Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziorku nie musisz mieć żadnych skurczy bh. Mogą się pojawić, ale też i do samego porodu nie muszą. Mogą też wystąpić np za miesiąc dopiero. Tylko się cieszyć że nie masz dolegliwości ze strony spinającego się brzucha 😊
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Nona czasem łatwiej napisać
ale jest "ok",Jest dowód ;p
Beti kawal"chlopa"
Rzepakowe mąż to duża pomoc,mój jutro ostatni dzień już z nami..
Madziorek ja miałam w obu ciazach,ale z Polą więcej o wiele.
Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Poprosze o instrukcje obslugi jak pobrac mocz do badania
-
Mnie wczoraj dwa razy tak brzuch zabolał, że aż mi gębę wykrzywiło. Stary myślał, że rodzę. Nie wiem jak ja wytrzymam skurcze porodowe 😱😫
Przyszło łóżeczko dla młodego. Teraz tylko to skręcić
przedszkolanka:), Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
Beti cudowne wieści.. Rośnie robaczek..
Co do suśków pamiętaj zeby sikać do pojemnika i nie obsikać pół łazienki😂😂
Madziorku u mnie twardnienia były jakoś w 22-23 tyg od tamtej pory cisza. Teraz twardnienia bardziej z wypinania się synka.madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona najważniejsze, że do przodu! My jesteśmy swiadkami, małż już nie ma wyjścia
Beti, dokładnie tak, umyj się dokładnie i wytrzyj najlepiej papierowym ręcznikiem , zabezpiecz się tamponem albo przytrzymaj wacikiem wejście do pochwy, środkowy strumień i wsio
Nawet nie wiesz jak się jaram tą 6mm Fasolką 😍❤️
Fiorella, halo baza a co u Ciebie?Nona lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Nona najważniejsze, że do przodu! My jesteśmy swiadkami, małż już nie ma wyjścia
Beti, dokładnie tak, umyj się dokładnie i wytrzyj najlepiej papierowym ręcznikiem , zabezpiecz się tamponem albo przytrzymaj wacikiem wejście do pochwy, środkowy strumień i wsio
Nawet nie wiesz jak się jaram tą 6mm Fasolką 😍❤️
Fiorella, halo baza a co u Ciebie?
I jaka musi byc przerwa z sikaniem? Bo ja sikam w nocy -
madziorek86 wrote:
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Beti, mi pielęgniarka w przychodni mówiła, że samą wodą i min. 4-godzinny mocz oddać do badania.
-
Beti82 wrote:No wlasnie te 4 h bedzie problem ale zobaczymy.A pozniej jak szybko musze to zaniesc?
Beti, też miałam z tym problem. Dosłownie odliczałam czas jaki muszę wytrzymać. Leżałam w łóżku bez ruchu haha
Bodajże w ciągu 2 h mocz musi trafić do labo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2019, 15:05
-
Nona no to super, brawo ze napisalas i dobrze ze jest odzew
wiadomo, ze faceci to nie gaduły, wazne ze jest konkret 😁
Teraz mnie boli jak na okres ale do przezycia.wrocilismy do domu i ide na drzemkę
Dziewczyny to forum ma moc 😁 dzis mam przyplyw motywacji i wierze, ze z Waszymi wszystkimi radami, kciukami i przeslanymi wiruskami kiedys dane będzie mi ( i kazdej naszej staraczce) byc mama:)
madziorek86, Dośka, Kijanka, Nikodemka, tęczova, talku, Biegającą-mama, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, mnie forum poodnosiło z każdego dołka, dodawało motywacji w najmniej oczekiwanych momentach, także wiem o czym mówisz 😊 Tutaj po prostu działa jakaś magia 💫
Także, tak jak mówisz prędzej czy później lista staraczek zniknie 😊 (chyba, że rozpakowane mamusie wrócą do gry 😀)Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny