Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 00:05
madziorek86, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
29 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Wik- az usmiecham sie do telefonu! Strasznie sie ciesze, ze tak dobrze poszlo i nie masz takich wrazen jak z hsg.
Mi tez Dr powiedzial, ze polip „mogl” utrudniac zajscie i zobacz, mial w 100% racje, kilka dni pozniej zaszlam w ciaze
U Ciebie tez tak bedzie, wiem to! Dochodz do siebie i dzialajcie, to bardzo wazny cykl.
Ja tez uwazam, ze przy histero znieczulenie ogolne jest zbedne. Bardziej przydaloby sie przy hsg :d
Obiecaj mi, ze jesli beda dwie krechy to zabierasz mnie na pizze w Przasnyszu 😁Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas spokój, mała dużo śpi. Pewnie nawet trochę za dużo, bo nieco za wolno przybiera. Wg położnej dobrze gdyby nie spadła z przyrostem poniżej 16 g na dobę. Widzę, że przybiera skokowo, więc na razie staram się jakoś bardzo nie martwić. Karmię, ile mogę, co pociumka to jej. Kupy robi, siku mnóstwo, nie widzę objawów głodu, to najważniejsze.
Mój mąż prawdopodobnie teraz przez jakiś czas będzie pracował z domu, to dla mnie ogromna pomoc.madziorek86, Biegającą-mama, przedszkolanka:), sunshine03, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Wik - za 2 tygodnie mowisz? Perfecto! Idealny czas na testowanie
A jak sie teraz czujesz?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik cudownie Naprawde sie ciesze,ze mialas to dziadostwo.Glupi Jasiu duzo daje 😉W ogole jest mega po nim haha
Moj dzidziol ma dzisiaj 6 mm ladnie przykoksowal😎sunshine03, madziorek86, tęczova, rzepakowepole, tere-fere, Dośka, Biegającą-mama, Domi_tur, Nikodemka, Edyśkaa82, alex0806, Ani0nka, Słoneczko123, Nona, Wik89, Malinowa91, przedszkolanka:), Szczęściara, VianEthel2, Pestkaa, talku, Lami lubią tę wiadomość
-
Haha Beti a Ty usg co dwa dni masz teraz? Czy masz już własny aparat do usg w mieszkaniu 😋 przyznaj sie 😋
tęczova, madziorek86, tere-fere, Beti82, Nikodemka, Słoneczko123, Wik89, blair., Szczęściara, Pestkaa, talku, Lami lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Haha Beti a Ty usg co dwa dni masz teraz? Czy masz już własny aparat do usg w mieszkaniu 😋 przyznaj sie 😋
-
tere-fere wrote:Dośka, Kozgo nie opadł 😂
A mi tylko za 3 i 4 tym razem wg innych ludzi, chociaż z tego co pamiętam, to z własnych odczuć i ze zdjęć tylko przy Julku mi opadł ze 2 tyg wcześniej 😉
Wiki super 😘!
Beti, to czekamy ile będzie miał we środę 😅 Czy teraz dłuższa przerwa 😝?
Malamia, mnie teraz tak spojenie raz bolało, raz nie, po porodzie też koło tygodnia. Jest ok teraz ☺ -
Haha no dziewczyny tak jakoś mocniej wszystko odczuwalam wczoraj więc nie wiem czy to kwestia głowy czy faktycznie lepsze doznania. Albo hormonalne
na razie mam zamiar korzystać;p
Dzisiaj przychodzi koleżanka mi pokazać jak motać chustę!będziemy próbować. Na razie princessa pożera,
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny