dwa kryzysy laktacyjne i Szymka wiszącego na mnie od rana do nocy... Ale nie było nam dane cieszyć się i karmieniem i dobrym samopoczuciem Maluszka więc trzeba było wybrać między jednym i drugimTeraz jaram się jak pochodnia, że moje dziecko znów robi samodzielnie normalną kupę. Jaram się tym, jakby Sajmon dostał Nobla 😂
I powiem Wam, ze było mi przykro przez dwa dni a teraz myślę sobie, że w tym całym macierzyństwie nie chodzi o to by robić coś za wszelką cenę "bo to dobre dla dziecka". W macierzyństwie chodzi o to by dziecku nie działa się krzywda, było zdrowe, najedzone i miało poczucie bezpieczeństwa. Z butelką czy cyckiem w ustach, nieistotne, jesteśmy w stanie to wszystko naszym dzieciom zapewnić 😍
Nie uważam się za matkę gorszego sortu bo karmiłam tylko dwa miesiące, mogłam karmić dłużej i codziennie narzekać na problemy z dzieckiem, albo być najlepszą wersją siebie dla mojego najedzonego i uśmiechniętego dziecka.
Nie wywierajcie na sobie presji na siłę, macie w sobie pokłady energii do walki o laktację - walczcie, nie macie - odpuśćcie. To nie jest koniec świata. Ameeeeen 😁😁VianEthel2, Kijanka, Lami, Pestkaa, alex0806, Magda - mbc, sunshine03, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny szyjące. Skąd zamawiacie tkaniny na rzeczy dla maluchów?
Postanowilam, ze wyjme z szafy maszyne, moze uda mi sie cos udziergac.
-
To ja dla urozmaicenia melduję że BYŁO, i to jak ;p doznania mega, chociaż nie wiem czy to przez to że dawno nie było czy costam mi polozna mocniej pozszywala;p
Mąż się bał jakby to szklane było, ale dało radę mega ;p
A teraz dzidziuś mi się łobsrał po pachy, smrodek mnie obudził. Zaczęła stękać od razu i oczy jak 5 zł. Cyc i do spania bo my tak poszalelismy że dzisiaj o 23 do spania poszlismy A nie jak zwykle ok 21-22. Mąż na szczęście na 2 zmianę do pracy to od rana jesteśmy razem.Wik89, madziorek86, tere-fere, Nikodemka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziś o 3:08 przyszedł na świat Mateusz z waga uwaga 4500 i wzrostem 58 cm, jest piękny kocha cyca i udało się go urodzić na własnych skurczach bez wywoływania
Ani0nka, Meggs, Rodzynka, Magda - mbc, Malinowa91, Szczęściara, Pestkaa, Biegającą-mama, Dośka, talku, alex0806, Nona, Domi_tur, Malamia, Beti82, VianEthel2, Lami, tęczova, XxMoniaXx, miśka, OlivkowaMama, przedszkolanka:), sunshine03, Wik89, . Raga ., madziorek86, tere-fere, Elf 2, Kijanka, Słoneczko123, Nikodemka, Edyśkaa82, blair. lubią tę wiadomość
-
Kozgo gratulacje!!! 😊
Kawał chłopa 😊😊😊🥰58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.