Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 17:41
Dośka, blair., tęczova, Niezapominajka2, alex0806, Szczęściara, Pestkaa, talku, Kijanka, madziorek86, Słoneczko123, Beti82, Meggs, miśka, Edyśkaa82, Nikodemka, Biegającą-mama, Nona, sunshine03, Lami lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Cześć Aluś, jesteś przecudny 😘 a Ty Anionka mega dzielna! Zazdroszczę, że możesz tulić swojego upragnionego synka ☺️
Ale Wasze dzieciaczki są cudne!Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słodkie maluchy, wszystkie! ☺️☺️☺️☺️
Jurcio też pozdrawia fioletowe ciocie 💜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 21:27
Domi_tur, talku, Kijanka, madziorek86, Szczęściara, Cytrynowy sok, blair., Słoneczko123, Dośka, Niezapominajka2, Beti82, tęczova, miśka, Nikodemka, tere-fere, Meggs, alex0806, Edyśkaa82, sunshine03, Nona, Magda - mbc, Biegającą-mama, VianEthel2, Lami, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Anionka gratulacje
dorodny chłopak.
I wszytskie inne dzieci piękne tu widziałam, tylko na zdjęcie Laury się nie załapałam. Ale te dzieciaki szybko rosną.
Słoneczko, i co odpisała gin? Mnie do dzisiaj martwi każdy ból brzucha i w sumie na żaden praktycznie nie działa taka dawka no spy jaką biorę więc rozumiem Twoje obawy i nerwy. A leżysz dużo? Odpoczywasz? Robotę już porzuciłas? 😉 -
Jeny ile tu się zadziało! Chciałam odpuścić do owu ale trochę mi się przedłużyło 😜😂
Gratuluję wszystkim świeżym Mamom! 😍😍
Wszystkie Bobasy prześliczne, przeurocze, przeslodkie 😍
Słoneczko jesteś najwspanialsza! Dziękuję za przesyłkę i wiruski, myślę że one i dzisiejsza droznosc zdzialają cuda w przyszłym cyklu 🤩😘
Idę spróbować Was nadrobić 🙆 🙆madziorek86, Słoneczko123, blair., tęczova, alex0806, Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Talku, Sloneczko - pomyslicie, ze jestem nienormalna, ale ja sie zaczynam martwic tym, ze moj bol ustapil 🙈
talku lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Talku, Sloneczko - pomyslicie, ze jestem nienormalna, ale ja sie zaczynam martwic tym, ze moj bol ustapil 🙈
Nikodemko - powiem Ci, że jak mi mijają te wszystkie dolegliwości choć na chwilę to zaczynam się martwić. Także myślę, że Twoje odczucia są normalne -
Słoneczko, pij dużo i leż dużo. Ja magnezu biorę nawet 3x2 i no spy też mi tyle podawali w szpitalu, więc myślę że spokojniejnie możesz brać.
Postaraj się nie stresować to pewnie nic groźnego.
Nikodemko 🙃🙃🙃🙃 niezła jesteś 😉 ale rozumiem, w ciąży może wszytsko stresować i brak objawów i różne bóle. Ważne żeby nie dać się zwariować.
Aaaa, skończyłam dzisiaj 19tc. Zaczęłam 20tc! Szok, ale coś ostatnio czas przyspieszył.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 19:44
tere-fere, Słoneczko123, Dośka, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Jak do jutro nie przejdzie to pojadę do gin na nfz. Nie chcę się niepotrzebnie kłaść do szpitala. Mąż pojechał po magnez, bo nawet nie mam, eh..
Tez bym tak zrobiła. Ja miałam nagły ból w nocy. Pojechałam na IP myślałam że tylko sprawdzą dziecko, szyjkę, łożysko itd. Ale gdzież tam, trzy dni leżałam i tylko dostałam to co w domu mogłam brać a jeszcze wirusa przyniosłam ze szpitala, z którym walczę do dzisiaj.
Jednak czasami ta wizyta w szpitalu jets uzasadniona. Każda najlepiej sama umie ocenić swój ból, stan zagrożenia.
Ciężko jednoznacznie powiedzieć "nie ma powodu do zmartwień" albo "jedź do szpitala". Ja sama do końca nie mogłam się zdecydować wtedy czy jechać czy nie.
Słoneczko, dobrze że wysłałaś męża do apteki. Soczek, woda, herbata, książka i się relaksuj będąc dobrej myśli 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 19:50
-
U nas po wizycie ok. Szyjka się wydłużyła, macica zrelaksowana. Zdaniem pani doktor nic nie wskazuje na poród przedwczesny i do kolejnej wizyty 4.11 wytrwamy na pewno.
Dziewczyny, z tym magnezem to patrzcie, co bierzecie. Informacja, że któraś bierze 6 tabletek dziennie to żadna informacja, bo magnez występuje w kilkunastu dawkach i kilku postaciach. Najlepiej wchłania się chelatowany. Są dostępne dawki po 250 mg, czyli zamiast 5 tabletek sprawę załatwiamy dwoma.
No i uwaga na kompleksy mineralne. Żelazo i magnez w jednej tabletce to kiepski pomysł...tere-fere, Beti82, Dośka, Pestkaa, Nikodemka, martaszymi lubią tę wiadomość
-
Anionka gratuluje! Dzielna jesteś! Podziwiam Cię bo nie dość, ze wiedziałaś od początku ze twój synek będzie duży to miałaś możliwość i w sumie chyba taka mała chęć na cesarkę a mimo to przełamałas swoje lęki i zrobiłaś to dziewczyno !! Aluś teraz Ci to wynagrodzi 👏
Moja Hanka miała dziś ostatnie spotkanie z położną , u nas waga zawrotna po 7 tygodniach 3900 😅 Ale 59 cm wiec te ubranka trochę śmiesznie na niej wyglądają, przynajmniej rajstopki już opięte. Ale powiem wam ma dziewczyna charakterek... od soboty/ niedzieli mam niezła jazdę, cały czas płacz, co prawda śpi w swoich ulubionych godzinach nawet po 4h ale co wstanie to płacz, zje chwila ciszy i znów płacz, czekam na moment ze sobie poleży na macie pol godzinki. Na smoczek ma odruch wymiotny, wózek be , fotelik samochodowy be . Wiec spaceruje w chuście i starszaka w wózku. Odechciewa się nawet biegać 😂 Za
To mój synuś 2letni jak wstanie o 6 rano to mu się buzia nie zamyka do 18. Nie odstępuje mnie teraz na krok i cały czas coś mówi, a jak nie ma co już powiedzieć to śpiewa albo wydaje po swojemu dźwięki, już mi w głowie "dudni" jak po dobrej imprezie. Wasze 2 latki tez tak maja/miały?tere-fere, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Anionka gratulacje
My dziś już w domu, starszy syn zakochany całuje i przytula
Ja wreszcie mam wystarczająca ilość mleka bo mój dorodny synek miał dużo większe zapotrzebowanie na mleko i nie wyrabiałam z produkcja ale już okza to bardzo boli mnie krocze bez przewciebolowych jest ciężko siedzenie i chodzenie jest bardzo ciężkie ale liczę ze zaraz będzie już ok.
Lami, Nona, madziorek86, Pestkaa, przedszkolanka:), Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość