WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:41

Dośka, blair., tęczova, Niezapominajka2, alex0806, Szczęściara, Pestkaa, talku, Kijanka, madziorek86, Słoneczko123, Beti82, Meggs, miśka, Edyśkaa82, Nikodemka, Biegającą-mama, Nona, sunshine03, Lami lubią tę wiadomość

❤💙❤💙
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Aluś, jesteś przecudny 😘 a Ty Anionka mega dzielna! Zazdroszczę, że możesz tulić swojego upragnionego synka ☺️

Ale Wasze dzieciaczki są cudne!

Lami lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka gratulacje ❤

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkie maluchy, wszystkie! ☺️☺️☺️☺️
    Jurcio też pozdrawia fioletowe ciocie 💜

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 21:27

Domi_tur, talku, Kijanka, madziorek86, Szczęściara, Cytrynowy sok, blair., Słoneczko123, Dośka, Niezapominajka2, Beti82, tęczova, miśka, Nikodemka, tere-fere, Meggs, alex0806, Edyśkaa82, sunshine03, Nona, Magda - mbc, Biegającą-mama, VianEthel2, Lami, OlivkowaMama lubią tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka gratulacje :) dorodny chłopak.

I wszytskie inne dzieci piękne tu widziałam, tylko na zdjęcie Laury się nie załapałam. Ale te dzieciaki szybko rosną.

Słoneczko, i co odpisała gin? Mnie do dzisiaj martwi każdy ból brzucha i w sumie na żaden praktycznie nie działa taka dawka no spy jaką biorę więc rozumiem Twoje obawy i nerwy. A leżysz dużo? Odpoczywasz? Robotę już porzuciłas? 😉

relgi09kukfprg92.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark hahaha mamy podobny typ dziecka, poważny jak prezes 😂

tere-fere lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny ile tu się zadziało! Chciałam odpuścić do owu ale trochę mi się przedłużyło 😜😂

Gratuluję wszystkim świeżym Mamom! 😍😍

Wszystkie Bobasy prześliczne, przeurocze, przeslodkie 😍

Słoneczko jesteś najwspanialsza! Dziękuję za przesyłkę i wiruski, myślę że one i dzisiejsza droznosc zdzialają cuda w przyszłym cyklu 🤩😘

Idę spróbować Was nadrobić 🙆 🙆

madziorek86, Słoneczko123, blair., tęczova, alex0806, Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

• madziorek86 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 23:25

tere-fere, Pestkaa lubią tę wiadomość

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku, gin odpisałam przed chwilą, że mam wziąć magnez i jak jutro nie przejdzie to podjechać do szpitala. I teraz zaczęłam się jeszcze bardziej martwić. Brzuch cały twardy :(

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozpływam się tyle tu dzisiaj słodkości 😍😍😍

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku, Sloneczko - pomyslicie, ze jestem nienormalna, ale ja sie zaczynam martwic tym, ze moj bol ustapil 🙈

talku lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Talku, Sloneczko - pomyslicie, ze jestem nienormalna, ale ja sie zaczynam martwic tym, ze moj bol ustapil 🙈

Nikodemko - powiem Ci, że jak mi mijają te wszystkie dolegliwości choć na chwilę to zaczynam się martwić. Także myślę, że Twoje odczucia są normalne :)

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko, pij dużo i leż dużo. Ja magnezu biorę nawet 3x2 i no spy też mi tyle podawali w szpitalu, więc myślę że spokojniejnie możesz brać.
    Postaraj się nie stresować to pewnie nic groźnego.

Nikodemko 🙃🙃🙃🙃 niezła jesteś 😉 ale rozumiem, w ciąży może wszytsko stresować i brak objawów i różne bóle. Ważne żeby nie dać się zwariować.

Aaaa, skończyłam dzisiaj 19tc. Zaczęłam 20tc! Szok, ale coś ostatnio czas przyspieszył.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 19:44

tere-fere, Słoneczko123, Dośka, Nikodemka lubią tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak do jutro nie przejdzie to pojadę do gin na nfz. Nie chcę się niepotrzebnie kłaść do szpitala. Mąż pojechał po magnez, bo nawet nie mam, eh..

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko123 wrote:
    Jak do jutro nie przejdzie to pojadę do gin na nfz. Nie chcę się niepotrzebnie kłaść do szpitala. Mąż pojechał po magnez, bo nawet nie mam, eh..

Tez bym tak zrobiła. Ja miałam nagły ból w nocy. Pojechałam na IP myślałam że tylko sprawdzą dziecko, szyjkę, łożysko itd. Ale gdzież tam, trzy dni leżałam i tylko dostałam to co w domu mogłam brać a jeszcze wirusa przyniosłam ze szpitala, z którym walczę do dzisiaj.
    Jednak czasami ta wizyta w szpitalu jets uzasadniona. Każda najlepiej sama umie ocenić swój ból, stan zagrożenia.
    Ciężko jednoznacznie powiedzieć "nie ma powodu do zmartwień" albo "jedź do szpitala". Ja sama do końca nie mogłam się zdecydować wtedy czy jechać czy nie.

Słoneczko, dobrze że wysłałaś męża do apteki. Soczek, woda, herbata, książka i się relaksuj będąc dobrej myśli 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 19:50

relgi09kukfprg92.png
  • Kijanka Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po wizycie ok. Szyjka się wydłużyła, macica zrelaksowana. Zdaniem pani doktor nic nie wskazuje na poród przedwczesny i do kolejnej wizyty 4.11 wytrwamy na pewno.

Dziewczyny, z tym magnezem to patrzcie, co bierzecie. Informacja, że któraś bierze 6 tabletek dziennie to żadna informacja, bo magnez występuje w kilkunastu dawkach i kilku postaciach. Najlepiej wchłania się chelatowany. Są dostępne dawki po 250 mg, czyli zamiast 5 tabletek sprawę załatwiamy dwoma.
    No i uwaga na kompleksy mineralne. Żelazo i magnez w jednej tabletce to kiepski pomysł...

tere-fere, Beti82, Dośka, Pestkaa, Nikodemka, martaszymi lubią tę wiadomość

Tylko spokój nas uratuje :).

8p3os65gur64a6vr.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:41

Kijanka lubi tę wiadomość

❤💙❤💙
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka gratuluje! Dzielna jesteś! Podziwiam Cię bo nie dość, ze wiedziałaś od początku ze twój synek będzie duży to miałaś możliwość i w sumie chyba taka mała chęć na cesarkę a mimo to przełamałas swoje lęki i zrobiłaś to dziewczyno !! Aluś teraz Ci to wynagrodzi 👏

Moja Hanka miała dziś ostatnie spotkanie z położną , u nas waga zawrotna po 7 tygodniach 3900 😅 Ale 59 cm wiec te ubranka trochę śmiesznie na niej wyglądają, przynajmniej rajstopki już opięte. Ale powiem wam ma dziewczyna charakterek... od soboty/ niedzieli mam niezła jazdę, cały czas płacz, co prawda śpi w swoich ulubionych godzinach nawet po 4h ale co wstanie to płacz, zje chwila ciszy i znów płacz, czekam na moment ze sobie poleży na macie pol godzinki. Na smoczek ma odruch wymiotny, wózek be , fotelik samochodowy be . Wiec spaceruje w chuście i starszaka w wózku. Odechciewa się nawet biegać 😂 Za
    To mój synuś 2letni jak wstanie o 6 rano to mu się buzia nie zamyka do 18. Nie odstępuje mnie teraz na krok i cały czas coś mówi, a jak nie ma co już powiedzieć to śpiewa albo wydaje po swojemu dźwięki, już mi w głowie "dudni" jak po dobrej imprezie. Wasze 2 latki tez tak maja/miały?

tere-fere, Ani0nka lubią tę wiadomość

• madziorek86 Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 23:25

blair., Wik89, Nona, Kijanka, talku lubią tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 17 października 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka gratulacje :)

My dziś już w domu, starszy syn zakochany całuje i przytula :)

Ja wreszcie mam wystarczająca ilość mleka bo mój dorodny synek miał dużo większe zapotrzebowanie na mleko i nie wyrabiałam z produkcja ale już ok :) za to bardzo boli mnie krocze bez przewciebolowych jest ciężko siedzenie i chodzenie jest bardzo ciężkie ale liczę ze zaraz będzie już ok.

Lami, Nona, madziorek86, Pestkaa, przedszkolanka:), Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 1947 1948 1949 1950 1951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ