Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko, kochana, bardzo dziękuję 😘 z zawiruskowanych przesyłek najbardziej lubię liściki od Was ❤❤❤
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
Hej, a ja pomału odpuszczam i zaczynam godzić się z myślą że nie bede miała swojego dziecka. Starać oczywiście się nie przestanę, nawet do 60-tki, ale żeby nie zwariować, postanowiłam, że urodzenie dziecka to nie będzie jedyny cel mojego życia. Zaglądam mniej na forum, bo próbuje sie skupić na tym jak teraz wygląda moje zycie, a nie na tym jak mogłoby wyglądać.
-
nick nieaktualny
-
Fiorella a robilas kochana te mutacje? Wyszlo cos?
-
Nona, cieszę się, że mąż zdecydował sie na wizytę ☺
Jak tak sobie czasami czytam Twoje zaproszenia na browara, kawę czy coś innego to sobie myślę 'kurcze, dlaczego tak daleko mieszkam 😏' haha chętnie bym skorzystała z zaproszenia 😀
A najbliżej mam do Beti 😊Nona lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Nona, cieszę się, że mąż zdecydował sie na wizytę ☺
Jak tak sobie czasami czytam Twoje zaproszenia na browara, kawę czy coś innego to sobie myślę 'kurcze, dlaczego tak daleko mieszkam 😏' haha chętnie bym skorzystała z zaproszenia 😀
A najbliżej mam do Beti 😊Nona lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:No wlasnie szkoda ,ze my wszystkie tak daleko.Na zakupy do Kalisza nie przyjezdzasz? haha czy do Łodzi?
Obecnie to nigdzie nie jeżdżę, bo męczy mnie chodzenie po sklepach. Ale jak już poczuję się lepiej to mogę się wybrać pociągiem do Kalisza na zakupy 😀Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Fiorella, spoko, czuję że sie zdziwisz niedługo. Los lubi zaskakiwać.
Kciuki!!! Propozycja browara aktualna, skorzystaj póki możesz! Bo niedługo z wózkiem się będziemy umawiać.
Ide z wami na tego browara 🙃Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
AAAAA właśnie zostałam zarażona wirusami od Słoneczka! Nie no naprawdę to forum ma moc
i mężowi "się dostało" haha Słoneczko wspaniała ta przesyłka! Dziękuję po stokroć
Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła wysłać dalej w świat cos od siebie..
Nona no jasne, że jakś krok. Naet "ok"Mój M miał dziś dzwonić do szpitala, ale zorientował się dopiero o 17 i było już za późno na tel.... więc dumny mi przed chwilą obwieścił, że napisał do lekarza sms z pytaniem o termin tej operacji... Dziś mi już nic humoru nie zepsuje ale jutro temat przypilnuję oczywiście...
Nikodemka, Słoneczko123, Biegającą-mama, Pestkaa, Nona, tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona wrote:Najmlodsza jaki plan ma Wawa na Ciebie?
Magda, mój zgodził się że pójdzie w ciągu miesiąca do androloga skonsultować wyniki. Napisałam mu to na whats up napisał ok. Niby nic a cieszy jakiś krok.
My powoli do przodu
Albo w listopadzie będziemy podchodzić do stymulacji, albo leczyć kolejne kwiatki wychodzące po drodzeTeraz czekamy na wynik histopatologii po histeroskopii.
Nona, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNona, Najmłodsza to kiedy wam pasuje? Boże, czuję już ten dreszczyk emocji, jak przed randką z Tindera😊
Beti, robiłam mutacje, białka, homocysteine, wszystko ok. Stary wyniki tez ma w miarę ogarnięte. U nas to po prostu pech, a z tym nie wygrasz. Nie mam już siły na bieganie po lekarzach, monitoringi, stymulacje, zabiegi i szukanie na siłę choroby. I seks na zawołanie. Tak się można pobawić pół roku góra, ja odpuszczam po dwóch latach. Najgorszy okres za mną, teraz ma byc fajnie.Nona lubi tę wiadomość
-
Najmlodsza Wow czym poprawiliscie fragmentacje z 32 na 16?
-
Fiorella ale zobacz u Ciebie problemu w samym zajściu chyba nie ma. Zaszłaś 2 razy w ciągu niespełna roku to dobry wynik. Później tylko coś szwankuje. Choć też może niekoniecznie. Bo to mogłby być przypadki... może nie biegaj po lekarzach jak nie masz na to siły i ochoty ale po prostu cieszcie się sobą i może coś z tego wyjdzie. Tak z zaskoczenia.
Nikodemka, Wik89, Kijanka, Nona, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Fiorella, Najmlodsza piątek lub sobota godz. 20:00 Hala Główna Dolne Młyny?
A Dolne Młyny jeszcze działają w KRK?
Nie zamknięto ich w końcu?
Oj będę musiała się od grudnia zorientować gdzie się teraz imprezujeNona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko super! Ja ostateczny termin to 24 października. Jutro mam wizytę i chce zrobić posiew i wdrożyć leczenie do danej infekcji a nie tak nie ślepo. Nie będę teraz rodzic w czwartek (chyba ze samo się zacznie) bo wyniki moczu mam bardzo dobre. Chce się wyleczyć przez ten tydzień i polowe następnego i będziemy wywoływać
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość