Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi 👏 Ja tez już do tego doszłam , mi na razie laktator nie przeszkadza bo już się trochę nauczyłam , na nic się nie nastawiam, widocznie tak musiało być ...
wiem jedno : z synem było ładnie , miło i przyjemnie , żebym miała tylko jedno dziecko mogło by się skończyć w przyszłości na wymądrzaniu się a teraz może będę bardziej empatyczną teściowa 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 07:53
Pestkaa, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
Kozgo, piękne zatrucie górskie 😍 cześć Mateuszku 😘
Biegającą-mama, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kozgo gratuluje!!
dorodny chłopak !
Beti jeszcze Tobie gratuluję serduszka bo nie miałam okazji !
Widzialam wszystkie brzuszki,piękne💕
Sunshine super,że walczysz o kp,powodzenia! I promieniejesz 😊
Za nami fajna noc,cycki pełne to maly najedzony spał🥰 teraz leży na mnie z czkawką i kupę robi ;p
Czytam Was,ale nie miałam za bardzo weny pisać i co..
Wczoraj zaczęłam ćwiczenia-na kręgosłup i rozstęp mięśni wg.zalecen które można w 3 tygodniu połogu. Do tego zdrowa dieta w końcu. No i zaczęłam bardzo pomału szyć 🙈
Dzisiaj mamy położna a w środę zobaczymy czy dobiliśmy wagi urodzeniowej.sunshine03, Beti82, alex0806, Pestkaa, Biegającą-mama, blair. lubią tę wiadomość
-
Malamia wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie na temat spojenia łonowego. Czy dokucza wam, albo dokuczało jak już brzuszek zaczął rosnąć? U mnie zaczęło się po 20 tyg. Właśnie jak wypchnęło bardziej brzuszek. Bolało około 3 tyg. Później w zasadzie przeszło. Czasem dało się we znaki, ale to po jakimś większym wysiłku. Od ponad tygodnia boli mnie znowu. Miałam wrażenie że w sobotę było już lepiej, wczoraj obudziłam się z bólem i nasililo się do tego stopnia, że mój chciał mnie wiezc na IP. Noc nieprzespana, każdy ruch to okropny ból. Podnoszenie się np z łóżka tragedia. Ból przy chodzie. Nawet gatki ciężko założyć bo nie daje rady ustac na jednej nodze. To wszystko teraz zaczęlo się po ostatniej wizycie, na wizycie było jeszcze wszystko w porządku. Na szczęście dzieć się rusza cały czas, także o to jestem spokojna. Tylko ten silny ból. To nie jest chyba do końca normalne.
-
Kozgo graulacje! Ale chlop z tego Mateusza 😍
Ja jestem juz na oddziale, rozmawialam z dr, czekam na histero. Kiedy bedzie to bedzie. Boje sie ale juz nie ma odwrotu...Pestkaa, tere-fere, madziorek86, Meggs, Dośka, Słoneczko123, przedszkolanka:), talku, Nikodemka, Domi_tur, Malinowa91, Biegającą-mama, Ani0nka, Nona, Edyśkaa82, blair., Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, mocno zaciskam kciuki ☺️
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”