Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wikus to wielki dzien.Trzymam kciuki
Odezwij sie pozniej
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Kozgo gratuluję 😍 Witaj Mateuszku po drugiej stronie brzuszka 😉 Bądź promyczkiem słońca dla swoich bliskich każdego dnia ☺ Kozgo, jesteś bardzo dzielna, urodzić takiego dorodnego chłopczyka, szacun 😊
Wiki, kciuki zaciśnięte! 😘Wik89 lubi tę wiadomość
-
Kozgo - wow, jaki duzy chlopak chowal sie w tym Twoim zgrabnym brzuszku! Gratuluje, jestes dzielna na maksa 😍😍😍
Wik - bedzie dobrze! Chwila moment i po krzyku. Bedziesz miala za soba duzy krok w diagnostycePrzytulam mocno i czekam na relacje, ze nie bylo tak zle 😘
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wiki mocne kciuki za Ciebie;* będzie dobrze, dasz radę
Mi brzuch chyba nie opadł. Ale w sumie nic nie zapowiadało porodu więc ja nie wiem jak do tego doszło;p wydawało mi się że opadł po zdjęciach ale dużej różnicy nie było.Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja ok 13 wychodze. Maz z cora juz do nas jada.
Kozgo gratulacje !!!!
Beti gratuluje serduszka 😍alex0806, Biegającą-mama, madziorek86, Meggs, Słoneczko123, Ani0nka, Wik89, przedszkolanka:), talku, Beti82, tere-fere, Edyśkaa82, Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
-
Domi w moim przypadku dwumiesieczne ... mam nadzieje ze Hanka za dwa tygodnie dobije do tej wagi
Małymi ja miałam tak chyba 2 tygodnie przed porodem tak mnie spojenie bolało ze chodziłam zgięta w pol przez 3 dni... potem powoli przeszło, a lekarka powiedziała ze to był ból od infekcji , ale ta infekcja objawiała się tylko duża ilością erytrocytów w moczu wiec może mnie to tez był czop
Monia czekam na relacje jak teściowa 🙈 U mnie powiem wam jak na nią to super na razie hehe, to ze chce przez 2 h kangurowac mi córcię to w sumie mogę zrozumieć każdy chce poprzytulać się do maluszka , sama tez tak będę chciała, ja jaki matka muszę sobie te emocje przetrawić i skorzystać w tym czasie coś zrobić dla siebie itp -
Jest relacja - nie bylo tak zle!!! Bol mniejszy niz podczas hsg, zabieg przeprowadzony sprawniej niz hsg. Dr faktycznie mega luźna atmosfere wprowadził wiec w ogole hsg a hsp to niebo a ziemia dla mnie. Albo to zasluga glupiego jasia (poprosilam dr o solidna dawke tlumaczac to tym, ze podczas hsg bardzo mnie bolalo i omdlalam:P), albo tego dr i calego oddzialu. Tu jest duzo mniej osob, wszystko spokojniej przebiega, kazda pacjentka ma lozko (na Karowej pobyty jednodniowe typu hsg bez lozka, bo nie ma miejsc, w efekcie na korytarzu zawsze sporo pacjentek siedzi, lekarze zabiegani, polozne tez, choc przynajmniej mile).
Uffff za godzine wychodze. No i uwaga, dr usunal dwa male polipy, ktore mogly blokowac dojscie do nie pamietam czego. Powiedział, ze mogly utrudniac zajscie w ciąże:) ale z naciskiem na mogly, wiec rozumiem, ze to nie byla taka jednoznaczna sytuacja, pewnie dlatego, ze małe. Ja tam bardziej licze na efekty dotyku cudotwórcy szczerze powiedziawszy 😁
Jakbym miala jeszcze raz robic to badanie (oby nie) i bym miala wybor czy w znieczuleniu ogolnym czy tylko miejscowo, to wybralabym to drugie chyba.
Dzieki kochane za kciuki, jak zwykle jestescie the best.
Nikodemko jeszcze raz dzieki za polecenie!
Nona, Niezapominajko, odzew!
Kozgo odpoczywaj i ciesz sie maluszkiem💞
Monia fajnie, ze wychodzisz!
Alex no nie gadaj, ze po porodzie lepsze doznania niz przed🤩 super
przedszkolanka:), Malinowa91, Domi_tur, Pestkaa, Dośka, tęczova, Kijanka, madziorek86, Słoneczko123, miśka, Nona, Meggs, Ani0nka, Nikodemka, Beti82, tere-fere, Biegającą-mama, Edyśkaa82, alex0806, blair., Szczęściara, Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki wspaniale
czuję,że będzie powtórka z historii Nikodemki!
Biegająca Anię Dziedzic ,zrobiła rozpiera co możemy i kiedy;)co prawda z intensywnymi czekać nie będę 4 m-ce ale teraz na te tygodnie rozpiska jak znalazl;)
Monia i jak Julka? Zleciało co?Nikodemka lubi tę wiadomość